Ling^2 Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Mezzala ti je centralni vezni igrac koji ce se kretati ka aut liniji. To ti je tip igraca koji je kao Koke iz At. Madrida. A Carrilero ti je vezni igrac koji sluzi kao spona izmedju defanzivnih veznih i ofanzivnih veznih. Njegov zadatak je da drzi vezni red. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Sutra nek novi update Bete. vec vidim kako ce mi unistiti sejv i nece mi vise ici dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Jel odigro netko cijelu sezonu? Pitam jeli bilo dumpova i onoga sa memorijom? Ono kad moras prebacit na software processing ili što li već. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Mezzala ti je centralni vezni igrac koji ce se kretati ka aut liniji. To ti je tip igraca koji je kao Koke iz At. Madrida. A Carrilero ti je vezni igrac koji sluzi kao spona izmedju defanzivnih veznih i ofanzivnih veznih. Njegov zadatak je da drzi vezni red.Carrilero, mu dodje nesto kao BTB? Ili nema veze?Pitam, jer hocu 3 veznjaka da uparim.. jedan ce biti defanzivno orijentisan, drugi playmaker ap-support i treci ili BTB ili taj Carrilero, jbm li ga.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Ne, BTB ce ucestvovati puno vise i u napadu i u odbrani. Carrilero ti je vezni igrac koji se krece linijama izmedju veznog reda. Znaci njegov zadatak je da spaja zadnjeg veznog/centralnog veznog sa ofanzivnim veznim. Naravno, ne znaci da nece ucestvovati u napadu, ali manje u odnosu na BTB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakiano17 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Da li se jos kome ne svidja novi UI ili samo meni? Nema vise 2D classic, ovaj 2D trenutni je kurac teski. Lopta sivkasta, slabo se vidi skroz. Scout reporti sto su dolazili svaki dan u inbox, vise ih nema. Moras ici u scouting i pod scouted players, da vidis te reporte za koje si trazio. I onaj odabir izvodjaca za prekide, usitnili su pravo, ne znam na sta su mislili tu uopste.. Inace sam novi na forumu, tako da vas sve pozdravljam 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 I meni je uzas to sve, pa i ovo vodjenje utakmice, jbt ne mogu da nadjem opposition instr. na poluvremenu. Katastrofa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakiano17 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Ne znam vala, prosle godine sam igrao betu fm17 i nije mi toliko smetalo, al ovaj fm, dosta stvari ima koje me naprosto nerviraju. Za svaku neku sitnicu, dodali su dodatni klik ili dva. Bas iritantno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 OI su ti kad odeđ gore lijevo na tactics pa ti budu dolje desno OI. meni je dosta bezveze ovaj novi izgled pogotovo tijekom utakmice. I kad ideš ''continue'' pred utakmicu, OI nisu više zasebna stranica nego moraš sam otić tamo i postavit... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Jbt toliko su ovaj deo zakomplikovali oko vodjenja utakmice, imam utisak kao da su to vodjenje utakmice maksimalno zakomplikovali, isto i ovo oko taktika mi se ne svidja uopste. Da vrate taktike kao sto su bili ono na FM10 i da uziva covek. Menjali su pogresne stvari. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakiano17 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Meni su ovaj scouting toliko ukomplikovali, stvarno se malo pogubim dok udjem tu i nadjem pravog igraca za sebe. Dosta toga su mjenjali a nijedno nisu dozavrsili kako treba. Kao da su pozurili da sto prije izbace igru. I ne znam jel bug ovo ili ne, a dosta mog osoblja je kontaktirano i naravno otislo u druge klubove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakiano17 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 I one male ikonice tokom igranja utakmice su kurac teski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 I to, treba napamet da znas cemu koja sluzi. Doduse ovo za skauting mi se svidja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakiano17 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Medical centre mi se za sad najvise svidja, pogotovo risk assesments. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Samo da nisu dirali oko taktika i oko ovog na mecu bilo bi odlicno. Mada, mozda samo treba vremena da se prilagodis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakiano17 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Vjerovatno ce trebati vremena, jer ima previse dosta promjena. Ili ce to biti ili nazad na fm17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radamel Falcao Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Ima netko ideju što mu ovo znači? Silverware? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Trofeje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Odlilčja, trofeji, medalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radamel Falcao Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Aha, kao borba za trofeje općenito, ne točno određeni trofej. Ima smisla. Hvala. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Pa silverware je koliko ja znam sinonim za pehar koji dobija osvajač FA kupa u engleskoj pošto se taj isti pehar izrađuje od srebra. E sad konkretno u tvom slučaju verovatno misle da budeš konkurent za osvajanje domaćeg kupa. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Da se bori za medalju, tj neko od prvih mesta u kupovima pretpostavljam ili neka od prva 3 mesta u ligi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Ja mislim da je samo kup u pitanju pošto ima stavke za prvenstvo i Evropu. Verovatno je igrač karijerista, hoće što više trofeja. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakiano17 Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Ovaj prebriefing je fin dodatak, samo sto cu ga uskoro pocet ignorisat jer nema haman nikakve fajde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 Počelo se rušit. Sve učestalije. Malo mu memorije. Solutions? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts