drull_mbombo Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Ja te baš htio predložit. Jao koja sapunica bi ovo postala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 (edited) Torent potencijalni Mihajlovic. Edited June 6, 2015 by Madrac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 De ti meni ostavi SS Cherysheva, lako ćeš ti za osvajanje lige Otkupna klauzula je 10 miliona evra. Ako znam nesto da radim onda su to transferi. Kakve sam igrace obezbedio za male pare. Da otkrijem da je Zaza obezbedjen za 9.25 miliona evra. A treci najbolji strelac Serije A 2 gola manje od mog Gignaca. http://www.dodaj.rs/f/1g/VD/ginzp6I/denis-cheryshev-overview.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Nece šef dopustit da ova sramota prode nekažnjena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 6, 2015 Author Share Posted June 6, 2015 Prijavljam se kao zamjena za na klup A.C. Milana Posalji mi na PP ili napisi ovdje zasto bi ti htio da budes trener MIlana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Berluskoni buuuuuuuuuuuuuuu , ma Torrent hoce da AC Milan odvede u Seriu B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
autsajder Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Evo prijavljujem se i ja kao moguca zamjena svidja mi se ekipa previse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 6, 2015 Author Share Posted June 6, 2015 Vrijedi i za tebe kao i za Torrenta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 6, 2015 Author Share Posted June 6, 2015 Vrijedi i za tebe kao i za Torrenta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Evo prijavljujem se i ja. Imam "viziju" nekog novog Milana. Tim sastavljen od domaćih igrača, od De Sciglia bih stvorio novog Maldinia. Starim legendama bi ponudio neke funkcije u klubu... A i vjerujem da bih u 6 mjeseci dokazao da sam pravi izbor za ovaj klub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 6, 2015 Author Share Posted June 6, 2015 Evo prijavljujem se i ja. Imam "viziju" nekog novog Milana. Tim sastavljen od domaćih igrača, od De Sciglia bih stvorio novog Maldinia. Starim legendama bi ponudio neke funkcije u klubu... A i vjerujem da bih u 6 mjeseci dokazao da sam pravi izbor za ovaj klub. Sta ce mi stare legende u klubu, da mi narusavaju autoritet? Inace hvala na prijavi, imacu i tebe u vidu ako do nesretne odluke dodje. Ali za sada to se nece desiti, jer sam odbio njegovu ostavku i tu je do ljeta. Kasnije cemo da vidimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 7, 2015 Author Share Posted June 7, 2015 Uglavnom, ovom prilikom odbijamo ostavu Obradovica i iskazujemo punu podrsku do kraja sezone. Trenutno imamo potpuno povjerenje u naseg trenera i zelimo mu veliki uspjeh u narednom periodu sa nasim klubom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Ni vi ne znate što biste sa sobom; otjerali ga, ostavili ga, pustili ga da ode... Odlučite se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Onakav poraz od Juveta, pa dragi prijatelji ljudi vam se smiju iza leđa...A vi ostavili trenera na klupi. Pa taj čovjek bi svaku nogometnu mega momčad upropastio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Toliko je upropastio i toliko je los takticar da Mitro ceo dan trazi njegovu taktiku. Ja sam podneo ostavku, Ling je nije prihvatio i vodim ekipu do kraja ugovora, tacnije do kraja sezone kad ugovor istice. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Danas ce bit dokazano kakav si taktičar I veci online igrači su dobijali preko 5 komada na mom terenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Okreni se staroj filozofiji sad i dovodi starije. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Cuvaj ledja jer Mitro klupu vreba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Pa dovodim relativno vec gotove igrace. Posle prodaje par iskusnijih igraca Meneza, Montoliva i Bonaventure nisam smeo da trosim pa sam se oslonio na pozajmicu te doveo mladje igrace, a dovoljno kvalitetne. Sve u skladu sa sa stanjem na trzistu. Ne mogu da preplacujem. Jedino su Wanyma i Destro skuplji od 10 miliona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Cuvaj ledja jer Mitro klupu vreba Ma kakav Mitro. Urgirao bih kod Linga da ne preuzme klub. Mislim da ce biti boljih opcija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Mislim da bi m bilo dovoljno mjesec dana da dokazem da sam pravi izbor za klupu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Mislim da si najgore moguce resenje. Ako ja napustim Milan, po mom misljenju Torent je prvi kandidat, ali Ling mozda drugacije razmislja. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 (edited) Mišljenje od taktvih trenra me ne zanimaju... Nadam se da će predjednik donijet ispravnu odluku. Edited June 11, 2015 by Mitro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 I ja isto. Da te drzi dalje od Milana. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Ti i ja nemamo o cemu pricati, nemam vremena za nebitne ljude. Molio bih predsjednika da me kontaktira kad ovaj olos dobije otkaz. Hvala na razumijevanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts