staridedo Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Šta se od Vas očekuje?Od vas se očekuje da izvršavate svoje obaveze u terminu koji vam je moderator tj. vođa tima zadao, ništa više. Dakle, očekuje se ozbiljnost, te privrženost poslu za koji vam je ukazano povjerenje. Bitno je da znate da ukoliko vođa tima procjeni da je previše članova u timu Vaša prijava će stagnirati neko vrijeme.Vaš primarni zadatak je dio za početnike, gdje ćete pomagati u tehničkom, online ili općem dijelu, članovima koji su manje iskusniji od vas.Traži se izrada taktika ovisno tko traži i kako se dogovorite. Sudjelovati ćete u najkvalitetnijim forumima i tako opravdati što smo izabrali upravo vas. Uslovi/Uvjeti za ulazak u Taktički timDa biste ušli u TCT tim prijavite se ovdje u popunjenu prijavnicu.Broj postova nije ograničen, može se prijaviti tko god želi, samo da ima volje za rad i voli pomagati drugima u raznim sferama FM-a. Koliko vremena imate dnevno:Vaš e-mail/Skype/Facebook profil:Koja je uloga trequartiste u timu/kako se ponaša na terenu?Koliko poznajete igru Football Manager: Vođa tima: staridedo Broj mjesta trenutno nije ograničen. Svi prijavljeni će dobiti probni zadatak na PP. Imajte na umu da vas vaše članstvo u taktičkom timu stavlja u prvi izbor za urednika, a kasnije možda i moderatora. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Koliko vremena imate dnevno: 24/7Vaš e-mail/Skype/Facebook profil: https://www.facebook.com/blaz.balkovecKoja je uloga trequartiste u timu/kako se ponaša na terenu? Uloga mu je slična kao a. playmakeru. Trazi prostor izmedju veze i obrane, a kad ekipa nema lopte, slobodno se seta i trazi prostor.Koliko poznajete igru Football Manager: Odlično 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihailo Simic Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Koliko vremena imate dnevno: kad nista neradim oko 10do 12 a kad imam odaveza jedno 4-5 satiaš e-mail/Skype/Facebook profil:https://www.facebook.com/mihailo.simic.90?ref=tn_tnmnKoja je uloga trequartiste u timu/kako se ponaša na terenu? to ne znam sta je ta poziija vise ne postoji Koliko poznajete igru Football Manager poznajem od prilike 95% 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted January 21, 2014 Author Share Posted January 21, 2014 Trequartista ne postoji Dobio si zadatak, očekivat ću malo više nego inače zbog ovoga. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buble007 Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 (edited) Koliko vremena imate dnevno:Vremena će se naći nekih 4-5 sati na dan sve zavisi dali radim...Vaš e-mail/Skype/Facebook profil:https://www.facebook...elmir.cumurovicKoja je uloga trequartiste u timu/kako se ponaša na terenu? Trequartista po prirodi napušta poziciju tražeći loptu i to može izazvati konfuziju u odbrani protivnika,Trequarista je odličan za stvaranje šansi i uz njega treba neko ko dobro osvaja prostor prema naprijed.Koliko poznajete igru Football Manager:FM sam počeo igrati od serijala 2008 i od tada poznajem ovu fantastičnu igru. Edited September 18, 2014 by buble007 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Koliko vremena imate dnevno: Trenutno dosta. Vaš e-mail/Skype/Facebook profil: /Koja je uloga trequartiste u timu/kako se ponaša na terenu? Trequartista je igrač koji će u dosta slučajeva imati najviše slobode u momčadi. Sličan je kao adv. play. Može igrati i na AMC i STC. Obranu igra dosta manje. Kada momčad nije u posjedu, onda "luta" i traži prostorKoliko poznajete igru Football Manager: Odlično 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Dajte mi ga u tim da mu ja posla dam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Prijava će ostati tu, ali pričekaj malo da sredimo sve oko timova i vidimo kako i šta dalje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Auu ja sam se zayebao, mislio da zeli biti tekstopisac, slomio me beton danas haha ne vidim sta pise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Oče li biti išta ili da još stoji prijava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Još će stajati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinterpBiH Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 (edited) Koliko vremena imate dnevno: Dovoljno Vaš e-mail/Skype/Facebook profil: [email protected]Koja je uloga trequartiste u timu/kako se ponaša na terenu? Trequartist je igrac koji se nalazi iza napadaca ,a u nekim slucajevima moze biti napadac. Uloga njegova je da uposljava loptama napadaca. Njegove najvaznije sposobnosti su pasovi i dobro baratanje s loptom tehnika ali naravno postize i golove. Ne moze to biti svaki igrac mora biti veoma inteligentan i znati sta radi u svakom trenutku zato i ima neku vecu slobodu od drugih igraca.Koliko poznajete igru Football Manager: Prvi FM koji sam igrao je FM05, veoma dobro poznajem. Edited November 7, 2014 by SinterpBiH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Trenutno ne trazimo nove ljude za timove, osim ako oni nisu zainteresovani za pravljenje grafike. U svakom slucaju ostani aktivan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Koliko vremena imate dnevno: Trenutno dosta. Vaš e-mail/Skype/Facebook profil: /Koja je uloga trequartiste u timu/kako se ponaša na terenu? Trequartista je igrač koji će u dosta slučajeva imati najviše slobode u momčadi. Sličan je kao adv. play. Može igrati i na AMC i STC. Obranu igra dosta manje. Kada momčad nije u posjedu, onda "luta" i traži prostorKoliko poznajete igru Football Manager: Odlično Da li bi htio da prihvatis poziciju urednika za recimo timski rad? Imas li ti nego mjesto koje bi volio da uredjujes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinterpBiH Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Da li bi htio da prihvatis poziciju urednika za recimo timski rad? Imas li ti nego mjesto koje bi volio da uredjujes?Ako nije problem da malo porazgovaramo na nekom chatu ili inboxu meni je svejedno. Ako zelis u inbox da ti posaljem svoj fb ili skype a mozemo i preko private message meni je svejedno . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Ako nije problem da malo porazgovaramo na nekom chatu ili inboxu meni je svejedno. Ako zelis u inbox da ti posaljem svoj fb ili skype a mozemo i preko private message meni je svejedno .To sam Crisu napisao. Nemoj da me shvatis pogresno, ali imas 2 posta na forumu i ne mogu ti dati urednika na osnovu toga. Budi aktivan, ucestvuj u prici, raspravi, sali pa cemo vidjeti malo kasnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Nemam neke volje opet biti urednik... ništa ako se otvori mjesto u timu javi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinterpBiH Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 (edited) To sam Crisu napisao. Nemoj da me shvatis pogresno, ali imas 2 posta na forumu i ne mogu ti dati urednika na osnovu toga. Budi aktivan, ucestvuj u prici, raspravi, sali pa cemo vidjeti malo kasnije.Slazem se u potpunosti, ne znam imam li sanse za TCT ali nema veze ima vremena . Edited November 7, 2014 by SinterpBiH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Nemam neke volje opet biti urednik... ništa ako se otvori mjesto u timu javi Problem je sto nema vise takticara. Taj tim vise ne postoji. Ti mozes da budes urednik nekog dijela i da pises tekstove za taj dio, npr tutorijale ili sta ti se vec svidja. Ti mozes i taktike da pravis, samo se vise ne fokusiramo na to. @ SinterpBiH Isto vrijedi kao i za Crisa. Nema vise ovog tima. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Timovi kao sto su ovi sto ti hoces takticari i tekstopisci vise nece biti, samo grafika i research ali to ne znaci da ti ne mozes predstaviti svoje videnje neke taktike ili predstaviti detaljno taktiku koju koristis sve ce to i dalje biti samo eto timovi nece biti formirani 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinterpBiH Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Ne znam stvarno svidja mi se research ali nisam bas na ti sa editorom ali sve se da uvjezbati. A mogu i uredjivati sto se tice pravopisa vidim ima nekih gresaka na forumu pa naravno i sto se tice engleskog jezika tj. prijevod Tu mogu takodjer doprinjeti forumu. Ako vam treba takav tip taj sam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Ne znam stvarno svidja mi se research ali nisam bas na ti sa editorom ali sve se da uvjezbati. A mogu i uredjivati sto se tice pravopisa vidim ima nekih gresaka na forumu pa naravno i sto se tice engleskog jezika tj. prijevod Tu mogu takodjer doprinjeti forumu. Ako vam treba takav tip taj sam .Ako zelis mozemo ti dati da napises neki tekst za nas Magazin. Tekst bi bio ili o FM-u ili o fudbalu uopsteno.Sto se tice gresaka i svega ostalog vezanog za forum, a zelio bi da promjenis, napisi nam ovdje u temi: http://www.fm-balkan.com/forum/topic/475-sta-vam-se-svida-a-sta-biste-promijenili-na-forumu/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinterpBiH Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Ako zelis mozemo ti dati da napises neki tekst za nas Magazin. Tekst bi bio ili o FM-u ili o fudbalu uopsteno.Sto se tice gresaka i svega ostalog vezanog za forum, a zelio bi da promjenis, napisi nam ovdje u temi: http://www.fm-balkan...nili-na-forumu/Ako vam treba u nekoj sekciji urednik / moderator ja cu rado priskociti u pomoc. Da znate ja sam na raspolaganju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Ne moze se kroz 4 posta to postati. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Ako vam treba u nekoj sekciji urednik / moderator ja cu rado priskociti u pomoc. Da znate ja sam na raspolaganju Ako si zainteresovan, napisi neki tekst i posalji meni preko poruke, pa da vidimo da li da te ukljucimo u pisanje magazina. Za urednika, a pogotovo moderatora, treba malo vise od samo zelje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts