Madridista Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Ovdje mozete da pitate sve sto vas zanima u vezi Football Manager-a 15. Probajte da ne otvarate teme za svako pitanje, nego da ovdje pitate. Ukoliko smatrate da je vase pitanje prekomplikovano za ovu temu, slobodno otvorite novu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArminReus Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Ima neki nacin da trazim igraca da kucam npr. Ronaldo,Messi i to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 10, 2014 Author Share Posted November 10, 2014 Da. Vidiš gore gdje piše ''Squad'' pa desno ima ovo povećalo, e malo lijevo od njega klikneš i pišeš http://i.imgur.com/DlLpAHP.png?1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 http://i.imgur.com/55J8wr2.jpg Evo ja da uprostim. Ovo sto sam zutom bojom uokvirio. Kliknes tu. I onda ti se otvori ovako nesto. http://i.imgur.com/qjK5akE.jpg I onda mozes da kucas. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Sad meni treba pomoc. Sta mu ovo dodje? Kod njih cetvoro stoji ovo.... http://i.imgur.com/7meIAs0.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Znaci da bi treba dovest jos kojeg trenera i postavit mu da trenina ball control 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Ovo ti je placipicka 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Jeste, bacio ih jedan trener na very heavy, pa kukaju. Tj. njih cetvoro kuka, kako ih tamo neko maltretira da se penju uz konopac i istrce 10 krugova pre svakog centarsuta. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Ziga Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Helpp,..doveo sam humama tariqa,.potencijal veliki,.al kad ga stavim da igra, puna kondicija na pocetku, na poluvremenu ga moram vadit jer mu kondicija padne ispod 60% ,.i nema sanse da odigra 2 utakmice u tjednu zaredom,..sto da radim,..ima staminu 8,..strenght 8,..a nece da mu tutora stavim,.imam 2, nijednog nece,.a zao mi ga pprodat za male pare kad za 2-3 sezone mogu dobit peterostruko vise.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 11, 2014 Author Share Posted November 11, 2014 Stavi mu Individual training na ''Stamina''. Premjesti ga u mlađe kategorije par utakmica da dobije Match fitness na 100% i onda će ti moći igrati više utakmice, doduše ne cijele jer mu ipak stamina nije ogromna, ali s vremenom će to doći Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Ja volim radnike u ekipi, Kimmich baš voli rad, ima very heavy training i hoće još. Stvarno odličan igrač. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Ubacim editor data file u folder editor data i kada startam novu igru nema da označim koje dodatke da igram. Šta da radim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Ziga Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Stavi mu Individual training na ''Stamina''. Premjesti ga u mlađe kategorije par utakmica da dobije Match fitness na 100% i onda će ti moći igrati više utakmice, doduše ne cijele jer mu ipak stamina nije ogromna, ali s vremenom će to doći match fitness mu je na 100%,.odigrao je dosta utakmica za mlade,a za seinorsku momčad 10ak,.igrao bi vise,al nemogu ga stavljat zbog condicije,.jako brzo pada,.a kako da mu tutora dam?il ga on nece,il njega nece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Ides na igraca, imas gore development pa ides na trening i ima u donjem desnom uglu moguci tutori za njega ali gledaj ko ima sto veci determination i nikad da tutor ima manji od igraca jer ce ga unisitit. Neki jednostavno nece zeliti raditi s njim sto se ne podnose ali pokusaj ih nagovoriti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Ziga Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Ides na igraca, imas gore development pa ides na trening i ima u donjem desnom uglu moguci tutori za njega ali gledaj ko ima sto veci determination i nikad da tutor ima manji od igraca jer ce ga unisitit. Neki jednostavno nece zeliti raditi s njim sto se ne podnose ali pokusaj ih nagovoriti ma kakvi,nema sanse,il ovaj nevoli njega,il obrnuto,.bit ce mi zao ako propadne -.-,.posla sam ga sad u U19 i derno im fittnes na high,mozda se stamina poboljsa u iduce pola god,.pa ce na posudbu.mozda ga spasim kako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Mozda da dovedes nekog starijeg ko je na free, njegova pozicija i velik determination samo da njega trenira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Ziga Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Mozda da dovedes nekog starijeg ko je na free, njegova pozicija i velik determination samo da njega trenira probat cu vcrs,.taman mi je prijelazni rok,.al na free sve neki levati -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Jel se jos nekom na svakoj utakmici povredi pola tima? Kako da resim to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Jedini si. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Ovo je zalosno, nemam da sastavim prvih 11. Ionako imam najslabiji tim u ligi. Hvala SI-u sto mi olaksava posao.http://www.dodaj.rs/f/2C/Vr/2UXP44kE/squad-players-players.png 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Stavi da treniraju fitness ali nemoj previse na average, mozda su premoreni bili ili nisu u formi tako da su podlezni povredama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Da stavim onda na high ili low? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Average , mozda na High bude jos vise povreda a na Low ne uspiju dostici odredeni level. Ja mislim da je to to, ako ko ima kakav savjet valjda ti napise ovdje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Ja svoje mučim sa treningom pa se ne povređuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 match fitness mu je na 100%,.odigrao je dosta utakmica za mlade,a za seinorsku momčad 10ak,.igrao bi vise,al nemogu ga stavljat zbog condicije,.jako brzo pada,.a kako da mu tutora dam?il ga on nece,il njega nece ako mu je natural fitness ispod 10, nema od njega nikad ništa. može ti igrat svako drugu utakmicu i koristit ga samo u zajebanim utakmicama da riješi, ako ima prebolesne ocjene. ja inače ne dovodim igrače koji nemaju nf bar 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts