Ling^2 Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Druze, moras da nam kazes koja ti je maticna ploca pa da vidimo koja graficka moze ici tu. A grafe koje bi podrzavale FM15 i cak FM16 nisu pretjerano skupe. Do 100km maksimalno ako ti je maticna ploca iole novija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Ma dovoljno je da ima pci express slot... svaka novija bi mu radila... a sto se tice grafe, za fm je 100km iliti 50 evra sasvim dovoljno. sent from my LG-D605 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor00 Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Ljudi, može pomoć. Krenio sam drugi puta već sa Romom, i primam puno golova, a slabo zabijam:/ Patch je 15.1.3. nisu to oni glupi golovi kao u beti. Igram 4-2-3-1, postavio sam player roles i team instructions, no ne pomaže baš U FM14 sa ovim team instructionsima sam odlicno prolazio, čak i kad bih preuzeo neki klub, već prve sezone bi se vidio neki napredak,no sada nista:/ http://ss.fm-balkan.com/image.uploads/26-11-2014/original-cf11a9df26e965f488928b230cab8a22.jpg http://ss.fm-balkan.com/image.uploads/26-11-2014/thumbnail-cc9b19a12c0ace558bb97ed90abd8014.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 isključi tight marking i offside trap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 26, 2014 Author Share Posted November 26, 2014 Probaj krilnim igračima staviti ''Close down more'' jer Trequartista ti neće igrat obranu i onda si manjak, a ovako će ti krila malo igrati obranu. Nemoj staviti niti ''Stay on feet'', neka lupaju I ako možeš reći kako točno primaš puno golova da ti mogu preciznije pomoći? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Higher tempo i short passing ne idu zajedno, pogotovo kod igraca koji tehnicki nisu dobri i nisu kreativni. Kod igraca koji su takvi (bez neke tehnike) je potrebno staviti lower tempo jer su sanse za pogresku u dodavanju manje. Stick to positions i close down more ne ide zajedno. Ako hoces da igras presing i sa visokom linijom, onda tu mora biti fleksibilna taktika, moraju se igraci medjusobno pokrivati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor00 Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Hvala dečki, probat ću to sve:) Pa upravo to što ste i rekli, primam dosta golova sa krila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor00 Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 i jako često mi se na utakmicama zna dogoditi da imam npr. više udaraca prema vratima od suparnika, ali jako jako malo u okvir. Npr, Ja: 15 (2), a protivnih 11(8). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Može li mi neko objasnit što znači "limited liability company" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 d.o.o 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nero Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Par puta mi se desilo da se ne prikaze akcija za gol,nrp. 80 min,igram 2-2 ,pojacavam defanzivu da sacuvam rezultat,kad na kraju pogledam 3-2,znaci sto posto sam siguran da nisu prikazali gol,posle toga ,to mi se desilo jos 2-3 puta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 4, 2014 Author Share Posted December 4, 2014 hahaha meni se to dogodilo jednom, i to bio penal za mene, nisu ga ni izveli nego samo stavili 3-2 da vodim Ali samo jednom, nisam imao problema sa tim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Imao sam i ja isti problem, ali sa penalom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 (edited) Par puta mi se desilo da se ne prikaze akcija za gol,nrp. 80 min,igram 2-2 ,pojacavam defanzivu da sacuvam rezultat,kad na kraju pogledam 3-2,znaci sto posto sam siguran da nisu prikazali gol,posle toga ,to mi se desilo jos 2-3 puta to mi se par puta dogodilo na prošlom fm-u, nikako još na ovom. Edited December 4, 2014 by Posljednji Boem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luyindula8 Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 znači igram s Hajdukom, ušao sam u sezonu 2016/2017 i eto dosad mi se barem nekih 7-8 puta dogodilo da su moji igrači iz obrane (najčešće bekovi) katastrofalno griješili prilikom vraćanja lopte prema golmanu...jednostavno preslabo ili pogrešno upute loptu, protivnik je presječe i krene sam na golmana....Ekipama protiv kojih sam igrao to se dogodilo svega možda dva puta do tri puta maksimalno. Razumijem da se greške događaju svima, ali mislim da ovo ipak malo previše. zanima me je li moguće da je to možda do same igre, tj nekakav bug...ili se u taktici to može nekako popraviti, promijeniti ili nešto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Mozda im je los atibut koncentracija? To bi mogao biti jedan od razloga a popravili su stanje kako je prije bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSp1RaT0R Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 (edited) Jel zna neko mozda oce li uskoro jugoslavenska liga izac?za fm 2015 Edited December 7, 2014 by InSp1RaT0R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 10, 2014 Author Share Posted December 10, 2014 http://i.imgur.com/1KaSUkv.jpg Što je ovo "GPU Rendering" Prvi put vidim ovo EDIT: Evo nema više, ali svakako ako netko zna, što je to uopće bilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 GPU ti je graficki procesor ( Graphical processing unit ako se dobro sjecam). To ti je dio graficke karte u obliku cipa i kako mu samo ime kaze, to je procesor za graficku kartu koju imas u kompjuteru. Pod Preferences negdje imas u opcijama da izaberes GPU rendering i Software rendering ( na osnovu procesora za PC, a samim tim ti je i FM sporiji). E koja je razlika izmedju njih? Kao sto sam rekao, ako odaberes software rendering FM ce ti biti sporiji, ali i grafika ( izgled 3da) ce biti losija. Taj software rendering sluzi za slabije kompove koji nemaju dobru graficku ( ne moze da podrzi grafiku FM-a). Zasto ti se to pojavljuje? Meni se to pojavi kada opteretim komp, kada imam dosta programa ukljucenih i kada tek udjem u FM pa me FM podsjeti na to i kakva mi je opcija namjestena. Takodjer mi se pojavi kada izbrisem Cache ili preferences. A moguce je da nista od toga nema veze kada se to pojavljuje, moguce je da je potpuno nasumicno. Ali ne boj se mladi dzedaju, nisi pokupio nikakav virus. Mozes i dalje da posjecujes hotgrannys.com kada god zelis 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 10, 2014 Author Share Posted December 10, 2014 Ling odjebi Uglavnom hvala na odgovoru, kontam što je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC MILAN NO.1 Is Better Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Jel moze pomoc oko ovoga silverware sta znaci hitno " Pleased to have been promised that the club will win silverware next season " ? Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Silverware = trofeji. Ostalo mozes da prevedes preko Google translate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Zadovoljni zato sto si obecao titulu sljedece sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Ziga Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 moze netko da mi kaze ima li negdje za skinuti za FM15 slike trofeja,.smaraju me oni sibi defaultni,.ii zas nemogu vidjet dresove prave,.a ubacio sam ih u folder,.tj radilo je do prije updata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kase_lyon Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Gdje da nađem TEAM TALK na verziji 15.2 inače asistent ave radi umjesto mene. Na bivšoj verziji to je bklo u STAFF čini mi se, a sada ne mogu da nađem....?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts