Cris Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Stvarno ne znan šta je ovo, najbolje da vratim autosave malo manje od misec dana( šteta jer sam dobivao sve velikane) i da ga ne dovedem sljedeći put Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Probaj ga prodati odmah , bar nesto izvuci od njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 (edited) Ne mogu nešto se u igri prominilo jer pokazuje i da mu je CA I PA 0, šta je nemoguče i da je cilu godinu ozljeđenEDIT: A vidi ovo imam autosave krajem 12 miseca i pokazuje mu da je PA 178, imam jos jedan autosave krajem prvog kad sam ga več doveo i pokazuje PA da je 0.Ko tu koga j*** Edited January 12, 2015 by Cris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Msilim da potencijal ne moze da izgubi. Sad da li ces dostici pun ili ne to je drugo. Dosta negogicna situacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Nešto se prominilo sa njegovim PA kad sam ga doveo, i sad sam vratio u 12 misec, i neču ga dovodit... nije bilo druge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Ako ti nisi nista dirao preko raznih editora, onda je to bug koji treba prijaviti SI-u. Ako mozes da ostavis save file od toga gdje su mu ocjene pale i gdje mu je CA i PA na 0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Nažalost obrisao sam to... Što se tiče editora, skinio sam FMEL jer mi je trebalo da vidim kolika mu je ocijena za ML poziciju( jer kad sam ga postavio onaj krug šta stoji kraj igrača na formaciji bio malo više od pola)drugo nisam ništa dirao..Ako je do toga onda je moja greška, ali kad odigram još misec dana, vidit ču oče li mu ocijene past, pa ču javit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Ako si editovao nesto sa tim FMEL-om onda je mozda do toga. Nisam siguran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 A sad i nije toliko bitno, onaj save sam izbrisao, i več došao do onog datuma kada je bilo i nije se ništa mjenjalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Director nogometa mi nakon što ja ponudim za igrača i prihvate, radi se o mlađim igračima uglavnom, dogovara uvjete sa igračem/agentom. Do sad je radio dobar poso al svejedno me zanima kako da ga "riješim" te dužnosti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 28, 2015 Author Share Posted January 28, 2015 Odi u Staff responsibilities i imaš tamo opciju tko će ti pregovarati, sa mladim igračima, sa seniora i slično. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 gledaj pod staff responsibilities i onda transfer incoming i izabereš za youth team ko če ti vodit 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Jebate šta ste ažurni vas dva. Da ste doktori mogo bi reć da sam dobio dvostruko mišljenje. Tnx 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSp1RaT0R Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 zanima me jel mogu nekako onaj classic skin za classic mode koristit za normalan mode? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesku Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Zanima me jedna stvar. Kupio sam jednog igrača kojem je klauzula ispod 3 miliona,a cim potpise za mene vredi preko 9, skoro 10 miliona.Posto mi nije u prvom planu za moj tim, a ocito da mogu da zaradim na njemu, ja sam izabrao u njegovom ugovoru, malu platu, recimo 30 000, a do sad je imao mislim 35 000, ali sam stavio posle 30 utakmica za moj klub da mu je plata maksimalna.Ostavio sam ga jos jednu sezonu u njegovom timu jer je key player, a ja imam problem da mu nadjem klub,iz drugog sejva sam video da ga nece niko jer se upravo pridružio mom klubu.Moje pitanje je sledeće:Ako on odigra na pozajmici 30 utakmica,posle sezone ili dve, da li znači da će plata da mu bude koliko sam mu stavio, ili to važi samo ako odigra za moj klub 30 utakmica? Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Samo ako odigra toliko utakmica za tvoj klub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cindra20 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Htio bih napraviti neku vrstu regionalne lige ali sa Austrijancima, Mađarima, Česima i tako. Jer mi može pomoći kako to napraviti. Ili dati neki link gdje da vidim kako se to radi? http://fm-players.net/Smileys/default/smile.png Hvala puno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 ovisi šta želiš. ako hoćeš neko kup natjecanje u zimskoj pauzi onda zaigraj ovohttp://www.fm-balkan.com/forum/topic/16626-monarch-cup-by-fm-balkan-research-team/ ako želiš pravu ligu iz koje će se kvalificirat u europu onda najbolje da napraviš preko neke postojeće lige. ali pri tome očekuj razne probleme jer se postojeće lige ne mogu ukinuti i u njima moraš ostaviti bar po 4-5 klubova (bilo kojih možeš i neke iz najslabije lige te države) da se ne sjebu euro natjecanja. toj ligi na kojoj radiš povećaj malo euro koeficijente ako hoćeš da ima više predstavnika u europi. pazi ako želiš da se ispada/ulazi u tu regionalnu ligu da ćeš morat sredit i klubove u drugoj ligi itd. itd. ako nemaš barem neko minimalno iskustvu u editoru satrat ćeš se, a nećeš uspit napravit željenu stvar. tu sam ti napisa neke osnovne smjernice, a za dalje info ako te zanimaj pitaj ovdje u temi ili na ovoj temi kad počneš radit:http://www.fm-balkan.com/forum/topic/16628-zahtjevi-za-db-i-nove-lige-te-pomoc-u-editoru/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cindra20 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Ah joj kad si sve ovo nabrojao mislim da bum odustao jer iskreno nisam neki ekspert baš u editoru. Znam raditi neke stvari ne kažem ali takav ekspert... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 da ti ode odgovorim na pitanja iz pp-a ako još nekome zatreba, a možda ti ovdje i još tko pomogne Pričali smo o ovoj ligi kaj bi napravio. Znači trebao bi npr uzeti Hrvatsku ligu i sve promjeniti u njoj. Staviti nove klubove, promjeniti naziv i tako te stvari paziti da mi ne ostane manje od 4 kluba da mi se Europa nebi zeznula?! I povećati malo koeficjent i tako. A kaj da radim sa ovima ligama gdje ću uzeti sve te klubove. Jer sam mislio i drugu ligu napraviti još. da to je to za početak. vjerojatno će iskočiti još poneki problem ali o tom po tom. ne mogu se sad svega sjetit. tim ligama gdje ćeš uzeti sve klubove samo prebaci par klubova (najbolje one sa najnižom reputacijom) iz najniže (obično lower league) te države, u prvu ligu te države tako da uvijek ostane npr. u prvoj češkoj ligi par(min 4-5) najjadnijih čeških klubova. nije ti loše tim prvim ligama koje ostanu (češka, mađarska itd.) smanjit reputaciju na 1 i euro koeficijente na 0. tako ćeš ih natjerati da kroz sezonu-dvije budu na razini san marina i da tih par najjadnijih klubova ispadne u onom prvom pretkolu u europi. toj svojoj regionalnoj ligi namjesti euro koeficijente po državi koja ima broj predstavnika u europi kakav bi ti htio. npr. ukrajina ima 2 u lp čini mi se pa prepiši u tu novu ligu npr. ukrajinske euro koeficijente ako ti odgovara da imaš 2 predstavnika u lp... i ako ti se čini da sve radi, testiraj barem dvi sezone na holiday da nebi bilo crashova i dobro pogledaj je li sa euro natejcanjima sve u redu (da nisu prestala ili ubacila neke lijeve klubove u skupine) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cindra20 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Dobro onda Samo ne mogu naći to gdje bi im smanjio koeficjente jer se sjećaš gdje je to? i zakaj mi se ovo pojavljuje kad želim upaliti tu Saveznu ligu. Očito griješim ili sam pogriješio negdje...http://i61.tinypic.com/i6xba1.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 ne radi ti hrvatska jer ili nisi dobro napravio nation rules ili ga uopće nisi radio (ako nisi, moraš). euro koeficijenti se uređuju čini mi se na naciji. znači u editoru pod nation nađeš hrvatsku i tu urediš euro koeficijente. najbolje ti je da se ovdje informiraš korak po korak ako si potpuni početnik. ovo je pisano za fm12 ali bit stvari je ista: http://www.fm-balkan.com/forum/forum/1027-fm-editor-tutorijali/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cindra20 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 (edited) To znači da prvo moram napraviti taj nation rules tek onda klubove premještati? ovo kaj si dao je super... PS. Kad radim ovaj nation rules jer ga nisam napravio. Kad dođem do Divisions ne želi mi pokazati te lige koje moram ubaciti. Edited March 29, 2015 by cindra20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 kako ti neće pokazat. ako dodaješ lige preko hrvatske mora ti pokazati croatian first, second i third divisions ponuđene, a ti te lige ručno napuniš klubovima koje želiš... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cindra20 Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 (edited) PS. Uspio sam sve Edited March 30, 2015 by cindra20 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts