Flekica™ Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Nominirajte svog favorita. Evo i načina na koji se nominira: Ja na primer nominiram 1. Ventus 3 boda2. Sale92 2 boda3. Stefan Pfc 1 bod pa xxx nominira: 1. Bobo 3 boda2. Roske 2 boda3. Dex6 1 bod Znači svaki član nominira svoja tri favorita tako što prvom kojeg navede da 3 glasa, drugom 2 i trećem 1 glas.Onda na kraju se zbroje svi bodovi i prva tri člana s najvišim brojem bodova ulaze u glasanje. Možete glasati za sledeće članove: Flekica, prodo, Dzoni, Ichigo, Sema, ŽeljkoDelija, staridedo, Cris Obavezno je pored nominacije na primjer u zagradi obrazložiti razlog zbog čega ste izabrali tog člana u suprotnom se vaši glasovi brišu!Nominacije traju do 22.01.2014. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 3 boda Ichigo. Redovno azurira sportski deo. 2 boda Flekica, postao globalac1 bod Cris, bio najpre obican urednik, postao moderator u medjuvremenu. Voleo bih da mogu vise vas da nominujem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 3 boda-Ichigo-uvijek mi doda 10-15 unread topics kada ponovo otvorim forum. Sjajno vodi sport.2 boda Flekica-sada je super moderator, a i prije toga je pratio sve živo.1 bod - Cris-najnoviji dodatak timu, za sada odličan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 3 boda Flekici. Nije bez razloga dobio promociju.2) Pato. Odbijam da ga zovem Ichigo zato sto ne znam da to izgovorim 1) Dzoni. Ma treba li sta reci za njega? Vjerovatno da, jer zasluzuje. Da nema njega, ne bi bilo spama 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 3 boda Flekici. Nije bez razloga dobio promociju.2) Pato. Odbijam da ga zovem Ichigo zato sto ne znam da to izgovorim 1) Dzoni. Ma treba li sta reci za njega? Vjerovatno da, jer zasluzuje. Da nema njega, ne bi bilo spama 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Da ne pišem šta je ko radio, mislim da je to sivma poznato ko imalo prati forum. 3b - Džoni2b - Ichigo1b - staridedo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 3b - staridedo 2b - Džoni1b - Cris 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 3 boda-Ichigo obavlja posao i moderatora i urednika,podsjeca ostale urednike da rade svoj posao(tako je bilo dok sam ja bio urednik) 2 boda-Dzoni Bog i batina chata 1 bod-Cris aktivan sa izvjestajima u kako vam ide i pravi takticar 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 3 boda: staridedo - aktivan, radi i preuzeo taktički tim. I prije toga je bio aktivan svugdje uz RSH3 boda: Cris - Nešto je malo stao, ali nećemo zaboraviti što je ranije radio. Aktivan jako1 bod: Dzoni - Da ga nema, trebalo bi ga izmislit 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaSt Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 3b-Ichigo- Ucitelj moj i sef tako da... 2b-Cris stao malo u zadnje vrijeme valjda je na godisnjem al prije se poigravao sa SI-om1b-Dzoni- kralj chata ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted January 24, 2014 Author Share Posted January 24, 2014 Danas u 18:00h završava nominovanje, ko nije glasao ima priliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 staridedoIchigoprodo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts