Moma Momaoo Curcic Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Pozdrav imam cudan problem,naime dresovi mi se ne pojavljuju ni 2d ni 3d kad igram ligu sampiona dok igram domace prvenstvo sve je ok ali kad su utakmice lige sampiona stoje defoulth zute majice ima neko ideju u cemu je problem,pokusao samda instaliram ponovo dresove,ocistio skin cashe,promenuo skin ali uvek isti problem.Ako neko ima resenje bio bi zahvalan da mi pomogne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Vjerovatno taj klub ima posebne dresove za LS i zbog toga se ne ocitavaju. Ili je los config tih dresova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfredo di Stéfano Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Upravo sam primijetio isti problem, nije mi se to dešavalo prije update-a na 14.2.2 patch... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Ako si i 3D dresovi žuti ili kakvi več onda milslim da je SI nešto sjebo, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfredo di Stéfano Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 samo ss dresovi na grafičkom prikazu... prikazuje defaultne ss dresove sa bojama kluba u Ligi Prvaka, u ligi i kupu mi je ok oni su nešto zeznuli -.-' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moma Momaoo Curcic Posted February 3, 2014 Author Share Posted February 3, 2014 Koliko sam primetio samo dotrmund ima taj problem svima ostalima pokazuje dresove u ligi sampiona,skino sam druge dresove i instalirao ali opet isto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts