hitmann27 Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Ime i prezime? Luka MarkovicImaš li neki nadimak i kako si ga dobio? KALU ?Odakle si i kako si čuo za nas? Trazio neke mlade igrace sa balkana , i ovdje sam nasao detaljne opise Koliko dugo igraš FM/CM i koji ti je najdraži? prvi FM koji sam igrao je bio 2006 . A mogu reci da mi je i bio najdrazi zbog patcha Harcester United iz serije Dream team ako se neko sjeca .Za koga navijaš? FC Barcelona !! (od kad sam prvi putRiquelmeugledao u njihovom dresu )Ko ti je omiljeni trener i igrač? Pep Guardiola i Frenk Rijkaard , Carles Puyol, Leo Messii iRiquelmeOFC .Čime se baviš u slobodno vreme? Karting,FudbalŠta voliš da slušaš od muzike? Marcelo,Edo Maajka,Frenkie etc..Da li znaš nekog od članova naše zajednice? Ne nikoga Kako ti se sviđa naš sajt i forum? Sajt je odlican al me buni malo ona aplikacija na Tapatalk al sve u svemu okey je:D 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 sviđa mi se glazba koju slušaš jer i ja slušam te navedene izvođače, btw dobrodošao i ostani aktivan. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Dobrodosao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Dobro nam došao i nadam se da ćeš ostati aktivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Pozdravi i dobrodosao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Dobrodosao i budi nam aktivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Dobrodosao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaSt Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Dobrodosao i budi nam aktivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Dobrodosao i budi nam aktivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts