Debeli Ronaldo Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Ovde možete tražiti preporuku za igrača. Igrača tražite u sledećoj formi: Klub: Sezona: Pozicija: Suma: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Igrača tražite u sledećoj formi: Klub: Partizan Sezona: 1 Pozicija: DL/DR/CM/ST Suma: Imam oko 4 miliona ukupno DL i CM moze neki Future prospect, ST prvi tim, tako da moze za vecu kintu, CM prvi tim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted February 19, 2021 Author Share Posted February 19, 2021 ST probaj Stefan Šormaz iz Spartaka. DR imaš u podmlatku Dragan Bojat, on se kod mene extra razvio, mada je u početku dosta mlad. Vidi da li može Lutovac da igra i na DR, kod mene je na AMR. Mada za DR imaš i Markovića. DL su kod mene igrali Urošević i Obradović pa sam Obradovića prodao i doveo nekog španca. Imaš i Lalatovića, mada se kod mene nije puno naigrao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 ST Mueanta iz Tajlanda 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted February 19, 2021 Author Share Posted February 19, 2021 Bolje ipak Šormaza da juri pošto u srpskom prvenstvu ima pravilo da mora da ima najmanje 2 U21 igrača u startnih 11 i max 4 stranca u postavci za meč i sa njim je win-win situacija. Meni do 4. sezone su srpski pasoš dobili i Natho i Asano i Soumah (doduše on mi otišao na free) i Vignali (doveo ga na početku) i Albert Torras koga sam doveo iz Vojvodine. @VentusBehaback nije loš. probaj i njega da forsiraš, Holender onako, kod mene se nije previše naigrao a Stevanović ima potencijal da bude wonderkid (kod mene se nije razvio u istog). Imaš u podmlatku i odličnog klinju, zove se Vanja Vlahović, može krilo a može i napad, kod mene odigrao dobro jednu sezonu pa otišao za 12m u Totenhem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Ima li ovog Nemanja Jovića? Kakav je on, sad klinja kida u RL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted February 19, 2021 Author Share Posted February 19, 2021 Ja nemam tog igrača. Gde on igra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Nemanja Jović, izvini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted February 19, 2021 Author Share Posted February 19, 2021 Kod mene je i dalje u Teleoptiku i nije se nešto preterano razvio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts