Mitro Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Veliki fan Intera na klupi Milana... Novi "kiks" uprave sa San Sira 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Haha nemoj tako gledat na ovaku situaciju počinjem odma samo da dobijem sejv 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Ste dogovarali kakve transfere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Zaza je dogovoren 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Lorde sretno, Madrac, šteta, da je bilo malo više sriče bilo bi i trofeja... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Lord za 20 minuta ce sejv 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 (edited) Crna mačka mi prešla put kada sam išao na prvi trening u novoj sezoni. Nema drugog objašnjenja. Edited July 13, 2015 by Madrac 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Sada je i sluzbeno Lord je potpisao ugovor na 2 godine. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Sta reci nego ocekivalo se vise. Prvenstvo bi ti mogao nekako oprostiti ali liga prvaka se ocekivalo barem polufinale. Tako da nasa se suradnja raskida tebi hvala na svemu. Novi trener ce biti Lord, Od kojeg ocekujem da ce Milan vratiti na vrh. Jer je vec vrijeme.Pa u RL Milan nece vidjeti trofeja u sljedecih 5 godina a trazi se na FM-u u drugoj sezoni trofej Seria A i polufinale LP. Prevelike ambicije nadam se da ce se vratiti sad vec bivsi trener na klupu i ispuniti ova velika ocekivanja 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Gospodine Obradoviću dali se nakon ove eskapade vraćate košarci ili su istinite tvrdnje japanskih novinara da preuzimte mladoga sumo borca na dalekom istoku? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Pa u RL Milan nece vidjeti trofeja u sljedecih 5 godina a trazi se na FM-u u drugoj sezoni trofej Seria A i polufinale LP. Prevelike ambicije nadam se da ce se vratiti sad vec bivsi trener na klupu i ispuniti ova velika ocekivanja Drugo je u realnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Gospodine Obradoviću dali se nakon ove eskapade vraćate košarci ili su istinite tvrdnje japanskih novinara da preuzimte mladoga sumo borca na dalekom istoku? Ovo drugo. Dao me Bog za sve, multi talenat. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 (edited) Ali u svemu osvaja 2.mjesto, ceka se prva titula i dan danas... Edited July 13, 2015 by Mitro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Pa za kakve Budzete nam davaju, nemozes očekivat triplete odmah haha 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Šteta MAdrac sto nisi dogovorio neke cijene za Januzaja. Trebao bi on ostat u ekipi. Najbolji trenutno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Hteo sam, prvobitan cilj je to bio, ali ne da ga Junajted. Trazili oko 80 miliona. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Ma da ga mozda dobin opet na posudubu. Ono iz Reala odkupio. Učinak tvoje solidne sezone je da mi bolji klubovi hvate 3 igrače, koje nezelim da prodam ali nezele vise igrat ovdje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Da si ti meni ziv i zdrav, oni odavno zele da idu. Samo sto ih ja ne pustam. Imaju ugovor, ako plate koliko trazim neka idu, daleko im lepa kuca, ali niko ne placa pa sede tu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radamel Falcao Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Šta reći osim očekivan rezultat za nekoga tko misli da je Borek Dočkal pojačanje za Milan. Znam ja jednog koji je u drugoj sezoni uzeo trostruku krunu sa Milanom, šteta samo što je zakasnio na prijave za novog trenera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Ide li ovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Posaljite Mitru save, da nastavi i neka pise u Kako vam ide, covjek ce ubiti za klupu Milana 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Ma ne, sad trenutno ne igram FM, i ne planiram barem do 1.8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 http://i.imgur.com/TJ1ZOO2.png POVRATAK LEGENDE NA SAN SIRO! http://www.tifomilan.it/media/galeria/67/2/5/4/8/n_ac_milan_campioni_ed_ex_giocatori-5738452.jpeg Poslije 2 solidne sezone za Obradovića došlo je do promjene na meneđerskom mjestu najtrofejnog kluba. Obradovic koji je zbog drugih obaveza (učenje matematike) nije mogao da nastavi biti meneđer, klubski vlastnik pronašao novog trenera. I to izmedju bivsih igrača koji su igrali u najboljim godinama za Milan. http://i.imgur.com/9asYbIh.png Za transfere sam imao za potrosit oko 33m€. ( nije to ništa(sve wage budzet)) Doveli smo sto smo tribali, najslabija pozicija bio je ljevi bek. Kurzawa dosao jos je mlad i ima porstora za napredak. Odkupili smo Cherysheva. Ljevo krilo imao sijajnu sezonu iza sebe. Malo 10m€. transfer ZAZE več napravljen prije mog dolaska. posto sto smo prodali AMqruinhosa( htio je iči) i jos se upokojio Alex, primoran sam bio dovesti 2 nova baniča. Prvi je izkusni Mathieu, za skoro đabe. Drugi je Dragović. Tako da nisam izgubio ništa kvalitete od prodaje jos pojačali smo obrano sada.Pereyra i Erkin dovedeni kao zamjene i za rotacije. MOzeta oba 2 igran na 3 ili vise pozicijama!Posto je bio Destro uključen u deal za Dragovića( nije niko htio dati 30m€ ni 15m€, a vrijedi 29m€, prodao sam ga jer, igrač je ozljeđen svaki 2 put kad igra. Zamjena Demba BA izkusni napadač jos u odličnoj kondiciji i formi.Prodao jos Mouro posto je zatrazio odlazak, ostali so otisli jer nisu bili potrebni mi vise. http://i.imgur.com/1u7Ctgr.png http://i.imgur.com/2hgV1I2.pngIgrat če se stari dobri, 4-4-2 za sada. http://i.imgur.com/aQl4WnD.png http://i.imgur.com/cWMS829.pngPočeli sa porazom. Več u 5 minuti odličan prekršaj Wenyame za direktan crveni pa smo trebali igrat sa igračem manje. Dobili đabe brzo 2 gola, uspjeli se vratiti ali nije bilo nam namjeneno da pobjedimo.UTAKMICA Dobili tezku ligu prvaka. Real, i prošlogodisnji krvnik u 1/8 LŠ Wolfsburg.http://i.imgur.com/ZcwR5nF.png 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Solidno za sad, liga prvaka moras proci. Transferi nisu losi. Naslov se ocekuje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Previse si Dembu platio po mom misljenju. Koju formaciju igras? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts