vvladeta Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Društvo, treba mi mala pomoć, radi se o FM11. Instalirao sam novi windows, ali pre toga sačuvao saveovanu igru na flešu, ali neće da je pokrene na novom windowsu... Prebacio sam je u pravi folder, ali kad je pokrenem prijavljuje mi "crashdump" i izbaci me iz igrice. Ima li neko ideju kako ovo da rešim? Hvala unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Moze biti milion razloga zasto igra nece da se pokrene. Mozda je save file ostecen, mozda je igra snimljena na drugim patchu od kojeg ti trenutno koristis, mozda koristis neku grafiku (facepacks) i igri se to ne svidja. Mozda cak i da neki programi koje si instalirao ( kao torrenti ili razni game boosteri) smetaju FM-u. Ali ono sto ja mislim da je u pitanju jeste ovo prvo, da je save file ostecen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts