Kruno Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Ukoliko imate nedoumicu oko toga koji tim da izaberete onda je ova tema za vas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Poceo da vodim Partizan, ali bih pokrenuo jos jedan save. Uslov: mlada i talentovana ekipa. Predlozi i razlozi zasto taj klub. Liga samo da bude evropska. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Lil. Ove sezone potrosili najvise u klupskoj istoriji, a doveli su uglavnom mlade igrace i prave projekat slican Monaku. Imas i konkurenciju u Francuskoj + jedan super tim koji trebas da skines sa trona. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Real Sociedad. Mlad, dobar tim. Liga 5, ali gube najboljeg igraca, Carlos Vela, na polu sezoni. Za transfere nisam siguran, ali ima tu dosta 'materijala' koji bi se mogao da proda. Imas par supertalentovanih igraca, vrhunskog golmana i veterana, Xabi Prieta, koji je kao vino. Klub je iz Baskije, a tu je Srdjan Babic, koji ima dobar potencijal. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Babic u zvezdi na pozajmici? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Babic u zvezdi na pozajmici? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć TapatokaTaj. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Ajax ima brdo mladih, izaziv da nadgradis uspjeh od prosle sezone gdje su stigli do finala EL. Takodjer Borrusia koja ima vjerovatno jos najvise talenta i najbolje mlade igrače 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Real Sociedad mi je dobar predlog. Lille isto ok, ali nesto ne gotivim francusku ligu. Ajax je klasika, ali ne bih njih. Cekam jos predloga Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Atalanta, rekao bi da imaš 4-5 wonderkidova u mlađim kategorijama. Solidne financije nakon prodaje prvotimaca i solidan tim već na početku.. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Southampton, oni uvik imaju odlicne mladce. Rennes i Lens isto. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Džoni koliko para imaš u Bordou? Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Dobio 6m ako mislis za trosenje. Ali ja sam smanjio to jos.. 40m bank balance. Oni se stisli sa 6m.... Mada ruku na srce, treba mi za sada samo levi bek za rezervu... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Ja jurim dva dobra, mlada igraca za Real Sosijedad, levi bek pod obavezni, a drugi, neki veznjam MC b2b. 15m ukupno imam. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakiano17 Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Zadnji save na fm17 sam zapoceo sa Lyonom i dogurao do 2034te godine, gdje bi jos duze igrao da mi se hard disk nije sjebao i otisao mi save u kurac. Tako da cu kad izadje full verzija, zapocet ponovo sa njima. Inace volim uzimat timove koji nisu uzeli titulu prvaka dugo godina, a lyon je zadnji put osvojio francusko prvenstvo u sezoni 2007/2008. 9 godina je dug period Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Uzmi neki drugi klub. Da ti nije dosadno. Mozda nekon njemackog, Gladbach il Stuttgart eto dugo ni osvojio 05 posljedni put ako se nevaram. A jos jim pun stadion.i vozit ces mecku haha. Poslano z mojega EVA-L09 z uporabo Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakiano17 Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Bas sam malo razmisljao i o Stuttgartu, a u njemackoj sam do sad vodio Wolfsburg, HSV, bilo je tu malo i sa Hoffenheimom, Leverkusenom i Schalkeom. Inace njemacka liga mi nesto najbolja za igrati, jer nema nekih bogzna restrikcija a dobri stadioni i finansije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Ja isto čekam full verziju i imam pick na Njemačku. Nisam kod Švaba imo ozbiljnu karijeru od FMa 08. Svidjaju mi se 04 i mala Borrusia. Možda se spustim i par divizija niže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakiano17 Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Kontam i ja bih mogao u cvajte bundesliga, tu sam dosta saveova krenuo. Mogli bi se uzeti Bochum, St.Pauli ili Duisburg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radamel Falcao Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Imao sam ja na probšlom FM-u karijeru s Aachenom. Četvrta njemačka liga. Odigrao sam jedno 10-12 sezona. Ne sjećam se točno jesam li uspio uzeti Ligu prvaka, ali znam da sam igrao finale i nakon toga sam prestao to igrati. A na FM12 ili FM13 sam igrao četvrtu francusku s Cannesom. Znam da sam tada osvojio Ligu prvaka u 2019. godini. Isto se sjećam da sam tada u prvoj sezoni doveo Jana Kollera u napad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Kontam i ja bih mogao u cvajte bundesliga, tu sam dosta saveova krenuo. Mogli bi se uzeti Bochum, St.Pauli ili Duisburg. Ja ima neku nadu da mogu zaigrat sa ovimi . Pogledaj ovaj prejebni grb http://marbellafootballcenter.com/sites/default/files/imagecache/Image-Node-D/files/imagenes/preussen.jpg https://de.wikipedia.org/wiki/Preu%C3%9Fen_M%C3%BCnster 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakiano17 Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Hahaha odlican grb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Ja sam nekad davno i Llama bio. Samo tako igro. Evo i karijere. LINK 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Mene vec neko vrijeme Feriburg privlaci. Nekada davno je tu igrao strasni Soumaila Coulibaly, igrac kojeg sam nevjerovatno volio i za kojeg su govorili da ima istu tehniku suta kao i Roberto Carlos. Samo je golcine davao Isto tako sam prije par godina igrao sa Vitesseom zbog Thea Janssena, imao sam i karijeru tu negdje na forumu, sad cu da ju nadjem: LINK5 godina je stara, eh sta bih dao da i sada tako uzivam u FMu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Zadnji save na fm17 sam zapoceo sa Lyonom i dogurao do 2034te godine, gdje bi jos duze igrao da mi se hard disk nije sjebao i otisao mi save u kurac. Tako da cu kad izadje full verzija, zapocet ponovo sa njima.Čuvaj na cloudu umesto na hdd. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakiano17 Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 https://twitter.com/FootballVines/status/927524451461287936 Dynamo Dresden bi se mogo uzet lagano :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts