DzekoEldin Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 Drugari i zaludjenici FM razmisljao sam o tome jer se bavim tekstopisanjem da pocnem pisati neku malu knjIgu o FM.Pa mi treba vase misljenje da li da krenem u to avanturu nikad se ne zna mozda uspijem,a sa druge strane sa bavim ozbiljno fudbalom 8 godina.Imam mnogo ideja oko knjige ako i vi imate nesto recite mi.Imam iskustva pomagao sam drugu za jednu knjigu i uspjelo mu je.Slobodno pisite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 Ako ti bude trebala pomoc oko tehnickog dijela FM ( kako sta i zbog cega radi), mogu ti pomoci koliko budem u mogucnosti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 Interesantan projekat, definitivno bi se dalo pokušati.Ako ti treba neka pomoć, samo javi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts