Ling^2 Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 Kako da namjestim da ne primam uvijek jebeni gol iz ubacivanja sa strane?Bug. Ubacaji se ne mogu braniti 9 od 10 puta. SI je rekao to rijesiti u iducim patchevima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kase_lyon Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Kad izlazi kakav PATC pa ovo ljudi nema smisla više, šta oni rade cijelu godinu i da li uopšte probaju igru testirati prije prodaje ili ovo namjerno naprave iz samo njima poznatih razloga?!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Kad izlazi kakav PATC pa ovo ljudi nema smisla više, šta oni rade cijelu godinu i da li uopšte probaju igru testirati prije prodaje ili ovo namjerno naprave iz samo njima poznatih razloga?!!!Pogresna tema za bijes http://www.fm-balkan.com/forum/topic/16531-pucanj-u-zivac/ , a mozes ovdje da prijavis ako mislis da nesto nije OK sa igrom. Sve sto ste prijavili smo prenjeli SI-u http://www.fm-balkan.com/forum/topic/16502-fm15-prijavljivanje-bug-ova/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kase_lyon Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Pogresna tema za bijes http://www.fm-balkan...pucanj-u-zivac/ , a mozes ovdje da prijavis ako mislis da nesto nije OK sa igrom. Sve sto ste prijavili smo prenjeli SI-u http://www.fm-balkan...ivanje-bug-ova/ OK., kako da nabavim FM14 ima li negdje link da besplatno skinem i da li mogu kako preko STEAM-a da instaliram jer neda mi se igrati FM 15 dok ne bude kakav PATCH.?! Hvala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 OK., kako da nabavim FM14 ima li negdje link da besplatno skinem i da li mogu kako preko STEAM-a da instaliram jer neda mi se igrati FM 15 dok ne bude kakav PATCH.?! Hvala...Nema nigdje besplatna legalna verzija FM14. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MakyERO Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 momci imam jedan problem. Kada igram ECL izgubim sa velikom gol razlikom od neki glupi timova. npr. Red bul gubi od Skenderbeua (alb) 8:0, TNS dobije Dinamo Zagreb 17:0 u obe utakmice i dosta nerealnih rezultata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 momci imam jedan problem. Kada igram ECL izgubim sa velikom gol razlikom od neki glupi timova. npr. Red bul gubi od Skenderbeua (alb) 8:0, TNS dobije Dinamo Zagreb 17:0 u obe utakmice i dosta nerealnih rezultataTim koji ti vodis izgubi velikom razlikom ili tim koji AI vodi izgubi velikom razlikom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Pa pise da i on i drugi timovi primaju po 20 golova bez da se oznoje. Moze biti do taktike i to bugova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MakyERO Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Tim koji ti vodis izgubi velikom razlikom ili tim koji AI vodi izgubi velikom razlikom? Ja vodim Dinamo i izgubim u dvije utakmice 17 :0 i imam 3 udarca svega. A red bull gubi od skenderbeua 8:0, celtic od cliftonvilla gubi 8:1 čista glupost, mogu iznenadit neki dobar klub iz lige petice a ne mogu TNS - u zabit gol u 2 utakmice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Ako mozes da uploadujes svoj save i da ga posaljes nama, pa da prosljedimo SI-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MakyERO Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 nije problem samo ne vidim gdje je mjesto za upload Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MakyERO Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Ako mozes da uploadujes svoj save i da ga posaljes nama, pa da prosljedimo SI-u.Nije problem samo gdje je mjesto za upload ne mogu naći Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Uploaduj na 2shared ili slican sajt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 možeš na ovoj stranici besplatno uploadati bez registracije:http://www.bitshare.com/ ako se želiš registrirati (da imaš kasnije kontrolu nad fileovima) onda preporučam dropbox:https://www.dropbox.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Creepy Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Vjerojatno nema original pa su oni sivi igrači u slabim klubovima world class Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Vjerojatno nema original pa su oni sivi igrači u slabim klubovima world classSta ima pirat za FM15? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 19, 2014 Author Share Posted November 19, 2014 Mislim da nema još uvijek, barem ne onaj koji radi normalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Creepy Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Ima s fake imenima, crash dumpovima i ovim da su sivi igrači prejaki @Madri, do pred 1-2 sata je bilo tako 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 19, 2014 Author Share Posted November 19, 2014 hahaha FM iz godine u godinu sve više je*e ove koji koriste narodnu verziju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 ma lako je meni za njih. nego jebe i nas što imamo original...svake godine, sve više i više 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MakyERO Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 nema crash dump i lažni imena ali očito ovo teće ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MakyERO Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 do sada svaki original sam kupovao ali trenutno nemam love pa probam svašta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MakyERO Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 usput ima li gdje jeftino nać original Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Ne znam da li koristis pirata ili ne, i nemoj da nam kazes ako koristis. Za tvoje dobro. Procitaj pravila foruma u svakom slucaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 usput ima li gdje jeftino nać originalI ne pisi 2-3 posta jedan za redom, koristi EDIT opciju Imas kod nas da kupis FM15 za 31eur. Ne znam gdje ima jeftinije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts