Debeli Ronaldo Posted January 7, 2015 Author Share Posted January 7, 2015 I uz njega forum koji štuca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Pu pu pu, daleko bilo. Kakav livescore, kakav autorefresh. :Pop koji kadi: smajli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Jednom smo imali taj livescore, nikada vise sve dok ne nadjemo nekog sugar daddy-a koji ce da placa 200evra domen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 (edited) Ako se ne varam taj livescore je bio vezan nesto za forumska takmicenja? Tj kobajagi rezultati? sent from my LG-D605 using Tapatalk Edited January 7, 2015 by Dzoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 7, 2015 Author Share Posted January 7, 2015 Ma postojao je i klasični sa pravim rezultatima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 (edited) Sada nema onog spiska na dnu neke teme ko ju je procitao ili posetio istu kao nekad. Hoce li biti? Edited January 13, 2015 by Madrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 13, 2015 Author Share Posted January 13, 2015 Videcemo to mozda kasnije da omogucimo. __________tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Vidio sam na nekom foumu ima dosta vremena fičer da dok odgovaraš u nekoj temi da dobiješ notifikaciju prije postanja da je već neko odgovorio ili njih više. Mislim da je i postojala opcija da i previevaš te postove. Dobra stvar kad je velika rasprava u nekoj temi jer u takvim situacijama dosta puta editiraš post baš radi tih postova koji su se pjavili prije tvoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Imas to i dalje, gore iznad ti se pojavi 'prikazi nove postove'. Kliknes tu i nastavis da pises. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Kool. Nisam primjetio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 ja ne mogu opisati kako je iizvanredan ovaj izgled foruma..to je i jedan od razloga zasto sam se vratio ovdje , sve je lijepo poslozeno, boja savrsena..nemam rijeci, svaka cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts