kase_lyon Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Ma brate ganjam Europu kakav donji dio tabele Uhh, svaka čast, mene ne ide nikako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Pazi što pričaš, danas je jedan dobio ban radi toga. Prva opomena ti je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kase_lyon Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Pazi što pričaš, danas je jedan dobio ban radi toga. Prva opomena ti je to Meni? Zašto ako je meni, izvinjavam se ako se o meni radi ne znam šta sam skrivio..?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Pročitaj pravila foruma! Strogo zabranjeno spominjanje piraterije u bilo kakvom smislu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Pazi što pričaš, danas je jedan dobio ban radi toga. Prva opomena ti je to Sjećam se kad sam ja bio global i taman je tad prvi puta izišo FM na steam i samo tamo. Dao sam 20-ak banova u roku dva dana Ovo je odlično 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Sjećam se kad sam ja bio global i taman je tad prvi puta izišo FM na steam i samo tamo. Dao sam 20-ak banova u roku dva dana Ovo je odlično Nisi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kase_lyon Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Pročitaj pravila foruma! Strogo zabranjeno spominjanje piraterije u bilo kakvom smislu OK., izvinjavam se, mada ne vidim nimalo logike u tome što se spomene prijatelj ali nema veze. Mogu li dobiti odgovor ako ne formirat ću pitanje ponovo i umjesto prijatelja navst ču "partner"?! OK.,?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Ma nema problema što si ti spomenuo prijatelja već pirateriju btw. odgovor na pitanje glasi: ne možete! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Nisi.Onda godinu ranije. Uglavnom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 OK., izvinjavam se, mada ne vidim nimalo logike u tome što se spomene prijatelj ali nema veze. Mogu li dobiti odgovor ako ne formirat ću pitanje ponovo i umjesto prijatelja navst ču "partner"?! OK.,?! Ne moze i samo i ti rizikujes ban. Mi ne podrzavamo pirateriju niti jedan posto, bio ti u pitanju, tvoj prijatelj ili Miles Jacobson licno. Da ne znam da nisi od nas kupio FM i da imas original, dobio bi vec gore ban. Nas narod je navikao da sve dobija za Dz i takav mentalitet imamo. Igra nije potreba, igra je luksuz. Svaki luksuz se placa. Uostalom, piraterija je zakonom kaznjiva, zasto bi mi pomagali u kradji? Samo mozemo probleme na sebe da navucemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Onda godinu ranije. Uglavnom E to jesi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kase_lyon Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Ne moze i samo i ti rizikujes ban. Mi ne podrzavamo pirateriju niti jedan posto, bio ti u pitanju, tvoj prijatelj ili Miles Jacobson licno. Da ne znam da nisi od nas kupio FM i da imas original, dobio bi vec gore ban. Nas narod je navikao da sve dobija za Dz i takav mentalitet imamo. Igra nije potreba, igra je luksuz. Svaki luksuz se placa. Uostalom, piraterija je zakonom kaznjiva, zasto bi mi pomagali u kradji? Samo mozemo probleme na sebe da navucemo. Jojj., Vidiću ti najbolje objasniš (bez uvrede Madridista), samo me zanimalo da li je moguće jer da se ne patimo džabe. Slažeme se s tobom Vidara mi bi sve džabe. Ja neki dan objavio par SS-ova na FACE i svi pitaju: "daj link da skinem"!! Još jednom se izvinjavam cijelom timu jer nisam razumio Madridistu... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Jojj., Vidiću ti najbolje objasniš (bez uvrede Madridista), samo me zanimalo da li je moguće jer da se ne patimo džabe. Slažeme se s tobom Vidara mi bi sve džabe. Ja neki dan objavio par SS-ova na FACE i svi pitaju: "daj link da skinem"!! Još jednom se izvinjavam cijelom timu jer nisam razumio Madridistu... Nema problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 kakva je mrtva prijevara ovaj SI to nisu istine znači izdali su ovaj update i ništa se nije popravilo i dalje primam golove nakon ubačaja i to jedino na taj način, a ne primam ih ništa manje nego prije Pa veća su prijevara od gospodarskog plana naše vlade i diplome hdz-ovca Pas mater lažljivu, eto sad su dobili svoje. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Ja sam primio tek nekoliko golova iz ubačaja, iz kornera jedan čini mi se. Mislim naravno otkad sam skinuo update. btw. možda ima malo manje golova u globalu, kao da sam prije više zabijao, ali zasad sam zadovoljan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Meni je dobar update. I to sam pobedio 1-0 Hull jedva, idemo dalje. Mozda slucajnost. Ali nisam imao puno sansi iz ubacaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 kakav škart mati mila...prije ovoga sam primao manje od gola po utakmici a sad primam više. stvaram dosta veći broj ccc prilika a ne zabijam ništa više. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 kakav škart mati mila...prije ovoga sam primao manje od gola po utakmici a sad primam više. stvaram dosta veći broj ccc prilika a ne zabijam ništa više.Da li si se zapitao da je to do tebe i tvoje taktike? Jer konacno bekovi vise ne pustaju krilne igrace da se setaju po terenu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Kod mene se drastično poveča broj CCC-a al su mi napadači stali zabijat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Ima jos neko problema sa ovime gore, da stvaraju znatno vise CCC, a da se oni ne realizuju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Ima jos neko problema sa ovime gore, da stvaraju znatno vise CCC, a da se oni ne realizuju? imam ja. evo u jednoj utakmici zabio dva gola iz 9 CCC Da li si se zapitao da je to do tebe i tvoje taktike? Jer konacno bekovi vise ne pustaju krilne igrace da se setaju po terenu. nemam se šta pitat kad je taktika potpuno ista kao i na prošlom updeteu, nisam ništa dirao nego sam samo nastavio igrat. i odjednom primam više golova, nije to do taktike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 MOzda je do igrača, lošija forma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 koja lošija forma kad nižem pobjede? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 imam ja. evo u jednoj utakmici zabio dva gola iz 9 CCCDa, vidio sam kod tebe isto to. Ako se jos neko javi prijavicemo to SI-u, a pogledacu danas po stranim forumima da li jos neko ima s tim problema. nemam se šta pitat kad je taktika potpuno ista kao i na prošlom updeteu, nisam ništa dirao nego sam samo nastavio igrat. i odjednom primam više golova, nije to do taktike.Mozda je u tome i problem, jer su radili na AI-u za golmane i stopere. Za ocekivati je da neke stvari nece da rade ili ce da rade drugacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 i verovatno cu morati opet da menjam rolu napadacu. Taman mi Sturridge krenuo da igra kako treba, nasao mu rolu, sad 3 sanse koje je imao sve promasio i nije se video na terenu, ali mozda je to bilo i do Hull-a, jer igraju bunker.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts