Debeli Ronaldo Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 U ovoj temi možete tražiti pomoć oko igrača koga da dovedete u svoj klub. Da bi dobili što bolju sugestiju napišite koji klub vodite, kojim bužetom raspolažete i koju sezonu igrate. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kobra Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Pozdrav! Vodim Tottenham i treba mi napadač koji bi mjenjao H.Kane u slučaju ozljede.Prva je sezona i imam 58 mil. € Molim Vaše prijedloge? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Sve zavisi u kojoj toli ce igrat onda zamjena Poslano z mojega LG-D855 z uporabo Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 (edited) Najbolje dovedi nekog mladog perspektivnog igraca koji bi sa klupe mogao da ulazi ili da menja Kejna kad je povredjen. Pod uslovom da vec ima odredjeni kvalitet. Kada prodas Kejna imas vec spremnog igraca. I vrtis u krug to. A treci spic bi bio neki veteran koji bi pomagao da pomogne da se razvije taj mladi igrac. Ja se bar trudim da imam takav sklop igraca u timu... Edited December 1, 2015 by Madrac 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 (edited) Sergio Diaz definitivno rjesenje za buducnost izraste u zvijer mogu ti postavit ss iz 2022. , samo ne znam da li je na pocetku dovoljno dobar za tebe, pogledaj i Gabrijela Barbosu EDIT: http://i.imgur.com/T0X0Ups.jpg-tapatalk- Edited December 2, 2015 by Semkoo™ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Vardy. Ili Charlie Austin, ili dovedi Wilsona na posudbu iz Uniteda. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Alien Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Klasika: Gabriel Barbosa, Fierro, Calleri iz Boce i ovaj Diaz teško da će dobiti radnu dozvolu, Berahino, Embolo. A ovi slični Kaneu, visoki jaki napadači, recimo Lucas Pratto ili Dzyuba iz Zenita. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kobra Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Puno hvala svima na savjetima! Poslušao sam Ancienta i doveo Calleria. http://s21.postimg.org/627dt91g7/Jonathan_Calleri.png Semko tvoj savjet ću iskoristit u idućem prijelaznom roku ako nebude kasno Dino Vardy bi bio savršen izbor,gledao sam karijeru gdje tip osvojio premier ligu sa leicsterom a Vardy je postigao 36 golova. Madrac nadam se si na ovakog kalibra mislio,mladog i perspektivnog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 (edited) Desno krilo za Liverpool?Pare nisu problemEDIT: Kupljen Embolo za 18m-tapatalk- Edited December 3, 2015 by Semkoo™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 (edited) Napadac za Palermo, 5 miliona. Trazim nemoguce ali odose mi Wilson i Bendtner i nisu vise na loan listi. Taj bi vjerovatno bio prvi napadac ako ne Vasquez ce igrati Doveo sam Calleria, jos je on zelen ali cu ga gurati u vatru. Edited December 5, 2015 by Bole™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Neznam kvalitete za 5m€ osim več Callerija. Pustaj njega nek on igra. Vazqueza ja probao u napadu kao f9. neznam dal je on krivi ili citava ekipa ali nikako nije islo mozda dobijes kalinica za male pare, probaj kojeg Muriela is Sampdorie, mozda Borrielo koji je iskusan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Doveo sam njega maznuo ga ispred Bayerna ali veliku platu dao, sad ima da jedem sendvice ove sezone nemam za kifle . Vasquez moze odlicno odigrati u napadu sto je smiren kod zavrsnice tako zna i loptu proturiti. Ali on mi je AMC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripa_Ym Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Everton, 3 sezona, potreban mi je lijevi bek jer Bejns je vec ostario pa bih mu trazio zamjenu...Trenutno nemam nikakvu ideju koga bih mogao, Rodrigez iz Wolfsburga je mnogo dobar ali preskup, ispod 50 m ne daju.Mogao bih platio do 15 m. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaleza Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Mozda ce nekom znaciti ko pocinje nezaposlen.Uglavnom pocinjem s nizim ligama, Mladen Bozovic je bez ugovora na pocetku u Fullham sam ga doveo posle nekoliko kola odlicno brani em mu vrijednost 5.5mil € Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Everton, 3 sezona, potreban mi je lijevi bek jer Bejns je vec ostario pa bih mu trazio zamjenu...Trenutno nemam nikakvu ideju koga bih mogao, Rodrigez iz Wolfsburga je mnogo dobar ali preskup, ispod 50 m ne daju.Mogao bih platio do 15 m. Davide Santon, Dodo, Alex Telles, Wendell, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wade Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Tottenham,zavrsena druga sezona,AML,imam oko 80,90 mil. tako da cijena nije problem i ako moze sto mladi igrac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Reus, Depay, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Lucas Ocampos, Malcom s tim parama mozes koga hoces 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Felipe Anderson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wade Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Hvala na prijedlozima,andersona dovodim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts