Ling^2 Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Kao sto i sami znate, forum trenutno radi u usporenom temu iz dosta razloga. Jedan od njih, pa i najveci, jeste sto administracija nema vise toliko vremena da se moze potpuno posvetiti forumu. Iz tog razloga donosimo odluku da na neki nacin prodamo forum. Stvar ce biti sljedeca: Ukoliko zelite da budete admin na forumu, morate da platite 20eur mjesecno. Cijene za ostale pozicije:- Globalni moderator: 10eur mjesecno- Moderator: 5eur mjesecno- Urednik: 2eur mjesecno Takodjer, ukoliko niste iz Srbije, Hrvatske ili BiH, ne mozete biti na poziciji na forumu, jer je samo iz tih zemalja dopusteno da vrse uplate.Ovo ce da stupi na snagu za nekih mjesec dana, dok obavimo odredjene pripreme. Povoljnosti kao Admin i Globalni moderator jeste sto cete imati svoju kopiju FM-a. Uvijek za to jeste da kupite godisnju pretplatu za tu poziciju koja bi kostala 125 eur za Admina, te 60 eur za Global moderatora. Sljedeca promjena je sto se tice samog poslovanja foruma. U narednih par dana cemo zakljucati forum i on ce biti dostupan samo za registrovane clanove. Takodjer svi dodaci (grafika i slicno) sto je u vlasnistvu FM-Balkan foruma ce se postavljati ISKLJUCIVO na nas download portal, i preko tog download portala ce se moci skidati ti dodaci SAMO ako imati VIP clanstvo na forumu, koje ce da kosta 5eur godisnje ( isto vrijedi da samo iz Hr, Srb i Bih mozete da kupite VIP clanstvo). Posljednje sto vam donosimo jeste vezano za nasu Facebook grupu. Trenutno tamo imamo oko 7 administratora, a to cemo smanjiti samo na 2 ( Ventus i Skipper). Odrzacemo konkurs u toku sljedecih 10ak dana za tu poziciju, koja ce se takodjer placati po principu pretplate. Ukoliko ste admin na FB stranici, imate pravo da reklamirate sta god zelite i koliko god zelite. Vasa FM-Balkan administracija vam zeli sretan prvi april. Ling 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 (edited) Hajd sve to stoji, ali kako ti nije bilo mrsko ovo pisati . I trebao si sitnim slovima ovo sretan 1. april Pokrecem tuzbu i trazim mjesecno 20 eura, zbog pretrpljene dusevne boli kao i mogucnosti napada na moje skromno financijsko stanje. Ocekujte poziv mojih advokata Stemaking i Madraca Edited April 1, 2015 by Bole™ 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Halo, administracija FM-Balkana...? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 "Iznude, atentati, svako reket mora da plati" [emoji14]okvaren: Balkanjeros klan vam je sad na putu, tražimo da isplatite novac do sutra, inače reket [emoji14]okvaren: 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 1, 2015 Author Share Posted April 1, 2015 Halo, administracija FM-Balkana...?Duzan si nam 60 evra za prethodno obnasanje funkcije. Naravno, taj se dug moze da izbrise ukoliko odstupite od zastupanja klijenta Bole™ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Ja sam ga zguto cijeloga. Drugi put danas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Šteta, sto sam iz Slovenije. Imam spremnih hiljadu evra da kupim ovaj forum i vas sve izbacim napolje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 1, 2015 Author Share Posted April 1, 2015 Šteta, sto sam iz Slovenije. Imam spremnih hiljadu evra da kupim ovaj forum i vas sve izbacim napolje.Malo je 1000 evra. Ja sam ga zguto cijeloga. Drugi put danas. Ahaha, da mi je znati tvoju reakciju na ovo sve dok si citao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Duzan si nam 60 evra za prethodno obnasanje funkcije. Naravno, taj se dug moze da izbrise ukoliko odstupite od zastupanja klijenta Bole™Ne padaj na prijetnje Dejane, zastupanjem mene mozemo izvuci par stoja, sta ce ti 60 eura pihhh sica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 (edited) Ma šta dugujemo. Plata tebi za moderatora + meni za urednika + duševni bol i patnja. Tužbu pišem. Možemo da se dogovorimo van suda. Ništa Bole ne brini, zatvoricemo forum. Edited April 1, 2015 by Madrac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 1, 2015 Author Share Posted April 1, 2015 S obzirom na karakter preduzeca FM-Balkan, vase plate su linearno propocionalne vasem ucinku. S toga, FM Balkan vam nije duzan nista. Mozda vam jos u tu cijenu obavljanja funkcije uracunamo i troskove koriscenja nase opreme, naseg prostora, te siguran sam da bi i SI htio dio kolaca jer ste igrali njihovu igru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Prostor je naš. Struja, materijali u vidu tastature, miša itd. Ko će to da plati? A što se učinka tiče, samo smo se utopili u sivilo. Mi smo samo jedna kap u moru. Tzv. državni posao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 1, 2015 Author Share Posted April 1, 2015 Prostor je od FM-Balkan foruma, nije niko lud da vam placa za materijal u vidu tastature ili misa, pogotovo nakon sto dirate svog misa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 (edited) To je sve potrosni materijal koji mora da se kupi. Placanje radne snage, topli obrok, prekovremeni rad, struja. Ima toga za nabrojiti samo tako. Zato bolje isplati mom klijentu, a vasem clanu Bole™ gore navedenu sumu novca. Postoji mogucnost da ostali (ne)radnici ovog preduzeca stupe u strajk zbog nezadovoljstva i tretmana. Zato se moli administracija FM-Balkana da plati nocanu nadoknadu. Edited April 1, 2015 by Madrac 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Hocemo platit cemo, znas cime. Crnom bojom. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Moze, navijam za Partizan, odlicno mi stoji. hahahahaha 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 1, 2015 Author Share Posted April 1, 2015 To je sve potrosni materijal koji mora da se kupi. Placanje radne snage, topli obrok, prekovremeni rad, struja. Ima toga za nabrojiti samo tako. Zato bolje isplati mom klijentu, a vasem clanu Bole™ gore navedenu sumu novca. Postoji mogucnost da ostali (ne)radnici ovog preduzeca stupe u strajk zbog nezadovoljstva i tretmana. Zato se moli administracija FM-Balkana da plati nocanu nadoknadu. Napravi mi plan amortizacije tih potrosnih materijala pa cemo da vidimo koliko kostaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 (edited) Napravi mi plan amortizacije tih potrosnih materijala pa cemo da vidimo koliko kostaju Moram da se konsultujem sa mojim klijentom. Ja sam samo njegov advokat. A mozemo i da se nagodimo u vidu FM 16 za nas dvojicu. Edited April 1, 2015 by Madrac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 1, 2015 Author Share Posted April 1, 2015 Moram da se konsultujem sa mojim klijentom. Ja sam samo njegov advokat. A mozemo i da se nagodimo u vidu FM 16 za nas dvojicu. Moze naravno, 60 evra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Ne znate na koga ste naletili. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 "Iznude, atentati, svako reket mora da plati" [emoji14]okvaren: Balkanjeros klan vam je sad na putu, tražimo da isplatite novac do sutra, inače reket [emoji14]okvaren: Mogli bi svi ići za Kanadu 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Slazem se da se ni oko cega ne slazemo, ocekujte plavu kuvertu na pp i ne odustajemo ili ce biti po nasem ili kako mi kazemo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=uuBXOPAS9n8 lol 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts