prodo Posted November 22, 2014 Author Share Posted November 22, 2014 sve što sad bude prijavljeno će se ispravljat. kad počme prijelazni rok onda ćemo pauzirat malo... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Sutra zavrsava polusezona, kada zavrsi ovaj vikend ja cu ti fino sve na PP sastaviti, pa ako treba odradicu ja citavu BH Ligu od A-Ž sto se kaze. Racunaj na mene. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José_Mourinho Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 ako hocete stavite onu moju verziju ko vasu ili spoji, tamo je sve ispravljeno, svi sastavi, dodani juniori, pozicije, treneri, formacije, dugovi itd... uglavnom preko 7000 promjena oko premijer lige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maler Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Treca godina zaredom da prijavljujem da je Josip Kvesic bivsi mladi reprezentativac trenutno igrac zeljeznicara visok 171 a ne 189, po default-u SI nije ispravio greske! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted December 13, 2014 Author Share Posted December 13, 2014 postavljena je nova verzija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maler Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 ako moze neko dresove i grbove da mi posalje na pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 (edited) Briši post, pogriješio. Izvinjavam se. Edited March 18, 2015 by Flekica™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts