Madridista Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Opala, upao si među elitu i odmah na šesto mjesto. Dybala izgleda jebe i ove u prvog ligi, nema mu premca Hajde riješi to i upadaj u Europu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Ma mi ti tako izazov dali ono da ne ispadnes i eto vidis sta je bilo naljutio si se i sad se boris za Europu , svaka cast odlicni rezultati, transferi kao i pozicija na tabeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Bogami povratak sa stilom. Sretno u ganjanju Europe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronnietz. Posted August 3, 2014 Author Share Posted August 3, 2014 Opala, upao si među elitu i odmah na šesto mjesto. Dybala izgleda jebe i ove u prvog ligi, nema mu premca. Hajde riješi to i upadaj u Europu Normalno ne može kao u Seriji B, ali najbitnije da napreduje u ocjenama, veoma brzo diže skillove.Samo ga zeza sebičnost nekad, ne da Cerciu loptu, a neću da mu smanjim dribling, jer nekad cijelu odbranu promiješa Ma mi ti tako izazov dali ono da ne ispadnes i eto vidis sta je bilo naljutio si se i sad se boris za Europu, svaka cast odlicni rezultati, transferi kao i pozicija na tabeli Hvala Bogami povratak sa stilom. Sretno u ganjanju Europe. Hvala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronnietz. Posted August 12, 2014 Author Share Posted August 12, 2014 Večeras sljedeći report, nakon manje pauze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts