Ling^2 Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Ne radi dosta toga. Na 10ki ne mogu da minimizujem FM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Na 10ki inače nemožeš fullscreen igru minimizirati bez nekog drugog programa koji je otvoren. Zato ja uvijek imam File Explorer otvoren uz igru da mogu izać iz igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Odigrao konačno prvi meč, grafički su napravili nenormalan skok u zahtjevnosti, mislim da ako ovako ostane se neću naigrati ovog FM-a jer sam utakmicu odigrao 20 minuta. Igrači se i dalje kližu po terenu, AF u napadu ide kao Jon Snow jedan protiv svih kada primi loptu na krilu. Ovo ostalo nudi nadu u bolje sutra.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts