Madridista Posted August 3, 2014 Author Share Posted August 3, 2014 S obzirom da mogu samo da mastam, da portuju me iz 08 u ovaj. Da se izbaci debilno sutiranje iskosa ili iz mrtvog ugla ko god prosao po strani, kada taj igrac ima kome da doda. Jbte igrac sam ko duh na drugoj stativi, ovaj sutira bombu u spoljni deo mreze. hahahaha i još najbolje kad taj lik što puca ima teamwork 50 i on puca, a 66 igrača čeka povratnu da zakucaju loptu u praznu mrežu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Iznosenje lopte iz odbrane kratkim dodavanjima. Smireno, bez ispucavanja ako nema presinga. Generalno, da srede ME, da golmani ne budu moroni, da golovi iz centarsuteva s pola terena padaju jednom godisnje.To nije do match engine-a, nego do nedostatka animacija za igrace. 3D je ove godine jako los, ubacili su mnoge stvari u match engine, ali su takodjer stavili da za 3-4 'stvari' postoji samo jedna animacija. Izgleda da Englezi poachera dozivljavaju drugacije od Inzagija. Redovno mi se pojavljuje pored aut linije iako stavljam hold position, koliko god zeleo da ga zakucam u kazneni, ne ide. Bice da je to vise AF u FM-u.Ni meni nikada ovo nije bilo jasno. Nikada nisu mogli da srede poachera otkako su uveli tu rolu u FMu. I complete forward i AF su vise poacheri nego sam poacher. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L'Aeroplanino Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Sta konkretno nije do ME? Ovo su zapazanja iz 2D, da se razumemo, a jos uvek nisam video da pod pritiskom vrhunski stoper odigra kratak pas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Sta konkretno nije do ME? Ovo su zapazanja iz 2D, da se razumemo, a jos uvek nisam video da pod pritiskom vrhunski stoper odigra kratak pas.Nije vazno 2d ili 3d, u 2d ima jos manje animacija nego u 3d i samim tim daje jos losiji prikaz sta se desava na terenu. ME je ono sto ce da se 'zapravo' desi na terenu i onda se animacija veze za taj 'dogadjaj'. ME je da je stoper X dodao loptu prema igracu Y, i za taj dogadjaj se veze najtacnija animacija dostupna (imaju razliciti faktori i varijable koje to odredjuju, od samih ocjena igraca, blizine protivnickih igraca pa cak i vremenskih uslova. ME je jako komplikovan i slozen, i kao takav je najbolji do sada. Problem je sto nisu nadogradili vizuelni dio, pa ne mozemo da ispravljamo greske kao u prethodnim verzijama. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L'Aeroplanino Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Sta god da se "desilo" a da prouzrokuje gol iz centarsuta s pola terena dovodi do prostog zakljucka da je ME nikad gori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Ja se sjećam na 08 golova kad bi nakon kornera igrač kluba koji se brani potegao volejčinu sa nekih 80 metara u rašlje. Uspoređivati Me Osmice i ovoga sada je jako nezahvalno obzirom da na trenutni ME utječe sigurno nekih stotinu fičera više nego što je to bio slučaj sa Osmicom.Ja osobno sam imao skoro pa prijelaz sa FMa 08 na 14. 09 i 10 nisam igro, 11 vidio kod frenda, 12 kupio i odigro dva polu sejva. 13 isto nisam igro, zabavljo se sa CM-om 01/02.Hoću reći da će mi 08 vjerovatno ostati najdraži FM ikad, ali također hoću reći otkad su pečirali i treći put ja se na 14 zabavljam ko malo dijete, a skoro sam odusto od menađera, a igram ga od Commodorca još. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L'Aeroplanino Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Postojao je ranije uvek neki bag kod kornera, ali niko te nije terao da ga koristis. Takodje, ME je i u 12/13 imao svojih mana, ali se makar znalo sta ces dobiti kojom promenom u taktici. Sad je manje-vise sreca i verovatnoca da te pokopa neki kretenski gol. Cini mi se da je previse promena preveliki zalogaj za SI, nisu to Nemci pa da naprave u startu da valja. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Sta god da se "desilo" a da prouzrokuje gol iz centarsuta s pola terena dovodi do prostog zakljucka da je ME nikad gori.Samo sto to nije ME. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Postojao je ranije uvek neki bag kod kornera, ali niko te nije terao da ga koristis. Takodje, ME je i u 12/13 imao svojih mana, ali se makar znalo sta ces dobiti kojom promenom u taktici. Sad je manje-vise sreca i verovatnoca da te pokopa neki kretenski gol. Cini mi se da je previse promena preveliki zalogaj za SI, nisu to Nemci pa da naprave u startu da valja. Pročitaj post iznad dobro pa onda pametuj. Nisam reko da sam ja korstio bug nego obratno. Znači ja imam korner, moj golman je dobro van svojih 16, protivnik čisti loptu koja pada njihovom napadaču koji stoji malo van svojih 16 i iz okreta poteže volej i zabija ga sa 80 metara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L'Aeroplanino Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Pricam generalno. "Ti" u smislu bilo ko. I nesto se ne secam da sam imao tih problema ikada, mozda sto mi je golman uvek imao mentalitet 0, pa se nije pomerao s linije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Ne znam da l' je neko pisao,al bilo bi dobro da se može otići na pripreme i da se mogu imati trening kampovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Ja jedino što bih volio jest nove role( central winger ) i da se može u toku utakmice igrača poslati na zagrijavanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Pricam generalno. "Ti" u smislu bilo ko. I nesto se ne secam da sam imao tih problema ikada, mozda sto mi je golman uvek imao mentalitet 0, pa se nije pomerao s linije. Nije korner, al o tome pričam. http://youtu.be/TKtw1CRWFts Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIDEL Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Da mogu postaviti igracima taktiku da se ne umaraju previse, da zajebu tu i tu utakmicu ,ne treba nam pobjeda i to.Ovako moram 3. ekipu ubacit da odmorim igrace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 http://i.imgur.com/qpI6eNy.jpg Summary of the official announcement:Game will be released in NovemberInformation on new features in early OctoberRevealed new logo & box artBeta access for pre-orders 2 weeks prior release 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Ne znam jel prava tema ali ovo nije lose.http://sportske.jutarnji.hr/premier-liga-pocinje-koristiti-football-manager-kao-glavni-alat-u-skautiranju-igraca/1212505/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 11, 2014 Author Share Posted August 11, 2014 Pih otkad se ovo koristi, samo rijetko tko će ti reći da koristi FM. Za Wengera se pričalo da igrače traži u FMu, a i dobra stvar jer puno puta se vidjelo da FM pogodi tko će biti dobar, ima iznimki, ali ih je manje negoli onih koji stvarno budu odlični (primjeri su ti eto Yaya Sanogo, James Rodriguez, Fredy Guarin itd) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Creepy Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Freddy Adu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 nije igra kriva kad neki talenat propaden, velik broj faktora utječe na razvoj igrača Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArminReus Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 FM je mnogo realan,npr. u skoro svakom save mi je Man.Utd trazio Shawa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 11, 2014 Author Share Posted August 11, 2014 nije igra kriva kad neki talenat propaden, velik broj faktora utječe na razvoj igrača Krivi su researcheri za zemlju odakle je igrač. Oni su ti koji daju SI-u podatke i onda ih on malo uredi/doradi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Volio bi coache posebno speciliazirane za set pieces. I da bi ovi jos ojačali obrambne ili napadalne set pieces. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Dobra ideja, ima takvih trenera u svijetu, posebno u Italiji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Kad vec pricate o prekidima, bilo bi dobro da ti sam mozes raditi prekide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Mislim da bi tu bilo previse exploita za sada. Neka ostane isto kao za pozicije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts