Kruno Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Njih u iducoj turi mozda probam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Predlozite meni nesto. Ovaj Campionsip me zaludeo, doslo mi da krenem neki sejv. Neka borba za opstanak ili za visi rang. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 (edited) Ja sam u Vladivostoku otkaz dobio nakon tri mjeseca na 12 čini mi se. EDIT: @ Madrac: Ti si rođen za Châteauroux. Evo ih u RL ispadaju iz Ligue 2. Edited April 28, 2015 by drull_mbombo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Ipak Cska na kraju zbog Aknifeva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
autsajder Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 @Madrac probaj Charlton ili Blackpool 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Leicester Madrac uzmi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Predlozite meni nesto. Ovaj Campionsip me zaludeo, doslo mi da krenem neki sejv. Neka borba za opstanak ili za visi rang. Bournemouth - najvjerovatnije će u Premiership u RL, u manageru im to nikako ne predviđajuWigan ili Milwall - u RL vode grčevitu porbu za opstanak u ChampionshipuCoventry - nekoć neloš prvoligaš, danas u Ligi 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Dejo ako ti sa da više sezona odigrat, bar 5+. Onda Portsmouth definitivno. Prevelik pedigre i reputaciju taj klub ima da bi se smuco po njivama četvrte divizije. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 O Portsmouth sam i ja razmisljao, ali daleko su. 4. liga je mnogo, mislim da nemam strpljenja da igram 7 sezona. Bournemouth mi je najinteresantniji. Luda ekipica skroz. najverovatnije uzimam njih. Videcemo. Hvala na predlozima, ako se neko seti jos nekog neka kaze. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 River Plate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 (edited) Sa njima sa zavrsio. Sve sam zivo uzeo sa njima. Edited April 29, 2015 by Madrac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Uzmi Midtjeland ili nesto slično iz danske 1. lige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Dejo ako ti sa da više sezona odigrat, bar 5+. Onda Portsmouth definitivno. Prevelik pedigre i reputaciju taj klub ima da bi se smuco po njivama četvrte divizije. Pali u 4. diviziju? Vau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Krenio par dana sa Trabzosporom, pa nije mi baš zanimljivo, još ona njihova prezimena Mislio sam sa nekim klubom koji je sada u "lošem" stanju, a prije su bili dobri.... Mislio se ili Inter ili Milan, eto neki klub sličan njima ili se odlučit za jednog od njih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Krenio par dana sa Trabzosporom, pa nije mi baš zanimljivo, još ona njihova prezimenaMislio sam sa nekim klubom koji je sada u "lošem" stanju, a prije su bili dobri.... Mislio se ili Inter ili Milan, eto neki klub sličan njima ili se odlučit za jednog od njih Nottingham, Alaves, Lens.Nemoj talijane nikako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Betis, Zaragoza, Mallorca. Sve imena, sad drugoligaši. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Ne bi opet drugu ligu, rađe prva, oko polovice tablice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Ne bi opet drugu ligu, rađe prva, oko polovice tablice HSV, Deportivo, Celta? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Vitoria Guimaraes, Academica. Ako nisi igro portugalsku ligu u zadnje vrijeme toplo preporučam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
autsajder Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Krenio par dana sa Trabzosporom, pa nije mi baš zanimljivo, još ona njihova prezimena Mislio sam sa nekim klubom koji je sada u "lošem" stanju, a prije su bili dobri.... Mislio se ili Inter ili Milan, eto neki klub sličan njima ili se odlučit za jednog od njihBoavista 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Ovi su mi nekako preslabi, iako možda nekog od njih i uzmem.HSV me nekako najviše privlači od ovih...vidit ču večeraš što bi mogao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
autsajder Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Malaga je takodjer dobar izazov 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Creepy Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Ovi su mi nekako preslabi, iako možda nekog od njih i uzmem.HSV me nekako najviše privlači od ovih...vidit ču večeraš što bi mogao Uzmi HSV 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Ja razmisljao nesto. Neka ideja mi pala na pamet. Uzmem neki klub, preko live ediota sredim da nema neki budzet, tipa kao AC Milan. Slab budzet, malo veci wage budzet da mogu da platim neke free ili jeftine igrace. Da mi transfere odradjuje sportski direktor. Da se on pita za IN i OUT transfere. Sta mislite o tome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Ja razmisljao nesto. Neka ideja mi pala na pamet. Uzmem neki klub, preko live ediota sredim da nema neki budzet, tipa kao AC Milan. Slab budzet, malo veci wage budzet da mogu da platim neke free ili jeftine igrace. Da mi transfere odradjuje sportski direktor. Da se on pita za IN i OUT transfere. Sta mislite o tome? očekujem za dva dana ovakav post od tebe: molim da mi preporučite neki klub... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts