Kruno Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Igra li neko? Ja tek pocinjem, kakvi su utisci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Prvo mi delovalo da je previše lako ali se posle ispostavilo i da nije. Trenutno igram 4. sezonu sa Partizanom, skockao sam baš dobar tim, zadovoljan sam. Osvojena titula u prvoj sezoni a rasplet kao na filmu. Odigram u prvom kolu nerešeno i posle vežem 21-22 pobede, bežim solidno Zvezdi i tu izgleda kreće opuštanje. Zaređam par loših rezultata, izgubim i od Zvezde ali tako da je ona bolja u međusobnim duelima i uđem u poslednje kolo sa 3 boda prednosti i treba mi bod za titulu. Igram protiv Vojvodine u Novom sadu a Zvezdi gostuje Mladost iz Lučana. Ja povedem 1:0 i sve ide dobro do 89. minuta kada Vojvodina daje gol a u 91. preokreće rezultat. Ja ne verujem šta mi se dešava. Od sigurne titule ja dolazim u situaciju da je gubim. Završava se utakmica i kreće ona animacija za dodelu titule, Zvezda zakazala i igrala 0:0. U drugoj sezoni sam opet uzeo titulu ali ovaj put lagano, a u trećoj ponovo se sve rešavalo u zadnjem kolu ali ovaj put bez drame. U 4. sezoni trenutno sam drugi, zaostajem 4-5 bodova ali sam i malo promenio tim. U Evropi sam u prvoj sezoni prošao grupu LE i došao do 1/4 finala. U drugoj sezoni sam ispao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, otišao u LE, prošao grupu i opet ispao u 1/4 finala. U trećoj sezoni konačno ušao u Ligu šampiona, završio treći i u LE došao do 1/4 finala. U aktuelnoj 4. sezoni ušao u Ligu šampiona, grupa jaka, nekako završio 3. potom prošao Spatu Prag u 1/8 finala LE i sad mi zapao Napoli i čini mi se da ću opet tu stati. Inače u LE sam izbacio AEK, Ajax i još tako neke klubove koji su na papiru jači od mene a ispadao sam od Arsenala, Totenhema, Red Bull Salzburga... Što se transfera tiče dosta dovodim na free, imam preko 30m za pojačanja ali maltene ne koristim. Stevanoviću i Markoviću sam stalno produžavao pozajmice, doduše Markovića sam i otkupio nazad od Olimpijakosa. Najbolje pojačanje mi je Petar Škuletić, doveden u prvoj sezoni i tada dao 32-33 gola, u drugoj 38-39 i onda pad, u trećoj 15-16 i u četvrtoj slabo igra pošto sam mu doveo zamenu u vidu mlađanog Mihajla Spasojevića iz Čuke koji u prvoj sezoni kod mene do sada postigao 15-16 golova a ima još dosta da se igra. SS ostalih pojačanja i rezultata ću okačiti u nekom drugom postu. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Ja sam skinuo FM 2021 demo, da vidim kako radi na mojem starom laptopu. Dva ponedeljka u sejvu zaredom sam doživio dva slowdowna, drugi put sam morao Alt+Ctrl+Del. da izađem iz igre. Za relax imam jedan novi sejv, iz FM 2013, koji sam danas počeo sa Colchesterom. Ako ču imati strpljenja i završiti (koju) sezonu, biče i ovde par SS-a. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted February 27, 2021 Author Share Posted February 27, 2021 Mene iskreno novi fm 21 ne privlaci.Probao sam ga, ali to nije to. Drzim se i dalje fm 20 za sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Ja od kada sam počeo da igram fm a ima već sada podosta godina nikad se nisam vraćao na starije verzije pa tako i sad. Deluje mi da fm21 u startu ima manje bagova nego neke prethodne verzije, tj. ovaj je od starta igriv a ranije smo morali često da čekamo do zimskog peča. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Slažem se. Već sada imam više sati odigranih u ovom FM nego u zadnjih 6-7. Najbolji ME do sada u mom mišljenju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Kako su vam se pokazale reakcije, tj. gestures, ima li efekta ili je šminka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Ima efekta. Moram reći da je samo jednom bacanje flaše vode urodilo plodom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Moraću to da probam kako će kod mene da se pokaže. Ali recimo često praktikujem individualno motivisanje igrača i daje efekta, pogotovu na mlađe igrače koji odigraju dobro prvo poluvreme, u drugom baš zna da rasturi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Ja najčešće koristim ono 'warn against complacency' da se ne opuste ako vodim. A ako jedva vodim ili je nerješeno ili gubim onda stavim da nije dovoljno dobro. I koristim one geste Wave hands itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Ja pored toga se pojedinačno obratim nekog igraču za koga mislim da bi mogao doneti prevagu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts