staridedo Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 File Name: Summer Update by FM-Balkan ReSearch Team 2014File Submitter: staridedoFile Submitted: 31 Jul 2014File Category: FM Dodaci Summer Update by FM-Balkan ReSearch Team 2014 ZADNJI UPDATE 14.09.2014 http://www.dodaj.rs/f/3s/l6/1tDe8E1j/transferi-psd.png Ovim dodatkom su obuhvaćeni svi odlasci i dolasci igrača iz sljedećih prvih liga, kao i promjene klubova koji nastupaju u prvim ligama i u europskim natjecanjima u sezoni 2014/2015: EngleskaFrancuskaItalijaNjemačkaŠpanjolskaRusijaTurskaBosna i HercegovinaHrvatskaSrbija Osim Rusije i BiH, u ostalim državama su ažurirani klubovi u svim igrivim ligama, u Engleskoj u prvih 5. Kako uključiti ovaj dodatak saznajte na linku: http://www.fm-balkan...iga-i-dodataka/ Napomene: Obuhvaćeni su transferi do 14.09.2014. (+/- par dana). Screenshots: http://imgur.com/a/ovbM1#0 Click here to download this file 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Samo da pitam, je l' ste odradili Sautempton, i koliki budzet ima nakon odlaska pola tima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Pretpostavljam i nadam se da će biti update i na kraju prijelaznoga roka jer ne nislim 15 igrat do trećeg peča.Pohvale za ovo naravno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Samo da pitam, je l' ste odradili Sautempton, i koliki budzet ima nakon odlaska pola tima?Nije dirato, posto se nikad ne zna, koliko od tih transfera ide na TB. Pretpostavljam i nadam se da će biti update i na kraju prijelaznoga roka jer ne nislim 15 igrat do trećeg peča.Pohvale za ovo naravno. Bit ce finalna verzija oko 15.9. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Trebalo bi da uradimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Meni je danas steam skinuo dosadasnje transfere bar se meni tako cini i na steamu je pisalo da ima ali nisam poceo novi save ni siguran da je tako ali dobre su sanse da jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Bole cisto sumnjam u to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Izgleda da sam ja tu nesto predvidio ipak je dezinformacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Milan otkupio citav ugovor Poli i Saponara. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Svaka čast momci i ovog puta! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Milan otkupio citav ugovor Poli i Saponara.Bit ce ispravlljeno, ako ne prije u zadnjoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 (edited) E o ovom sam pricaohttp://i.imgur.com/P8HG8SC.png Bayern prema ovom ima cak 67 miliona TL Southempthon 73 miliona ima Edited August 2, 2014 by Bole89 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Bit ce ispravlljeno, ako ne prije u zadnjoj.OK, misli da ste zaboravili i Vrsaljko u Sassuolo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 To je neka greskan nastala, izgleda kod spajanja baze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAHMA Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Uzeo sam Sarajevo i ne igram kvalifikacije za EL, do cega je?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Kad budem za kompom provjerit cu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Uzeo sam Sarajevo i ne igram kvalifikacije za EL, do cega je?? Moraš imati upaljen stari fajl BiH lige, samo tako sam ja uspio igrati sa Sarajevom... Jedino ako Kruno i oni nisu promijenili nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 E o ovom sam pricao Bayern prema ovom ima cak 67 miliona TL Southempthon 73 miliona ima Jel to službeno od strane SI-a ili je neki bimbo to radio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Nije od sia oni to ne rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Ispravljene sve greske, pa skinite ponovno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Pa sad jel bimbo ne znam neki pro i na scout je izbacio, Navas golman u Bayernu iako zvanicno nije , dirao je TB igrao se valjda editorom L'pool ima 99 mil, Real 90 budgeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 vlasica nema u hajduka ...popravite to..dosta pogresaka !! ne samo hajduk nego i ostali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Vlasica nema u fmu to nije do nas. A ako ima gresaka napisi koje su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amcosic Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 hernanes inter lazio managal porto man citymatic benfica chelsea mata chelsea man utdsalah basel chelseazouma st.etien chelseakrkic barca stokeisla juve qprideye west bromcissokho valencia a vilakouyate anderleht west bromgomis lyon swonsicabella monpelje newcastle 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuske The Prince Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 kada je planiran sljedeci update ? i da li kod ovog updatea mjenjate pozicije igraca, CA-PA ? ili je to striktno TRANSFER update ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts