Bole™ Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Ma 4-1-4-1 i 4-5-1, Gotzea za napdaca treniraj , neku rolu svakako treba za Lewu, Pizarro je los Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 A vidit čemo, imamo 3 taktike Nego najgore mi je što igram superkup 9.8, a do 7.8 su svi najbolji igrači na holiday 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted May 23, 2015 Share Posted May 23, 2015 predložite neki klub i napišite dvi-tri riči zašto. u obzir dolazi bilo šta iz južne amerike i meksika osim brazilske lige, boce i rivera. igrao bih sa domaćim igračima, vratio neke iz europe, a kvotu stranaca ispunio hrvatskim južnoamerikancima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 23, 2015 Share Posted May 23, 2015 America Mexico ili Chivas - Imaju vrlo dobre igraće, ćesto se kod njih stvaraju fantastični regeni.Colo Colo - Čilenski velikan, također vrlo dobra mlada škola 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 23, 2015 Share Posted May 23, 2015 Penarol iz Urugvaja je zanimljivo ime. Cesto izbace nekog dobrog igraca koji onda igra po Brazilu ili Evropi. A tu ti igra i legendarni Zalayeta, jos jak u 36. godini 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted May 23, 2015 Share Posted May 23, 2015 Ja bih isto Colo Colo predložio. Tamo je Mirko Jozić radio pa moš reć da si došo na preporuku istoga. Inače vidim da ti je emigracija faktor, a doseljavanje Hrvata u Čile ti je počelo još polovicom 19 stoljeća. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 23, 2015 Share Posted May 23, 2015 Ma gledaj koje su oni igrace proizveli u posljednjih par godina http://www.dodaj.rs/f/a/QT/2e9tGqCf/2015-05-2300001.jpg Uzitak vratiti neke od njih u tim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted May 23, 2015 Share Posted May 23, 2015 ako bi iša u urugvaj onda bi rađe defensor sporting. ipak su oni proizveli jedinu istinsku legendu urugvajskog nogometa ovi lingovi su nula prema munji. u urugvaju me živcira tramvaj liga jer su od cile prve lige samo 2-3 kluba izvan montevidea. http://www.hrsport.net/photos/orig/318/91/0000000000318913.jpg mislio sam možda i argentinski san lorenzo al oni su relativno nedavno osvojili copu libertadores pa mi nisu napeti. colo colo se čini najzanimljiviji dosad, pogledao sam kroz editor bazen hrvatske emigracije po j. americi i ima nekih 20-ak imena tu. meksikanci imaju prebolesne igrače i regene ali mi je kod njih minus što igraju concacaf ligu prvaka. razmišljam i o alianz limi iz perua. sjećam se fm-a 06 ili 07 kad sam ovog igrača http://en.wikipedia.org/wiki/Roberto_Silvana free doveo u hajduk. koji je to ubojica bio. po dvojicu je na leđima nosio i obilazio ih. teška srca sam ga nakon 2-3 sezone proda u sampdoriu za velike pare. slobodno predložite još koji zanimljivi klub pa ćemo vidit sutra-prikosutra s kim palim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted May 23, 2015 Share Posted May 23, 2015 Independiente, Newells Old Boys, Racing Club, Estudiantes. Što je što se tiče Argentine uz San Lorenco. Independiente mi je prvi favorit, velikan argentinskog fudbala, bio u drugoj ligi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 23, 2015 Share Posted May 23, 2015 (edited) Meksički prvak igra Copa Libertadores koliko mi je poznato, a oni ispod njega igraju concacaf LP. Ili tako nešto, upravo pokušavam i ja svatit na Wikipediji kako to ide. Evo još jedan plus za Colo Colo - imali su ovog igraća http://en.wikipedia.org/wiki/Nicol%C3%A1s_Mill%C3%A1nTakođer brani im Justo Villar. Edited May 23, 2015 by Mikrofonija™ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
autsajder Posted May 23, 2015 Share Posted May 23, 2015 Arsenal de Sarandi,San Lorenzo,Racing,Lanus i Strongest iz Bolivije haha 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 čini mi se da iz meksika u copa libertadores ide nekoliko klubova koji nisu upali u concacaf ligu prvaka. mislim da ipak najbolji idu u concacaf ligu prvaka. baza je ovo za colo colo i ovog mladog igrača. nisam čuo za ovo dosad. hvala svima na prijedlozima. mislim da će klub bit colo colo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Niclas Millan je na starijim FM-ovima bija ono šta je na novima Fierro. Obavezan best buy i budući golgeter za bilo koji klub, a dolazija bi čak i u Hajduk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
autsajder Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Ako mozete da mi predlozite neki klub iz Liga Petica a moze i iz nekih drugih liga koji se bore za opstanak ili mid-table Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Ako mozete da mi predlozite neki klub iz Liga Petica a moze i iz nekih drugih liga koji se bore za opstanak ili mid-table Pogledaj malo po tablicama u RL i vidi koje su ekipe ispale iz lige i probaj s njima izborit opstanak u FM-u. Moja preporuka je probaj Eibar. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Granada, solidni igraci imaju para tako da su odlican materijal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 I ja predlazem Eibar. Nikakav budzet, losi igraci, a ipak su zanimljiv izazov. Probaj da prezivis, a mislim da ne bi trebalo da bude tesko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
autsajder Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Eibar ce biti hvala na pomoci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Ima i možda više od misec dana da nikako odigram FM( uvik odigram možda misec dana, pa izgubim volju)Pa sam mislio da nastavim neki stari save.Southampton1860 MunchenHoffenfiamSwansea neću, tu sam sve napravio Nekako me Southampton najviše privlači, ali volio bi čuti vaše mišljenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Southtempton nastavi , ja sam poceo save sa Atl Bilbao, pa Juve, pa Monaco i onda na kraju probam nesto sa Bayernom. Nijedan nisam vise od mjesec dana odigrao na igri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
autsajder Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Hofenheim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Creepy Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Minhen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 A sad, ko če izabrat 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 uzmi onu s kojom si najmanje napravio 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 River bogamu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts