Debeli Ronaldo Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Pošto se javilo određeno interesovanje među određenim članovima tima za ponovno oživljavanje foruma onda bi mogli polako da krenemo u realizaciju. Dakle svako ko je spreman da na bilo koji način pomogne radu foruma neka se zapljune u ovoj temi pa onda da krenemo da pravimo planove. Računam da smo svi stariji za neku godinu i malo iskusniji pa će valjda malo bolje ići. Pa da počnemo, prvi se prijavljujem Pu ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Hajd. Ja sam gluplji za godinu dana, ali ostala je koja mozdana vijuga 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Javljam se na duznost. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Pljuc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L'Aeroplanino Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 Takodje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
popaj Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 Ja sam opet tu, ali zbog posla i faksa tesko da bi stigao da pomazem oko vodjenja foruma. Ali imam interesantne ideje za karijere i price pa mogu time da doprinesem forumu. Jedino sto ne verujem bas da cu kupovati 18-ku, vise uzivam kad igram starije verzije fm-a. Ali mogu pisati price sa tih fm-a ako vam odgovara. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 18, 2017 Author Share Posted August 18, 2017 Slobodno možeš da pišeš. A što se tiče fm18, verujem da će biti kao i do sada da članovi tima dobiju primerak. Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Godinama ne igram FM. Totalno sam ispao iz fazona kako su novije verzije izlazile.Dodjoh na forum zbog klinca. Malo da propratim. Kaze on da igraju drugari iz razreda, pa hteo da vidi koja je poenta igre.Inace on igra NBA 2K18 i jos neke online igre.Ja sam ispao iz fazona FMa i igrica.Sad sam u fazonu, kad dodje zima, gledanja filmova ili serija, pa mogu ako zelite nekad neku preporuku filma ili serije, tj. neki opis ili recenziju.Uglavnom gledam neamericke filmove. A serije i dalje po koju americku, mada ima mnogo skandinavskih i evropskih serija koje su svakako vredne paznje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Nisi jedini koji je ispao iz fazona. Ja jesam imao na steam-u sve FM-ove, ali nisam igrao. I tako negde u aprilu-maju se uzeleo FM-a, pa pocnem save sa Partizanom i odigram dobrih 7-8 sezona. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Tu sam i ja koliko obaveze dozvole, cisto da se upisem ovde... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 Svaka pomoc dobro dosla. Mada je u pocetku dovoljno da budemo aktivni u "Generalno", sto cemo verovatno i biti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Ja ne igram puno, ali bice i od mene postova s vremena na vreme... Sent from my m2 note using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts