Ling^2 Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Zasto nece da mi ucita skin u FM-u? Ubacim u folder, ali ne pokazuje u preferencama http://community.sigames.com/showthread.php/413341-Important-Skins-in-FM15.2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 (edited) http://www.dodaj.rs/f/t/gW/4CFyS8fT/squad-players-players.png Odjednom se imena igraca promijenise, koji mu je Popravio Edited December 22, 2014 by Sema^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Jos jedan od bugova ovog FM-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oma11 Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Football manager 2015 15.1.3f572980 (update) has stopped workingovo mi izbaci prilikom otvaranja fm-a. Do dana današnjeg sve fantastično radilo i sada ovo Pokušao sam obrisati cache folder i preferences files i opet nece! Reinstalirao sam igru i opet isto, šta da radim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Kupis original pa ce da radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leomessi10 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Pozdrav momci!Krenuo sam sa Barcelonom trenutno sam u martu mjesecu i prevalio sam dosta u sezoni prvi sam u LaLigi, osigurao prolaz u osminu finala nažalost ispao sam iz Spanskog kupa ali nema vezeI pred utakmicu protiv Schalke-a u osmini finala Lige prvaka najednom mi se forma igrača poslabšala da je dosla do "absymal" igrači su bili u totalnom rasulu dolazi utakmica sa Schalkeom igra nepovezana isto kao da bi pokupio 11 igrača sa neke ulice i da igraju i tu utakmicu izgubim 7:2 što je definitnivno uzrok tome loša forma igrača ne znam zašto pola sezone forma igrača je bila "Superb" i "Very Good" što mi je uspjelo sa tom formom nanizati i 10 pobjeda zaredom pa napravim remi i opet 4-5 pobjeda zaredom... Nije mi krivo što sam izgubio 7:2 al ajde da sam izgubio od Real Madrida, Chelsea, Psg-a, Man City ali od jedne prosječne ekipe što svaku prestupnu godinu igra u Ligi prvaka Strahota malo je falilo da izbrisem i igricu i da razbijem i monitor i sve Zanima me kako popraviti formu igrača ?Da li pričom sa igračima tj. ona opcija "Talk to squad" ili Treningom?Na treningu imam naštimano "Balanced" - "High" Na Overview imam Balanced 52%Tactics 36%Fitness 3%Ball Control 9Ostalo 0%Šta bi bio uzrok ?Hvala svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 To nije forma igrača već moral. Jesi li pričao sa nekim prije pa se on recimo naljutio? Ako je to, onda ti je do toga. Ako je igračima moral skroz loš, probaj pričati sa njima u Team Meeting, jer to nema veze sa treninzima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Moral igrača je na ovom FM-u mogu slobodno reći bitnije i od taktike. Vjerovatno si napravio nešto što bi utjecalo na moral svih igrača, možda loš odnos sa igračem/ima, možda loš termin za sastanak, loš TT.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 Upravo to. Najgore se posvađat sa nekim igračem, ili kada prodaš ključnog igrača pa ostali budu nezadovoljni. U FM15 baš treba voditi računa o svemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leomessi10 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Da moral izvinjajem seStalno ja pričam sa njima i kad imaju moral "Good" "Very Good" i kad pricam sa njima ništa im se moral ne promjeni ostani isti jedino kad dobijem nekog niželigaša nekih 4-5:0 tad im se popravi formaZnači to nema veze sa treningomIli je to jednostavno prolazna faza u koju igrači upadnu u imaš par negativnih rezultataNišta nisam niti sa jednim igračem se svađao niti koga naljutio ništa...Npr. danas odigram utakmicu i svi igrači imaju moral "Superb" "Very Good" i sledeca utakmica se igra za 5-6 dana iz dana u dan njima moral se smanjuje i dok utakmica dodje njima je moral tako slab da ne mogu pobjedit niti Cordobu,Elche, Eibar što je veoma loše za ekipu kakvu imam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 Meni nije dosad takav slučaj bio, da mi tako konstantno gube moral, ali događa se kada izgubim pa da padne moral, ali se popravi sa vremenom. Nemoj stalno pričati sa njima, i to zna biti uzrok ako pretjeraš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leomessi10 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Samo ako ja igram za 5-6 dana i u tih par dana pred utakmicu pricam sa njima jednom njima moral konstantno opada i dođe utakmica oni se izgube tri kornera za protivnicu ekipu tri gola primamo a imam 5 igrača koji su preko 190cm mislim neko mene pravi ludim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Prekidi su ti posebna stvar i to ti ne zavisi previse od morala i visine igraca vec postavke igraca u kaznenom tj kako da brane kornere. Uobicajno je da mnogi koji su na default primaju dosta golova iz kornera na prvoj stativi pa pokusaj to podesiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leomessi10 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Hoćeš molim te malo detaljnije objasniti ako ti nije problem ?Da probam i to podesiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Mogu ti samo postaviti SS svoje postavke kornera, slabo primam golove rijetko i dajem ali nakon odbijene lopte padne dosta golova. Opet zavisi ti od taktike, igraca i toga sto si ti vidio kako primas golove iz kornera i te slabosti pokrijes. http://i.imgur.com/oUPUcPX.png?1http://i.imgur.com/HBSjB8T.png?1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 Evo ovako ja stavljam za napad i obranu kornere i dosta dobro mi izgleda u igri http://i.imgur.com/2kyvJlD.png http://i.imgur.com/LPUXUuL.png 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 takav pad morala od jedne do druge utakmice možda ima veze s treningom. ako si ih pritisnio previše možda su radi toga u kurcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 generalno na ovom fm-u su igrači jedna gomila baba. i kmeče za sve živo. treba to sve u gulag otjerat. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leomessi10 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 (edited) Mislim ne mogu vjerovat da moze biti tako losa forma nemam mogucnost pričati sa igračima jer je sezona tek počelaDo sad sam odigrao dvije utakmiceProtiv Sosiedada kod kuce smo ih razbili 3:0 dobili i sledeca utakmica je bila u gostima kod Reala izgubili smo 2:1 što je dobar rezultat pred uzvratu utakmicu i nakon te utakmice sa Realom forma pada a nemam mogucnost da pricam sa igračima...Šta bi mogo biti uzrok ?http://i.imgur.com/kIFAWrs.png Edited January 6, 2015 by leomessi10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 7, 2015 Author Share Posted January 7, 2015 E ako mi vjeruješ, ovo još u FM15 nisam vidio Ujedno se ovo ni meni samom nije dogodilo, zaista ne znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Ajde mi okaci save da pogledam sta je u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapačko Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Iniesta kao BWM? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leomessi10 Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 To za Iniestu pusti inače ne igra BWM to igram inače sa zadnjim veznim kao što vidiš i igram sa AP i DLPIniesta mi obicno igra AP ili na lijevom krilu Ne smaram igrače tj. ne pricam sa njima svaki dan svaki treci dan pricam ne "galamim" posebno na svakog igrača ili šta slično pred prvu sezonu utakmicu protiv Sosiedada sam imao Very Good moral kod svih igrača i pobjedio sam Sosiedad kod kuce 3:0 nakon 5-6 dana sam igrao protiv Reala u gostima za to vrijeme je igračima se poslablaso moral na Poor posle izgubljene utakmice 2:1 slijedi uzvrat za 3-4 dana za to vrijeme im je moral skroz išao na "absymal" što sam zbog toga i izgubio kup zbog toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 (edited) Zna li neko koje je ovo s****Odjedanput sve ocijene pale, prije 2 dana imao 4 i pol zvjezdice potencijal, sad ima pola zvijezedice..Gledan priko Genieu scout i CA i PA mu 0http://i.imgur.com/6EO8yKI.png Edited January 12, 2015 by Cris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 E svasta ovo prvi put vidim, mozda se odao cigaretama, alkoholu i drogi istovremeno pa propao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts