Kruno Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 (edited) Ma, hteo je da ide i nisam mogao da ga zadrzim. Pritom imam Balantu dovescu jos nekog kao zamenu za Jagjelku i to je to. Prva mi je sezona, nisam ni zadovoljan njegovom igrom. Verovatno sam pogresio ali sta da se radi idemo dalje. Edited January 22, 2015 by Teodor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Prodati Ross Barklija? Stalno je povredjen, full spreman za mec udje povredi se, full spreman za mec udje u 60min povredi se, imam na sredini Tielemansa, Lucasa Romera, Gil Romera, McCarthty-ja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Jesi vec dobio neku ponudu za njega? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 nemoj ga prodavat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Dobijao sam ponude sve do 30mil plus klauzule, ali ja bez 40-50mil necu da ga prodajem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Ewandro za 7.5, ili Richairo Zivkovic za 14m? Sezona 2015/16. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L'Aeroplanino Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Daj uporedni ss, mada ovako napamet sam uvek blizi jeftinijoj opciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Ewandro neces se pokajati, nece imati ocjene kao Zivkovic ali zahvalan igrac bar je bio na fm 14. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 http://www.dodaj.rs/f/47/PI/1uhaAL5Q/ewandro-overview-profile.png http://www.dodaj.rs/f/h/A9/1rdmJoB8/richairo-zivkovic-overvi.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Dovesti Stonesa u Southampton za 25,5 M.Trenutno su stoperi: Bath, Alderwield(posudba), Fonte, Gardos.Ako bi njega doveo onda bi jedan od njih letio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 @Sema prema ovom ipak Zivkovic , biti ce zvijer. Ali neces pogrijesiti ni sa Ewandrom, mozda cak i Barbosu dovesti? Cris, dovedi jedan od boljih stopera sigurno je bolji od Gardosa i Fonte-a. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L'Aeroplanino Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Sema, ja bih i dalje Evandra. Jedina mana mu je sto je nizak, sve ostalo je odlicno, nije Zivkovic duplo bolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 @Sema prema ovom ipak Zivkovic , biti ce zvijer. Ali neces pogrijesiti ni sa Ewandrom, mozda cak i Barbosu dovesti? Ma Barbosa me smorio na ovom serijalu, na svakom sejvu sam njega dovodio. Hocu da probam nesto novo, imam trenutno Kramarica ali mislim da mi on nije dovoljno dobar za ambicije u narednoj sezoni (Nokaut faza Lige Sampiona), jer mnogo varira sto se tice njegove forme. Cak mi je u prosloj sezoni bolji bio backup Gomenyuk. Sema, ja bih i dalje Evandra. Jedina mana mu je sto je nizak, sve ostalo je odlicno, nije Zivkovic duplo bolji. Pa da, i skaut me izvjestava kako je los u zraku. Ne znam, moram da razmislim. Znam samo da mi je potreban jedan dosta dobar trequartista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Zivkovic ce biti duplo bolji uz dobar trening, fin 18, acc i pace 18-19 off the ball isto tu negdje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 @Sema: zavisi u kojoj roličeš ih koristiti, da je to neki kreativan napadač uzmi Ewanda ako je to tipični golgeter onda Zivkovica. @Cris: pa kakvo glupo pitanje je to? dovedi omdah, Bolji od svih ovih .D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L'Aeroplanino Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Ja volim da dovodim jeftinije, jer mi to dozvoljava da pokrpim i druge rupe u timu. Daleko od toga da se Zivkovic ne isplati, ako bi ga doveo, mogao bi da ga prodas za visestruko veci iznos, ali generalno nisam ljubitelj visokih transfera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Doveden je... Mislio sam ga i u ljetnom roku, ali je htio preveliku plaču( mogao sam je dati, ali nisam htio iz iznata ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 http://www.dodaj.rs/f/47/PI/1uhaAL5Q/ewandro-overview-profile.png Ewandra dovedi, razlozi su iste prirode kao što je napisao Aero, gotovo isti Dovesti Stonesa u Southampton za 25,5 M.Trenutno su stoperi: Bath, Alderwield(posudba), Fonte, Gardos.Ako bi njega doveo onda bi jedan od njih letio.Još pitaš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 @ sema. dovedi ewandra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 http://i.imgur.com/O4ljN9e.png?1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Ja bi, teško da ćeš dobit više( ali samo ako nađeš zamjenu koja je bolja od njega ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Problem mi je sto od transfera dobijam samo 35 %, naravno prije transfer roka je bilo 75 ali cim je dosao rok smanjili na 35 %. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L'Aeroplanino Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Prihvati. Kad nekog budes kupovao, daj slicne klauzule, da taj transfer isplacuje neki dolazak (recimo, 5m na 12 meseci + 5m posle 30-50 utakmica) i nemas problem sto dobijas samo 30%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts