Bole™ Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 (edited) http://lh5.ggpht.com/-GiI_Y_xTVZ0/U1_eDaXo5LI/AAAAAAAAPEA/yJokhN_vbJY/How%252520to%252520get%252520a%252520son%252520in%252520Football%252520Manager%2525202014%25255B5%25255D.png?imgmax=800 Iako postoje šanse da dobijete sina tokom igre, to je bliže nemogućem. Sa ovim tutorijalom ćemo pokušati prevariti igru i ''zaraditi'' svog sina. Ko od nas nije želio imati sina regena na Football Manager-u? Kad pomislite da vam je dosta igre, mladi igrač u omladinskom pogonu se pojavi i znate šta, to je vaš vlastiti sin. U ovom jednostavnom tutorijalu reći ćemo vam šta trebate učiniti kako bi dobili svog nasljednika u igri. Nije ništa komplikovano, ali moramo reći da neće uspjeti svako. Velike su mogućnosti da nećete dobiti sina ako ne pratite ovaj tutorijal, zato što su šanse da ga dobijete 1 naprema 10.000! Potruditi ćemo se da šanse budu na našoj strani i uz malo sreće raditi će. Prva stvar koju trebate uraditi jeste, voditi klub uzastopnih 10 godina u Football Manager Classic modu i onda ćete imati opciju da ''otključate'' sina. Ovo je veoma važno. Ako igrate u normalnom modu Football Managera, tad morate imati 35 godina u igri ili više.Sljedeće, vaš klub kao i svi ostali u FM 14 će uzeti godišnji Youth Intake i jedan od kandidata će imati isto prezime kao vi, to će biti vaš sin. Vi ćete mu biti omiljena osoba također, u ulozi oca. Sada, klubovi uzimaju većinom 15 igrača za Youth Intake, tako da su šanse da dobijete vlastitog sina male, a ono što mi želimo da uradite je sljedeće: - Morate voditi klub uzastopno 10 sezona u FM Classic modu. Ili ako igrate regularni mod FM-a, morate biti stariji od 35 godina u igri.- Otključajte opciju za sina(classic mod)- U svojoj sljedećoj sezoni(11-stoj), DAN PRIJE nego vaš klub objavi nove mlade kandidate, SPASITE vašu igru.- Nastavite igru i pogledajte jeste li dobili vašeg vlastitog regen sina.- Ako ne, onda load igru nazad gdje ste je spasili.- Ponavljajte to dok ne dobijete vašeg sina u igri. Općenito to je to i uz malo sreće dobiti ćete sina nakon nekoliko re-load igre. Svjedoci smo igrača koji su dobili sina nakon samo 5-6 re-loada, nadamo se da će isto vama dogoditi.Ovo će biti test vašeg strpljenja, ali će biti vrijedno kada dobijete sina u mladom timu i i poslije ko zna možda bude svjetski igrač od njega. Ako neko uspije postati otac(na FM-u naravno) neka postavi SS ovdje. Sretno vam! Preuzeto sa: http://www.footballm...nager-2014.html Preveo: Bole89 Edited September 14, 2014 by Bole89 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Bravo majstore 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 e svašta sam vidio na fm-u, ali sina.... lol :aaa: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Ja sam na FM13 dobio sina...Postavio sam sliku negdje na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Spamao bi save/load dok eni dobio 5 zvezdica potencijala i odmah bi ga bacio igrat 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Ili povališ Evu Carneiro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 (edited) Našao sam http://i.imgur.com/sEn9g1X.png Edited September 14, 2014 by Cris 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Čestitam 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Ko je majka? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted September 14, 2014 Author Share Posted September 14, 2014 I golman na kraju, nesto si tu zeznuo, ako ja ne bi dobio razbijaca ili napadaca ne bi se ni hvalio 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Ko je majka? Španjolska starleta I golman na kraju, nesto si tu zeznuo, ako ja ne bi dobio razbijaca ili napadaca ne bi se ni hvalio 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unrealkid Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Našao sam http://i.imgur.com/sEn9g1X.pngTi trener Dnipra,on u španolskoj...Pretpostavljam da je bilo lijepo ljetovanje u Španjolskoj? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts