Kaleza Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 1. Ime i prezime : Kalezić Boško 2. Imate li neki nadimak i kako ste ga dobili : Kaleza 3. Odakle ste i kako ste culi za nas: Forum koristim odavno ali nisam bio aktivan preko 3 mjeseca jer nisam imao original,sad sam ga nabavio pa reko da se predstavim jer imda dosta novih koji me i ne znaju 4. Koliko dugo igrate CM/FM i koji vam je najbolji Igram ga oko 2-3 godine pa realno 14ica 5. Za koga navijate Budućnost Podgorica 6. Ko vam je omiljeni igrac i trener Reus, Zapata, Messi trener Gvardiola 7. Koje je vase zanimanje El. tehnicar racunara. 8. Sta volite da slusate od muzike Rep 9. Sa kojim clanovima sa foruma se dobro slazete dosta njih 10. Sta mislite o nasem forumu: FOrum je odličan počev od dizajna pa do tutova i svega ostalog... 11. Ostavite neku vasu sliku ukoliko zelite Like This 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Ostani aktivan i dobrodošao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 welcome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Evo jos jednog Boleta .Dobrodosao i vise ne otisao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 6. Ko vam je omiljeni igrac i trener, Zapata. (Ja mislim da si jedini covjek na svijetu da ti je omiljeni igrac Zapata) Dobrodosao i ostani aktivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Ichigo, on, Zapatin brat i majka. Dobrodošao, uživaj. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaleza Posted June 8, 2014 Author Share Posted June 8, 2014 Ne shvatate za'ebanciju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Pa i mi se za*ebavamo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Ichigo i Flekica su ti nase plavuse foruma .Samo se sprdaju nemoj ih shvatati ozbiljno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Ja plavuša. Prezirem ih u svakom kontekstu, osim onih sa dobrom guzom. Zezamo se i mi Kaleza, nemoj da se ljutiš, pa i meni je Yepes jedan od najdražih igrača, znam kako ti je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Flekice ovo ce ti promijeniti stav a da ne spamamo vise dosta je Volim plavo pa makar ispod oka bilo http://www.klix.ba/magazin/zanimljivosti/naucno-dokazano-plavuse-nisu-manje-inteligente-od-drugih-zena/140602115 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 To je sigurno pisala neka plavuša. Da ne spamamo, dobrodošao Kaleza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts