Ventus Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Da malo diskutujemo o FM 18, dok ne izađe. Vesti, video klipovi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 16, 2017 Author Share Posted October 16, 2017 Od noviteta ti je novi meč endžin, poboljšana grafika, novi „motion capture“ sistem, unapređen AI, ali i jači uticaj „pozadinskog“ tima, odnosno osoblja, statističara, sportskih stručnjaka, naučnika itd. Najveću novost trebalo bi da nam donese dinamičniji menadžment igre, koja se posebno odnosi na zadovoljstvo, harmoniju u timu i sreću igrača, kako na terenu, tako i u svlačionici pred i nakon meča. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 17, 2017 Author Share Posted October 17, 2017 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 19, 2017 Author Share Posted October 19, 2017 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 20, 2017 Author Share Posted October 20, 2017 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Zasad sto sam vidio sve ovo izgleda jako, jako dobro. Sviđa mi se dio sa hijerarhijom, da se zna ko je gazda u svlacionici kupljen je, ceka se beta *_* 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 21, 2017 Author Share Posted October 21, 2017 Meni se svidja ovaj intro za utakmice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 Ej ljudi gdje je najjeftiniji FM sa betom. Instant Gaming ima dobru cijenu 33 Eura ali delivery na datum izlaska, a mene rajca beta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 Ja cu ove godine sa originalom da pauziram.. imam neke druge finansijske prioritete... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 22, 2017 Author Share Posted October 22, 2017 Ma bice preko foruma originali. Obezbedili smo par kodova za aktivne forumase. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 Od mene isto mogu dobiti pouzdane osobe koje procjenim odmah betu. Drull,Prodo i Dzoni plus admini. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Hvala Kruno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 23, 2017 Author Share Posted October 23, 2017 Novi video. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radamel Falcao Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 2game.com + ALLKEYSHOP vaučer Cijena preko PayPala je cca 250kn (33€) (ako se uzmu funte), key stigne odmah, već je aktiviran. To je najjeftinije gdje se beta nalazi uključena.https://2game.com/football-manager-2018 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Mene ispadne 41 euro. https://www.cdkeys.com/pc/games/football-manager-2018-pc-steam-cd-key 35.3 eura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Jedva se čeka petak betu . Onda 5 dana rokanje Fmja haha 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Iz nekog razloga meni se baš igra fm, danas sam ga pikao ceo dan. I to ne samo danas, već od kako sam ga dobio na testiranje ne ispuštam laptop :-D Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 23, 2017 Author Share Posted October 23, 2017 Ja nemam vremena da igram Tek tamo od petka do kraja vikenda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 ''FM 18'' izlazi upravo 10. novembra i sa sobom nosi određeni broj promena. Svi se nadaju da one idu nabolje. DYNAMICS Potpuno novi modul na FM 18 koji još bolje povezuje uticaj menadžera u svlačionici sa performansama tima na terenu.Svaki igrač ima različiti nivo uticaja u svlačionici na ostatak tima i veoma je važno da oni najbolji budu zadovoljni. Time će se smanjiti kompletno nezadovoljstvo tima.Pozitivna atmosfera će dovesti do toga da kolektivni mentalni atributi rastu. Tu bi najviše mogli da profitiraju vezni igrači koji bi imali visok procenat koncentracije i na taj način bi mogli da nateraju protivničke odbrambene igrače na grešku. SCOUTING FM 18 ima preuređen sistem skautiranja kojis e zasnima na tome kako savremeni klubovi regrutuju igrače. Novi skauting cenatr je mesto gde ćete dobiti preporuke za igrače i postaviti koju vrstu igrača želite da pretražite.Takođe, po prvi put ćete dobiti budžet za skautiranje.Dobićete i potpuniji uvid za igrača kog želite da dovedete. Tu su ključne statistike iz nekih njegovih nedavnih nastupa. TACTICS Redizajnirani ekran stavlja vašu taktiku u ''srce analize'' kako bi vam jasno pokazao da li radi. Biće vam prikazana mesta na terenu gde ste najviše izloženi opasnostima. Takođe, možete videti i koji igrači razvijaju snažna partnerstva.Novi brifing pre meča omogućava vam da se bolje pripremite za predstojeću utakmicu. SPORTS SCIENCE Novi medicinski centar vam daje potpuniji pregled stanja povrede igrača. Vaš medicinski tim, naročito sportski naučnici, će vas savetovati koji igrači pate od kojih povreda i da li se one ponavljaju. Dobićete i izveštaje kako da se izbegnu povrede na treningu i ko je sve rizičan.Isto tako dobićete i dopune medicinskog tima na mesečnom nivou, kao i da li je vaš broj povreda iznad ili ispod očekivanog nivoa. MATCHDAY Videćete debi novog grafičkog motora koji proizvodi najbolje osvetljenje, stadione, i modele igrača.Golmani će, na primer, biti realističniji nego ikada. Imaćete kamere koje omogućavaju da pronađete ugao gledanja koji vam najviše odgovara. Tu je i sama atmosfera, nove opcije analize koje se mogu vdieti tokom i nakon meča. FOOTBALL INTELLIGENCE Previsoke cene transfera i vrednosti igrača postali su nešto normalno u modernom fudbalu, tako da ćete i ovde dobiti više opcija da bi završili neki veliki ugovor.I vaš učinak će se ocenjivati. Na primer, ako prevazilazite očekivanja možda ćete dobiti značajno povećanje budžeta za sledeću sezponu 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Majls objavio da ce od sad u onim situacijama kad ti neki igrac da 2 gola, i dosude penal za tebe, mozes da biras da li ce taj igrac sutirati za hettrik ili ce izvesti onaj ko je inace zaduzen za penale. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 24, 2017 Author Share Posted October 24, 2017 E to je predobra stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Pa i prije je igrač sa dva gola pucao penal za het trik. Valjda je sad novost da ako ima loš penalty taking da ne puca ako ti ne želiš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Pa to sam i rekao, desavalo mi se da mi stoper da 2 gola, i onda na 2:2 uzme penal i promasi, a sad imas da biras, da li da izvede taj stoper npr ili onaj ko inace treba da izvede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 25, 2017 Author Share Posted October 25, 2017 BETA mozda i sutra izadje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Nego, hoće li se prodavati fm preko Vas da se uzme za betu ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts