Dzoni Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Kod mene tako krenulo, da mi data analyst kakvog ne mogu naci sa istim atributima ode u Monaco... Svestan sam da ce mi PSG i Monaco otimati ljude, a nije iskljucivo i igrace... ali trudicemo se da do prodaje igraca direktnim rivalima ne bude... Isto i neki skauti odose, ali za njih mi nije zao.. Ima boljih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Liga evrope - lagano usao sa Zvezdom.Al zato liga Srbije , jad i cemer. 2 pobede ne mogu da vezem .. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Idemoooo +8 u 23 kolu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Pravi tim Jose Mourinha 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Odbrana majka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Zaboravih da te pitam za formaciju tako to. Da vidim kako koristis igrace. Slikaj ako ti nije tesko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 (edited) Mezut je kool, Mezut je potpiso novi ugovor. Budi kao Mezut. Ne!Onda se čudi kad sam ga stavio na transfer listu. Ova nepregovorljiva ponuda je pišanje u čorbu. Samo se oni zanimaju. Pojma nemam što ću. Edited October 31, 2017 by drull_mbombo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Zaboravih da te pitam za formaciju tako to. Da vidim kako koristis igrace. Slikaj ako ti nije tesko. Evo ga! Treba li jos nesto? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Mezut je kool, Mezut je potpiso novi ugovor. Budi kao Mezut. Ne!Onda se čudi kad sam ga stavio na transfer listu. Ova nepregovorljiva ponuda je pišanje u čorbu. Samo se oni zanimaju. Pojma nemam što ću. Ista stvar kao i kod mene za Matu. Samo je razlika sto meni Mata uopste ne treba, ali volio bih da potpise novi ugovor da dobijem koji dinar za njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Mezut je kool, Mezut je potpiso novi ugovor. Budi kao Mezut. Ne!Onda se čudi kad sam ga stavio na transfer listu. Ova nepregovorljiva ponuda je pišanje u čorbu. Samo se oni zanimaju. Pojma nemam što ću.Možda ga je bolje zadržati za te pare...Ja još nisam odlučio.Jesi li doveo ikoga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Možda ga je bolje zadržati za te pare...Ja još nisam odlučio.Jesi li doveo ikoga? Ma pojst ću govno i zadržat ga. Rađe nego da me ovi Arapi naguze za 20 milja. Nek ide na ljeto na free, posebna satisfakcija će bit ako naslov uzmemo. A i na račun toga što odlazi će Iwobi dobita jako puno šansi nauštrub njega. Eh sad. Koscielny se potrgo na 5 meseci i ozbiljno razmišljam o Virgilu, al opet ima toliko Wengera u meni koji bi dao, i već daje, šansu Hodingu i Chambersu. Vidjet ću, love ima i cijeli osmi mjesec za odradit. Zadnja pripremna pred Superkup protiv Contea. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 SMS najbolji igrač naravno sve zavisi gdje ce gas staviti igrat. Takodjer Fekir al on moze bit odlčna zamenjava i rotacija Pun je Arsenal mladih, nemoj zaboraavit Wengera u sebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Jesam jedini kojemu početku malo kaska utjecaj na igrače pa mi je 'poor' menagerial support pod dynamics? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 SMS najbolji igrač naravno sve zavisi gdje ce gas staviti igrat. Takodjer Fekir al on moze bit odlčna zamenjava i rotacija Pun je Arsenal mladih, nemoj zaboraavit Wengera u sebi Fala ti što si mi pomogo da prelomim. Umjesto Van Dicka ću dovest par tinejđera. Što se tiče SMS-a probat ću ga na roli macole, Fekir je backup za praktički sve pozicije prema naprijed, a Wajsera saam doveo jer kontam da će kad tad bit izuvanje ponudom za Bellerina. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Jesam jedini kojemu početku malo kaska utjecaj na igrače pa mi je 'poor' menagerial support pod dynamics? Ne, mislim da je tako kada dodjes u novi klub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Zavrsen posao, 49.5 miliona evra je placen. Zamjena za Fellainija i vjerovatno Herreru. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Mene izadje 12 milja manje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Mene izadje 12 milja manje. Crash dumpovo mi FM, mozda sam i mene manje izadje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 kada ti FM prvo uzme sve poverenje , sa glupim crvenim, onda ga ti vrati kad moji odmah nakon zabiju gol za 1-0. Zatim udara ALBIOL nakon kornera zabija golčinu sa MAKAZICAMA! ALBIOL! . Onda ti zabiju i drugi gol. 1-2. onda na scijenu stupa el Capitano sa 2 komada. Nakon 3-2 ja poludeo kao da je finale LŠ 2010 nakom Militovog 2. gola Bayernu. Onda zatvaram SVE. siguran da nece zabit. 4 minute sudačke nadoknade. Gol pade u drugoj polovici 95 minute, nakon sto bi več trebao biti svirano. Jebem im oca i sve Sada 2 kola prije kraja sa Juventusom na 86 bodova. Al bolji medusobni skor vodim. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 (edited) Ajde nije loše s obzirom na dug od 1.4 milje eura i nemogućnosti kupnje igrača. Primijetite trojac sveti GOLUBAR - ŠAFARIĆ - ANTOLEK. Edited November 2, 2017 by Lord™ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Uzeo Real Sosiedad, ovo mj je formacijaPojacanja:Pripreme i jedna prvenstvenaOvako to deluje na utakmici 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Ma zajebi Wengerizam, etiku i moral. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Koga su doveli za te pare? Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Prodan Mkhitaryan na 96 miliona, doveden Dybala za 20 miliona vise. Ja to zovem dobar posao 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 MOOOOLIM?! Tko ti je to kupio Armenijca muku ti ježevu hahaha daj SS Henrikha kad si ga već spomenuo, da vidim za tšo su ljudi platili tolike novce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts