KenzoBre Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Na koju foru u ovom FM funkcioniranje biranje kapetana? Bio mi je rakatic kapetan s determation od 10 i ja stavim stegena koji ima 18 i leader 14, da bi mi ass manager preporucio nekog morona s jako losim determation i leadershipom? Pa mi nije jasno kako to funkcionira, dali onako koga vole navijaci, tko se trudi ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan92 Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Ja sam uvek stavljao za kapitena onog koji ima najveci determ. i leader. i nikad nisam imao nikakvih problema.Stavi stegena ako ima najvise i sve je u redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Evo ti nekoliko smjernica kako pravilno izabrati kapetana:Neka bude jedan od starteraDa bude jedan od boljih igrača u momčadiIdealno bi bilo da je taj igrač koju godinu u tebeDa ima visoke atribute Leadership i DeterminationDa ima dobar Personality, dobro bi bilo recimo ProfessionalismDobro bi bilo ako je on nekome omiljena osoba u klubuTakođer zavisi koju poziciju igra. Ako je golman on će najviše utjecati na obranu, dok vezni utječe na skoro cijeli teren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts