MakyERO Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 I ne pisi 2-3 posta jedan za redom, koristi EDIT opciju Imas kod nas da kupis FM15 za 31eur. Ne znam gdje ima jeftinije. E onda kupujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 19, 2014 Author Share Posted November 19, 2014 Javi se na e-mail sa podacima (ime i prezime, država): [email protected] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MakyERO Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Javi se na e-mail sa podacima (ime i prezime, država): [email protected] Sve urađeno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MakyERO Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 brate šalji da mi je igrat ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 brate šalji da mi je igrat ! Uplata je primljena i trebao bi kod dobiti do veceras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MakyERO Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Uplata je primljena i trebao bi kod dobiti do veceras OK pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 OK pozdravStigao ti je kljuc, provjeri mail Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Zna li netko što bi mogao biti problem.Od početka savea sa Swanseom ne mogu niti pitati upravu da nadogradi/napravi novi stadion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 20, 2014 Author Share Posted November 20, 2014 Je li imaš više od 90% pun stadion? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Svaku sezonu 95%+Cini mi se da i na fm14 nisam mogao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kase_lyon Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Instalirao sam FM na laptop ali ne mogu gledati match u 3D obliku nego moram kao na starim verzijama sa onim lopticama pratiti (2D), grafička mi je 256 MB., to je sve što znam, inače FM ide super, ne šteka, ne koči jedino to me zeza jer kada pokrenem u 3D onda mi je ekran jarko crvene boje i jedva se vide igrači, to je 99% do grafičke. Mogu li ja nju nekako nadograditi, jer imao sam FM12 i mogao sam da gledam tekmu u 3D, a sad je vjerovatno poboljšana grafika igre pa tako da ne mogu..?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Mozda driver moras update-ovati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kase_lyon Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Kako misliš updateovati? Objasni jer nisam nimalo informatički potkovan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Instalirao sam FM na laptop ali ne mogu gledati match u 3D obliku nego moram kao na starim verzijama sa onim lopticama pratiti (2D), grafička mi je 256 MB., to je sve što znam, inače FM ide super, ne šteka, ne koči jedino to me zeza jer kada pokrenem u 3D onda mi je ekran jarko crvene boje i jedva se vide igrači, to je 99% do grafičke. Mogu li ja nju nekako nadograditi, jer imao sam FM12 i mogao sam da gledam tekmu u 3D, a sad je vjerovatno poboljšana grafika igre pa tako da ne mogu..?!Graficka karta za laptop ti se ne isplati kupovati. Ako ti je graficka 256mb, onda je vjerovatno i integrisana. Otidji od servisera, daj mu svoj model laptopa i neka vidi koja graficka moze ako se ipak odlucis da kupis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kase_lyon Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Koja grafička je neophodna da gledam 3D match? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Radeon 9800 Pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Nema grafickih kartica za laptopove u prodaji. A navedena grafa Boem je za desktop racunare. sent from my LG-D605 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kase_lyon Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Ma nema veze, igram ja FM i na običnom računaru. Koliko košta ta RODEON 9800 Pro? Znaš li otprilike cijenu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Procitaj post iznad. sent from my LG-D605 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kase_lyon Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Procitaj post iznad. sent from my LG-D605 using Tapatalk Pa dobro, meni treba grafička da igram 3D match i postavio bi sebi na računar koji imam kod kuće. Koliko košta grafička? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 22, 2014 Author Share Posted November 22, 2014 Nema grafickih kartica za laptopove u prodaji. Kako nema? Ja sam za svoj laptop kupio novu grafičku. Prije je bila 520mb, a sada je 1gb. Odnio u jednu radnju (Amadeus se zove) i oni mi stavili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 (edited) Dobro mozda kod vas prodaju ili u servisu imaju, ali koliko ja znam u slobodnoj prodaji nikad nisam video za laptop grafu u prodaji.. za Laptop sam vidjao hdd-ove, rezace (cini mi se), memorije.. Kase, reci budzet i prodavnicu, pa ti kazemo koliko to kosta, kartica Ge Force 9800 je vec zastarela tehnologija. Edited November 22, 2014 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Di se nalazi. da stavis nekom igracu tutora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Ja odem Development pa Training i piše ispod skillova. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kase_lyon Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Dobro mozda kod vas prodaju ili u servisu imaju, ali koliko ja znam u slobodnoj prodaji nikad nisam video za laptop grafu u prodaji.. za Laptop sam vidjao hdd-ove, rezace (cini mi se), memorije.. Kase, reci budzet i prodavnicu, pa ti kazemo koliko to kosta, kartica Ge Force 9800 je vec zastarela tehnologija. Meni treba grafička samo da mogu gledati 3D match na FM-u i to je to, a koja je to grafička uopšte me ne zanima. Pa do 150 KM., bi maximalno išao... P.S. nemam pojma koliko uopšte košta bilo kakva grafička! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts