Debeli Ronaldo Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 @dex ovde nismo govorili o krekovanju fm11 već o cm01/02 koji se legalno skida sa neta pa samim tim to ne bi moglo da se smatra baš onom pravom piraterijom. Možda je Vladimir malo lošije napisao post. U drugim delovima foruma takve postove slobodno sankcioniši. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 Da za onu pirateriju ! Skinut je sa pocetnog postai u pitanju je cm 01 02 a i imam cd tako da je sve cisto poz hvala jos jednom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 http://img146.imageshack.us/img146/1193/hajduk.png aaa za jedno vece kup uefa pao )) samo nisam ligu uzeo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MILIVOJE CIRKOVIC Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 kako se instalira ovo kad se skine ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MILIVOJE CIRKOVIC Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 e molim vas samo ja sam imao originalni cd al nznm gde mi je jel ja sad ovo sto skinem mogu da igram bez cd-a il da ga trazim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Imas u prvom postu da skines igru celu :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MILIVOJE CIRKOVIC Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 i onda mogu da igram bez cd-a ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Trebaš samo mountati iso file što skineš sa početnog posta. Onda tek možeš igrati. Ako ti nije nešto jasno javi se na PP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prcheto Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Ovo je uradjeno pod mojim vodstvom: [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/...OT/istorija.png[/hs] [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/...wI/bergkamp.png[/hs] :cast: Ako je ko zainteresovan da raspalimo 3-4 sezone online nek se javi u ovoj temi. ::ajde ako si za ONLINE ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Jel ima negde jugoslovenska liga da se skine za tu sezonu 01/02 za ovaj cm. Ovaj cm nikad nisam igrao, i sad ga skinuo, da ga isprobam. Tad je reprezentacija jos uvek licila na nesto. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Uh, imalo je negde prepravki ali neznam gde ima da se nađu. Zvanično ne postoji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prcheto Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Uh, imalo je negde prepravki ali neznam gde ima da se nađu. Zvanično ne postoji. aa Skipper kako da napravim update u igri.. Prvo skidam patch instaliram i trazi CD .. Mozesh objasniti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 A jel moze da se vodi reprezentacija Jugoslavije bar? Moram da nadjem te prepravke ili tako nesto. Samo zbog nasih starijih igraca mi se igra. Tu Kezman sabija sigurno. :aaa Mozda uzmem PSV zbog njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 aa Skipper kako da napravim update u igri.. Prvo skidam patch instaliram i trazi CD .. Mozesh objasniti ?Iskreno zaboravio sam. Probaj ovde da nađeš odgovor http://champman0102.co.uk/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prcheto Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 A jel moze da se vodi reprezentacija Jugoslavije bar? Moram da nadjem te prepravke ili tako nesto. Samo zbog nasih starijih igraca mi se igra. Tu Kezman sabija sigurno. :aaaMozda uzmem PSV zbog njega.YUGOSLAVIJA MOZE DA SE VODE .. IMAS KOVACEVIC I MILOSEVIC a i MIHAJLOVIC 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 (edited) Jel tad igrao Mihajlovic u Laziu ? Edited July 4, 2012 by Goku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Jeste,zajedno sa Dejanom Stankovicem. imam azdaje u repki. Mihajlovic, Mijatovic, Milosevic, Kovacevic, Ciric, Drulic, Djukic,Mirkovic, Kralj,Rambo Petkovic,Jokanovic,Jugovic... Sve legenda do legende. Krivo mi samo sto nema Jugoslovenske lige, tada je u uefa cup-u bio knock out sistem...I bas se mislm da krenem i sa Laciom. Nedved, Salas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Definitivno kreni sa Laciom .. AHAHAHA sad se setih koliko godina ima Maldini, Nesta, Sedorf tu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Definitivno sam ga obrisao, mislio sam da imas da gledas tekmu, kad ono komentari, ma idi begaj... CM 03/04 vec lici na nesto. Tu mi se samo golovi ne svidjaju... Otvorena i zatvorena zagrada. Kupis Braatena, i presao si igricu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Presao igricu, AHAHHAHAAHAHAHAH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts