Lord Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Varteks je klub navijača koji nedaju ime. Varaždin je promjenio ime radi dugova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Nije loše nakon 5 kola 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 https://imgur.com/zOnx19Hhttps://www.youtube.com/watch?v=Y3-aAx4SOn0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Trenutno najbolji igrač po AVG izmedju sveh najboljih liga Messi ima AVG u ligi 8.11 a Neymar 8.12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Najgori start u životu, Iučem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Klub, taktika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Klub: Sochaux. Taktike ne raspravljam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Hahah trebao bi očito po rezultatima. Uglavnom, u takvim iznednačenim ligama najbitnije ti je obrana i motivacija. Oboje dobiješ sa par dobrih rezultata na početku.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Jebi se. Gle ovo mi je treći klub sa kojim odradim solidne pripreme koje slijedi proserans od starta službenog. Dobro je da nisam obećo više od gornjega doma tablice, ispast nebi trebo. I čini se da ću se morati prebacivati na counter mentalitet što nisam znao nikad složit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Ma sad si najebo. Budi sretan ako dobiješ otkaz i preuzmeš nešto gdje ćeš moći krenuti ispočetka..Iz motivacijskog mulja teško se izvući.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 dalje ne mogu koristii img kod. Dovedeni De Jong, Pedersen, i Caleta-Car. Ništa posebno, ali odlične pare uzete na Zuberu, Bičakčiću i Uthu. U LP skupina Real, PSG, Tottenham i mi- biti će veselo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Torrent, kako ti igra Manolas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Torrent, kako ti igra Manolas? Odlično igra 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 dalje ne mogu koristii img kod. Dovedeni De Jong, Pedersen, i Caleta-Car. Ništa posebno, ali odlične pare uzete na Zuberu, Bičakčiću i Uthu. U LP skupina Real, PSG, Tottenham i mi- biti će veselo.. Mozes. Samo ti stavljas link od stranice sa slikom, ne od same slike ( bar sto se tice Imgur-a, i to mi se kod njih ne svidja niti malo).Primjer: https://imgur.com/a/tApDu https://i.imgur.com/t4r1eIv.pngOvaj drugi je ispravan link. Do njega dodjes kada na sliku iz prvog linka kliknes desnim tasterom misa i izaberes "copy image address", ili "open image in new tab" pa kopiras link iz trazilice. https://imgur.com/a/tApDu https://imgur.com/a/tApDu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Prelako za sad, u 3.kolu qual za LE sa Zvezdom sam izbacio Milan, 2:1 ukupno, nikog nisam doveo, sad protiv Young Boysa za ulazak u grupe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Prelako za sad, u 3.kolu qual za LE sa Zvezdom sam izbacio Milan, 2:1 ukupno, nikog nisam doveo, sad protiv Young Boysa za ulazak u grupeMoze transferi? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Zadnja stvar na koju sam računo. Zakon velikih brojeva, Svemir, magični Cener. Ajmo sad. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 SEZONA 2019/2020 U ligi sve po starom. Jos jedan odličan početak sezone. I več sada imamo +12 pred juventusom i Milanom. Everton Ribeiro 1. ime ekipe. Covjek ubija. Daleko najbolji igrač Evrope. Ozljedio mi se je za najmanje 2 mjeseca. Valjda cu prezivjet brez njega. Ali kakva forma bila auu. Berardi iznadjenje. Odlično u napadu. Muci me sto zbog toga glavna napadaca Beloti i Pinamonti. Obrana vrhunska. TRANSFERI: Pojačanje u napadu. Berardija doveo kao igraca koji ce nadomjestiti Dolberga kojim sam nezadovoljan. Takodjer je zauzet za penal i konacno imam nekoga koji jih redovno zabija. iznenadio me kao napadač na DLF roli. Kovacic doveden odlcno pojacanje. Vratio sina kuči. Trenutno je ozljedjen pa manje igra. De Vrij mijenja Mirandu koji se upokojiu. ODLIČNO pojačanje! zaradio brdo para na prodaji Gabigola koji je imao uspjeso sezono kod Deportiva Ekipa: Odlične partije svih igrača. U Ligi pravko malo tezije nego o prošle sezone. 2 poraza al bitno da ima Apoel -27 gol razliku haha SUPER KUP ItalijeDominacija PS:Volim mlade na ovom sejvu. Partizanovac sa novogm godinom ce dobiti i vise prilika. nagatomo otisao konacno prodan. A mislim da imamm i dostojnu zamjenu za sljedece par godina. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 Kakav je ovaj novi fm nisam imao jos prilike da ga probam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 Moze transferi? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Pa maltene ih nema, doveo sam Njegosa Petrovica za oko 150k i oterao Kahrimana za 0 dinara.Usao u LE (tukao Young Boys 3:0 ukupno), u grupi sam sa Ajaksom, Gentom i Gimaraesom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 Pa fina ti grupa, imas sanse. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 Kakav je ovaj novi fm nisam imao jos prilike da ga probam Što se noviteta tiče, malčice su zasrali, jedina dobra stvar su dynamics, ostalo se unazadilo. ME ostao isti, kao i uvijek, prelijevanje iz šupljeg u prazno. Igrivo je, potrošit će se puno sati na nju ali opet, moglo je i trebalo je puno puno bolje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Osim scout reporta sve je dva put bolje. Poslano z mojega EVA-L09 z uporabo Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Meni scout reporti bolji sada 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Meni skaut reporti dolaze jednom tjedno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts