Cris Posted November 28, 2014 Author Share Posted November 28, 2014 Mene ide sa ovim patchem.Istina islo me i prije ovoga, ali sam primjetio veci broj suteva na utakmici...Korneri su odlicni, niko mi ne moze zabit gol iz onih ubacaja mozda par golova, ali su popravili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Meni se desava crash dump. Ako se jos nekome desava, neka se javi ovdje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Meni sada golmani jos gore reagiraju nakon sto obrane, sada cesce odbijaju loptu napadacima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Povedem, pa preokrenu, sada mi se samo to desava. Moraju nesto sjebati, povreda nema, ali sad su golovi opet tu po 5 minimalno na utakmicim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Vidite ljudi, uvijek će biti grešaka i to je jasno. Oni isprave jedno, drugdje se stvori problem i to je tako, algoritam igre ne dopušta da bude savršena. Možda u budućnosti srede to (za 4-5 godina) pa da gledamo potpuno REALni FM, a do tada se strpite Oni rade što bolje mogu, njih nema baš previše pa da mogu testirat toliko igru da bi onda po samom izlasku bila skroz sređena i zato služe ove prijave kako bi im mi, nas nekoliko milijuna igrača, ukazali na pogreške koje oni pokušavaju ispraviti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Opa, sad si stručnjak za algoritam. Svestrani čovek, nema šta. kol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Mozda je trebalo da isprave i ova nezadovoljstva igraca, kada krenu nikad stati onda belaj u timu i mozes dobiti otkaz zbog nekog kretena. Ne kazem da toga nema ali sto je previse previse je. Posebno ovaj Wilson sta mu ga je silverware, da li misli na trofeje a osvojio LP i Bundesligu sta hoce vise. http://i.imgur.com/WKjVLzA.png 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Ma sjebali su totalno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Jebiga, moraš se izboriti sa tim, izabrati pravo vrijeme za TM, nemoj ljutiti igrače, nemoj obećavati svašta i neće se događati to 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Ma prodati cim polusezona, Real nudi za Isca 40 mil a uzeo im ga dzaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Hvala apdejtu sto necu duplu krunu uzeti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Vidite ljudi, uvijek će biti grešaka i to je jasno. Oni isprave jedno, drugdje se stvori problem i to je tako, algoritam igre ne dopušta da bude savršena. Možda u budućnosti srede to (za 4-5 godina) pa da gledamo potpuno REALni FM, a do tada se strpite Oni rade što bolje mogu, njih nema baš previše pa da mogu testirat toliko igru da bi onda po samom izlasku bila skroz sređena i zato služe ove prijave kako bi im mi, nas nekoliko milijuna igrača, ukazali na pogreške koje oni pokušavaju ispraviti a kako je onda prije bio savršen? evo konkretno fm13. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 To se tebi čini da je bio Savršena igra na postoji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Nenormalno mi se ozljeđuju igrace. A sto je najgore, bilo koji ubacaj iz slobodnjaka 99% je gol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Sto sam vise igrao, vise sam se uvjerio da nije nista popravljeno. Primam golove kako god opucaju, stvaram milion sansi ne realizujem, igraci mi se ozljeđuju samo dok se igra, mimo terena nema ozljeda... I tako to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Ja se pitam imamo li mi isti update? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Ozljede su užasne, Skoro svaku utakmicu završim sa 10 igraća jer se ozljedi jedan nakon zadnje zamjene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Vidite ljudi, uvijek će biti grešaka i to je jasno. Oni isprave jedno, drugdje se stvori problem i to je tako, algoritam igre ne dopušta da bude savršena. Možda u budućnosti srede to (za 4-5 godina) pa da gledamo potpuno REALni FM, a do tada se strpite Oni rade što bolje mogu, njih nema baš previše pa da mogu testirat toliko igru da bi onda po samom izlasku bila skroz sređena i zato služe ove prijave kako bi im mi, nas nekoliko milijuna igrača, ukazali na pogreške koje oni pokušavaju ispraviti Imam provjerenu informaciju od bliskog izvora Milesu da su prošle godine imali 450-ak testera, a ove godine 50-ak. Ako i toliko. I to ne mislim na beta verziju koja je bila igriva za širu javnost već za verzije prije te bete. Navodno su Rumunji uzrok tome jer su stalno 'leakali' screenshotove (nagađanja SI Researchera/testera) pa su smanjili broj testera i opaaa kurčina. Također ljudi sa SI foruma nisu testeri...barem nisu svi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Eto još jednog razloga zašto nemaju toliko testera, jer ti imaš provjerenu informaciju od bliskog izvora Milesu. Treba nać krticu i istjerat ga vanka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Eto još jednog razloga zašto nemaju toliko testera, jer ti imaš provjerenu informaciju od bliskog izvora Milesu. Treba nać krticu i istjerat ga vanka Ti se meni smij, ali ja sam ozbiljan Nevjerovatno koliko se toga sazna kada se zajebavaš sa adminima na forumima engleskog govornog područja 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Ja znam 5 beta testera. Ako ih ja znam 5, onda ih sigurno ima vise od 50. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zikaa Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Evo jedan moj SS u vezi ovog nezabijanja CCC-ova od zadnjeg patcha, vi procijenite sami http://i.imgur.com/CVDhtJe.jpg Planiro sam to stavit u pucanj u živac, ali kad se već ovdje to spominje, zašto ne staviti jedan SS 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Ja znam 5 beta testera. Ako ih ja znam 5, onda ih sigurno ima vise od 50. Tako mi je rekao taj čovjek kada smo pričali. Također je rekao da je dosta profi nogometaša sudjelovalo u beta testiranju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Najjača stvar oko ozljeda, barem na prošlom patch, kada ti igrač igra u strašnoj formi, pogotovo ofenzivan, kada zabije gol, velika je šansa da će se ozlijediti, i onda naravno kurac jer opet treba ući u formu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Sve to stoji ali sad imas ne znam koliko ljudi da igra FM-a, da imaju 1000 testera to ne moze nadmasiti nas igrace, koji im prijavljuju probleme i ako se neki problem prijavi dosta puta onda tu nesto ne stima, ispravi ga na update-u i opet kasnije kad se skupe sugestije isprave se greske. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts