Ling^2 Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Dobar dan ljudi. Danas imamo vaznu vijest. Ja, Silvio Berlusconi, predsjednik i vlasnik kluba A.C. Milan cu da odredim novog trenera kluba. Njegova uloga ce da bude voditi tim iz utakmice u utakmicu, a posto imamo jako losa isusktva sa prethodnim trenerima, koji nisu znali koje igrace da dovedu, to ce biti moj posao. Dakle, ja cu biti zaduzen za dovodjenje igraca, dok ce nas dragi Dejan voditi tim. Za pocetak bi od njega trazio da mi kaze koliko bi htio da ima za transfere i za plate. Ja mislim da mu jedno 10 miliona te 50k za plate je sasvim dovoljno, ako ne i previse. Sta ti mislis Dejane? 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 30, 2015 Author Share Posted April 30, 2015 Nakon obavljenog razgovora sa Obradovicem ( Zeljko Obradovic, novi trener A.C. Milana), dosli smo do zakljucka da bi mu 10 miliona za transfere, te 50k za plate bilo sasvim dovoljno za ulazak u Ligu sampiona, pa mozda cak i za osvajanje nekog kupa. Dogovor je bio da ce mi poslati listu igraca koji ga interesuju pa cemo da vidimo koga mozemo dovesti, a koga ne. Ono sto se ja nadam da ce ove sezone mali Mastour dobiti neke sanse u prvom timu, a i da ce Mexes, sjani nas stoper dobiti novi ugovor. Za ostalo cemo da vidimo. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Kakvi su ciljevi u anrednih 3 godina? I kakva če biti transfer politika? očete i naprijed dovesti stare iztrosene igrače za sto manje para, ili gradite ekipu za bodučnost? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Molio bih dotične: dakle Linga da okači Berlusconia za avatar i Deju da stavi Obradovića. Također bih molio ovu nerazzurrsku guzicu da ne spama. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 30, 2015 Author Share Posted April 30, 2015 Ja kao predsjednik kluba sam uvijek volio iskusne igrace, ne stare, nego iskusne igrace. Sklopom odredjenih okolnosti oni su uvijek bili jefitini za dovesti, pa ako se ukaze prilika za jednog takvog igraca, mi cemo da ju iskoristimo. Mi u Milanu uvijek mislimo na buducnost, ali je sadasnjost dosta vaznija. Tako da se fokusiramo da ulazak u Ligu sampiona te osvajanje nekog kupa. Ukoliko ispunimo te uslove, onda cemo mozda da dovedemo i odredjene mladje igrace za neku blizu buducnost, ali samo pod uslovom da imaju sta da dodaju i prvom timu. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 A izbor meneđera? Opet ste izabrali nekog neizskusnog i nepoznatog trenera? Poslije Seedorfa i Inzagia, moze on napraviti neke večje promene i dovesti MIlan na neki novi level? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Treba bjezati od mladih. Mexesa se obavezno rjesiti. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Mexsesa i dosta drugih 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 (edited) MOJA TRANSFER POLITIKA ZA PRVU SEZONU JE SLEDECA: OUT - Prvo zelim da oslobodim finansije od igraca koji imaju veliku platu a nece imati veliku minutazu u timu. Prvi na listi da napusti tim je Mexes. Dosta igraca ima ugovor jos ovu sezonu, tako da necu mnogo da menjam ove, jer se remont sprema u sledecoj sezoni. IN -Prvi na listi zelja je levi bek Zenita Dominico Crisito. Imamo 2 leva beka koji su na pozajmicama kod nas, tako da moramo da dovedemo neko koji ce igrati na duze staze. Cristo je Italijan, dobar bek i izbor je pao na njemu. Pratimo Nyoma ukoliko Abate ili De Sciglio napuste klub. Edited April 30, 2015 by Madrac 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 30, 2015 Author Share Posted April 30, 2015 Ja sam protiv toga da se igrac kao Mexes proda, mislim da moze dosta toga da pridoda timu, ali ako uspijes dovesti nekoga kao sto je Crisito, onda Mexesa se i moze prodati. Mislim da de Sciglio moze biti legenda kluba, dok Abate i nije previse potreban. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Na poziciji stopera imamo viska. Mexes je ima najvecu platu u timu. Ako ce sa 135k p/w biti grejac klupe onda ne vidim razlog da ostane. Imamo Zapatu, Palettu, Bocchettia, Boneru u rotaciji. Svakako nije najbolje resenje da ostane Mexes. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 30, 2015 Author Share Posted April 30, 2015 Niti jedan od njih nije kalibar Mexesa, covjeka koji zabija fenomenalne golove. Ali dobro, nema veze. Ukoliko smatras da on nije potreban, onda je ok da ga prodas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Ti si glavni za transfere. Milslim da finansijski nije isplativ. Imamo Alexa i Ramija kao startere. Preskup je za klupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Dobit ces ti otkaz prije prvenstva. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 (edited) Ma necu, valjda. Opravdacu ja to ulaskom u Ligu sampiona. Edited April 30, 2015 by Madrac 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Ako squad average age padne ispod 30 ja ovo neću dalje da pratim. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 30, 2015 Author Share Posted April 30, 2015 Kazem ti, ako nadjes neki pristojan klub za Mexesa, slobodno ga prodaj. Samo pametno ulozi pare. Ili jos bolje, nemoj ih uloziti pa neka ostane meni vise. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 (edited) Berluskoni, ko ce da bude suvlasnik sad i daj pare za transfere. Edited May 2, 2015 by Madrac 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 2, 2015 Author Share Posted May 2, 2015 Slab sam sa vremnom juce/danas. Sutra cemo da vidimo sta i kako. Izvinjavam se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Kako ide ove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 (edited) Ma u zatvoru zavrsili obojica, dali im cvrsti sapun i to je to, mutna posla dva mutna lika Edited May 6, 2015 by Bole™ 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Ma veceras ide report. Sad idem, pa kad se vratim pisem. Do veceras sigurno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 6, 2015 Author Share Posted May 6, 2015 Pa znate li vi da pripremni dio traje po 3 mjeseca? Pa tek tamo negdje u 8. mjesecu izbacujemo prvi report, nista da brinete inace ce zandarmi da vas tuku 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Ma u zatvoru zavrsili obojica, dali im cvrsti sapun i to je to, mutna posla dva mutna lika Madrac da. ali Berlusconi tesko. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Berluskoni je madjija. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts