Diego Simeone Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 1) Da li se igraci dovode kada odete na Play Search (naprimer) nadjete igraca idete Make offer (tako nesto) i tamo mu dajete plate bonuse i tako to? 2) Zasto mi stane igra kada ucitava cini mi se 9 septembar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 1)Nakon što si poslao ponudu (make offer), oni je moraju prihvatiti, trebali bi za dva-tri dana otprilike, ako im se sviđa ponuda, ako ne odbiće, pa se možeš cjenkati. Kada prihvate onda razgovaraš sa igračevim agentom o igračevom ugovoru, ako se dogovorite, treba da prođe dva-tri dana u FM-u naravno i da kasnije odobriš transfer. Nekada možda nema dozvolu, ali većinom da. 2)Kupi original igru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 (edited) Imas i mogucnost da to odgvori odmah, tj. istog tog dana. Edited May 3, 2014 by Madrac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Simeone Posted May 3, 2014 Author Share Posted May 3, 2014 Hvala vam,tako sam i nudio,ali nisam bas siguran da moram da kupim original igricu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts