stemaking Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 http://ss.fm-balkan.com/image.uploads/07-11-2013/original-c144b51701180f1f7292f0356394193d.png Evo ga novi report nakon dugo vremena, nadam se da će sve biti kako treba i da ćemo izgurati ovaj projekat da kraja. Report je zaključen sa 1. januarom 2024. Pa krenimo lagano. Dejan Arsić (Lazio) Dejan Arsić za sada ima skroman učinak. U 10 utakmica lige primio je samo 10 golova. Ako nastavi dobijati priliku i pružati dobre partije mogao bi uskoro završiti u nekom od većih klubova. Arsić je upisao i dva nastupa za reprezentaciju i primio je 1 pogodak. Prosječna ocjena mu je 6.92. Kenan Avdić (Man Utd) Kenan Avdić dvadesetosmogodišnji vezni igrač ove sezone je zabilježio 10 nastupa, od čega je jednom ušao sa klupe. Postigao je 1 pogodak i imao 1 asistenciju. Također je zabilježio 5 nastupa za reprezentaciju i postigao 1 gol (ovo se odnosi na ovu sezonu). Prosječna ocjena mu je 7.06. Vehid Avdović (Liverpool) Vehid je zabilježio 16 nastupa u ligi i upisao dvije asistencije. Za reprezentaciju nije odigrao niti jednu utakmicu, a za sada prosječna ocjena mu je 7.54. Blaž Balkovec (Espanyol) Ovaj tridesetjednogodišnji napadač Espanyola ove sezone upisao je 6 nastupa od čega je jednom ušao sa klupe. Postigao je 4 pogotka. Za reprezentaciju ista stvar. Odigrao 6 utakmica, jednu počeo sa klupe i postigao 4 pogotka. Prosječna ocjena mu je 7.74. Goran Class (Chelsea) Vezni igrač Chelsea ove sezone je upisao 13 nastupa i nije imao asistencija ni golova. Za reprezentaciju je nastupio 5 puta i zabio 2 pogotka. Prosječna ocjena mu je 6.65. Nikola Đuričić (PSG) Nikola je dvadesetšestogodišnji golman PSG-a i ove sezone je upisao 16 natupa u ligi i primio 10 pogodaka. Za reprezentaciju je odigrao 2 utakmice u kojima je primio jedan pogodak. Prosječna ocjena mu je 7.31. Jo Jo Ganja (Ajax) Napadač Ajaxa Jo Jo ove sezone upisao je 18 nastupa i postigao 5 pogodaka te imao 1 asistenciju. Za reprezentaciju je odigrao 5 utakmice od kojih je 3 počeo, te je postigao 2 gola. Prosječna ocjena mu je 6.89. Antonio Glavač (Man Utd) Hrvat u redovima Manchester Uniteda, Antonio Glavač, nije dobijao puno prilike ove polusezone. Zabilježio je samo 2 nastupa od početka utakmice, a još 9 puta je ušao sa klupe. Svaku priliku je iskoristio na najbolji način i postigao je 8 golova te jednu asistenciju. Za reprezentaciju je odigrao 6 utakmica i zabio 8 pogodaka. Prosječna ocjena mu je 7.67. Dino Grgić (Barcelona) Grgić je i ove sezone ostao u Barceloni, ali nije nastupao puno puta. Zabilježio je samo 5 nastupa u kojima je imao dvije asistencije. Za reprezentaciju nastupio 2 puta i postigao 1 pogodak. Prosječna ocjena mu je 7.62. Jasmin Konjhodžić (Bayern Munchen) Napadač Bayerna, ove sezone dobija više prilike nego je to bio slučaj prije. U svojih 13 nastupa postigao je 5 pogodaka i imao dvije asistencije. Za reprezentaciju je nastupio 4 puta i nije se upisivao u strijelce. Prosječna ocjena mu je 6.89. Mario Juretić (Liverpool) Golman Liverpoola ima solidnu polusezonu iza sebe. U svojih 10 nastupa u najjačoj ligi na svijetu primio je 15 golova. Za reprezentaciju Hrvatske nastupio je 6 puta i primio 7 golova. Prosječna ocjena mu je 6.98. Nedžad Malanović (Anži) Malanović je svoju karijeru nastavio u Anžiju i nije mijenjao sredinu. U 7 nastupa postigao je 2 gola i zabilježio jednu asistenciju. Vrijedi istaći da je 3 puta bio igrač utakmice. Za reprezentaciju je nastupio 2 puta i nije postigao pogodak. Prosječna ocjena mu je 7.40. Luka Marević (Bayern Munchen) Vezni igrač Bayerna nastavio je pružati dobre partije. U svojih 12 nastupa postigao je 5 pogodaka i zabilježio 3 asistencije, te je 2 puta proglašen igračem utakmice. Za reprezentaciju je odigrao 6 utakmica i postigao 3 pogotka. Prosječna ocjena mu je 7.58. Petar Popović (Chelsea) Štoper Chelsea ove sezone upisao je samo 5 nastupa uz prosječnu ocjenu 6.94. Nije postigao niti jedan pogodak. Za reprezentaciju je odigrao 4 utakmice. Adi Rahmanović (Juventus) Samo 4 nastupa za reprezentativca BiH. Veoma loša polusezona, bez postignutog pogotka uz 1 asistenciju. Za reprezentaciju nije igrao. Prosječna ocjena mu je 7.33. Dejan Rauzan (Dortmund) Rauzan je ove sezone nastupio 7 puta i postigao 1 pogodak i asistenciju, dok je za reprezentaciju u 6 nastupa zabio 7 pogodaka. Prosječna ocjena mu je 7.20. Semir Šišić (Real Madrid) Štoper Real Madrida i reprezentacije BiH ove sezone je nastupio 8 puta i postigao 1 gol. Uspio je upisati i jednu asistenciju, te 4 nastupa za reprezentaciju BiH. 7.46 je njegova prosječna ocjena na polusezoni. Antonio Sosa (Chelsea) Sosa je nastupio ove sezone 13 puta, postigao 3 gola i upisao asistenciju. Za reprezentaciju je upisao 6 nastupa i zabio 2 pogotka. 6.96 je njegova prosječna ocjena. Dedina Starić (Atletico Madrid) Centralni vezni Atletico Madrida ove sezone je upisao 15 nastupa uz 2 gola i 1 asistenciju. Za reprezentaciju je odigrao 2 utakmice i polusezonu je završio sa prosječnom ocjenom 7.01. _____________________________________________________________________________________________________ Pišite, komentarišite, spamajte do sljedećeg reporta. Ko ne bude se ni osvrnuo na sebe neće biti uvršten u sljedećem reportu. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eazy N Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Nikola Đuričić (PSG)Nikola je dvadesetšestogodišnji golman PSG-a i ove sezone je upisao 16 natupa u ligi i primio 10 pogodaka. Za reprezentaciju je odigrao 2 utakmice u kojima je primio jedan pogodak. Prosječna ocjena mu je 7.31. Vrednost 31 milion,PSG,odlicno Samo jos nastupa za repku i bice sve u fulu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Ko me ovo zeli,jesam jadan ne daju mi da igram.Idem ja praviti dijete koje ce biti wonderkid da me naslijedi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 I dalje najskuplji :: Al sam zvijer, al šteta što mi je već 28 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
keno95 Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 solidna sezona za Manchester Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Šta si uradio sa mene, bio standardan dvije sezone, ti dođeš, 5 nastupa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted May 11, 2014 Author Share Posted May 11, 2014 Srozao si se dok je Ling vodio ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Dobra mi je ocjena 7,56. Mozes vidjeti jesam li sta osvojo u karijeri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Dobar sam, sta cu kad igram u Lazciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usama94 Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Kao da su mi malo ocjene opale, ali nema veze... Nadam se da necu zavrsiti karijeru u Anziju Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted May 12, 2014 Author Share Posted May 12, 2014 Dobra mi je ocjena 7,56. Mozes vidjeti jesam li sta osvojo u karijeri ? http://www.dodaj.rs/f/20/11h/21vsoVKC/screenshot1.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Premalo igrao jao mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Je l' moze meni to ako sam osvojio nesto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Dobar sam, sta cu kad igram u Lazciju Koji si ti Lazslo. Ja ostade vječni talenat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted May 12, 2014 Author Share Posted May 12, 2014 http://www.dodaj.rs/f/25/Ze/4W9FFDuJ/screenshot1.png Evo Arsiću pošto nisi trofeja niti jednog osvojio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Zajeb'o sam se. Vidis li ti u koje je vreme to pisano? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Stema ko mene zeli da vidim hocu li zavrsiti karijeru u Juventusu ili nekom nizerazrednom klubu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Bole ti igraš za raju i zanemaruješ taktiku. Dobro ti znaš gdje ćeš završit. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted May 12, 2014 Author Share Posted May 12, 2014 U nizerazrednom Sad cu vidjeti pa ti javim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted May 12, 2014 Author Share Posted May 12, 2014 Tebe Lille, a Semira Arsenal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Bole ti igraš za raju i zanemaruješ taktiku. Dobro ti znaš gdje ćeš završit. U nizerazrednom Sad cu vidjeti pa ti javimVratniku jel heh dobar je Lille samo da odem i tamo ja mislim da cu najvise klubova promijeniti ,kao Ibrahimovic i Anelka samo sto sam ja klasa za njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted May 12, 2014 Author Share Posted May 12, 2014 (edited) Rahmanovic dogovorio sve sa Lilleom, Staric, Arsic i Sisic povrijedjeni od 4-8 sedmica. To je najzanimljivije poslije zimskih transfera EDIT: Ko ne "uprati" sebe ovdje do večeras 00:00 bit' će izbačen iz daljnih reporta. Hvala. Edited May 12, 2014 by stemaking 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Ludillooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Creepy Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Mario Juretić (Liverpool) Golman Liverpoola ima solidnu polusezonu iza sebe. U svojih 10 nastupa u najjačoj ligi na svijetu primio je 15 golova. Za reprezentaciju Hrvatske nastupio je 6 puta i primio 7 golova. Prosječna ocjena mu je 6.98. Najjaci sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToniCar Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 pod hitno mi treba transfer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts