ichobos Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Po meni je najbolje početi u unemployed fazonu, nekako je najrealnije i daje vam potpuno menadžersko iskustvo. Vodićete timove koje ne možda nikada ne biste uzeli na početku karijere. FM igram već duži niz godina i nikakva titula CL osvojena sa Realom, Barcelonom, ne može zamijeniti osjećaj kada nakon Munstera iz treće lige preuzmete nekoga iz Cvajte i taj klub vratite u prvu ligu, pa nakon par sezona tu istu ligu i osvojite. Nakon svega toga i dalje ćete tražiti izazove u drugim državama i drugim ligama. Dakle, što se mene tiče, unemployed je najbolja opcija za početak jer će vam upotpuniti osjećaj igranja ove igre. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Lazio- imaju solidnu, dosta izjednačenu ekipu gdje se najviše ističe Candreva. Probaj ih vratiti na vrh talijanskog nogometa. River Plate eagles bogamu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Ma Rayo Vallecano 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Po meni je najbolje početi u unemployed fazonu, nekako je najrealnije i daje vam potpuno menadžersko iskustvo. Vodićete timove koje ne možda nikada ne biste uzeli na početku karijere. FM igram već duži niz godina i nikakva titula CL osvojena sa Realom, Barcelonom, ne može zamijeniti osjećaj kada nakon Munstera iz treće lige preuzmete nekoga iz Cvajte i taj klub vratite u prvu ligu, pa nakon par sezona tu istu ligu i osvojite. Nakon svega toga i dalje ćete tražiti izazove u drugim državama i drugim ligama. Dakle, što se mene tiče, unemployed je najbolja opcija za početak jer će vam upotpuniti osjećaj igranja ove igre. Ne moraš baš nezaposlen krenut. Dovoljno je krenut iz najniže igrive divizije lige koju si izabro i uzet klub sa lošim MP-om i usranim fiancijama. Nećeš morat holidejirat do Božića, a isti usran ćeš klub dobit. Mada to startanje nezaposlen dodaje veći osjećaj satisfakcije poslje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichobos Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Ne moraš baš nezaposlen krenut. Dovoljno je krenut iz najniže igrive divizije lige koju si izabro i uzet klub sa lošim MP-om i usranim fiancijama. Nećeš morat holidejirat do Božića, a isti usran ćeš klub dobit. Mada to startanje nezaposlen dodaje veći osjećaj satisfakcije poslje. Pa dobro, ali mislim da postoji više klubova koji su bez menadžera na početku, a i sama reputacija i ocjene koje imaš kao menadžer na FM 2015 ti omogućavaju da lakše dobiješ posao u tom nekom klubu, jer većina postavlja international reputaciju tako da to sve ide lakše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Pa dobro, ali mislim da postoji više klubova koji su bez menadžera na početku, a i sama reputacija i ocjene koje imaš kao menadžer na FM 2015 ti omogućavaju da lakše dobiješ posao u tom nekom klubu, jer većina postavlja international reputaciju tako da to sve ide lakše. A gle, ako hoćeš hard-core, počet tako nisko i hoćeš full realno onda ćeš stavit reputaciju na automatic. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thierry Henry 14 Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Moj prijedlog je Brondby,danski velikan koji na titulu čeka još od 2005 godine.Trenutno imaju veoma kvalitetan tim za koji igraju Daniel Agger,Thomas Kahlenberg,Johan Elmander,Teemu Pukki.... Ja ću sigurno igrati sa njima a nadam se da će još neko 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Moj prijedlog je Brondby,danski velikan koji na titulu čeka još od 2005 godine.Trenutno imaju veoma kvalitetan tim za koji igraju Daniel Agger,Thomas Kahlenberg,Johan Elmander,Teemu Pukki.... Ja ću sigurno igrati sa njima a nadam se da će još neko Ja igrao protiv njih sa Hajdukom i prošao, logično To u kval. za EL 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapačko Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Trebam novi team, pa se ne mogu odlučiti. Arsenal, Chelsea ili AC Milan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
autsajder Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Chelsea dovedi sto vise talentovanih engleza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Milan je veci izazov. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Trebam novi team, pa se ne mogu odlučiti. Arsenal, Chelsea ili AC Milan? Arsenal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Ako želiš najvaći izazov od ta tri onda uzmi Milan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapačko Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Mislim da ču uzet Milan, da jih napravim u klub željan trofej . Hvala svima na odgovorima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 MIlan, pokupi mlade talente u italiji i haraj europu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Gotovo je sa Swanseom, pa da pitam za neki prijedlog.Mislio sam uzet možda uzet Dortmund ili Leverkusen ili možda čak neka slabija momčad, nekako me njemačka liga privlači Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 (edited) Prelako bi ti bilo sa njima. uzmi Inter Edited December 2, 2014 by Lord Torrent05 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 paderborn ili mainz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Njemačka je definitivno obećana zemlja. Uzmi Schalke, jako zanimljivo i veliki izazov. Još veći izazov je zelena Borussija, vrati ih na stare staze slave. I najteži izazov, Nunberg. Imaju DEVET(9) titula bundeslige a predaleko su od vrha. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Njemačka je definitivno obećana zemlja. Uzmi Schalke, jako zanimljivo i veliki izazov. Još veći izazov je zelena Borussija, vrati ih na stare staze slave. I najteži izazov, Nunberg. Imaju DEVET(9) titula bundeslige a predaleko su od vrha. Eto ga Cris. Vi Reralovci se svakako na taj broj 10 rajcate ko blesavi. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Stvarno njemačka ima veliki izbor.Mislim da su Schalke, Dortmund i Leverkusen prejaki.Mainz me malo više vuče nego Padeberon, Nunberg je zanimljiv, još mi tu upada u oči HSV.Hvala i izabrat čemo nekog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 uh kako sam zaboravio HSV, velika preporuka sa moj strane. na prošlom fm-u sam sa njima odigrao 5 sezona...adler i vdv <3 šteta samo što nema badelja i mina 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 E i da je tu još Calhanouglu, uff 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Hoffenhaim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 BMG i Freiburg. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts