Hazim10 Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Odlučih i ja da otvorim ovdje temu, evo jedne po meni česte, zanimljive.Sva vaša iskustva vezana za ovu temu, pišite ovdje.Pozdrav 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Jednostavno - ne igram ga ukoliko nije najbolji igrac u timu. Dok se ne predomisli. Ako ne, prodam ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Isto kao i Ling, kod mene bio Andrijašević unhappy jer budala htijela novi ugovor, a mi 6 milja u minusu. Lagano u U19 i truni tamo do kraja ugovora 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Stavim ga da trenira za golmana i nadam se da će stić neka ponuda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssl Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 U19, rezerve, i svaki razgovor ga podsjetis da si ti glavni i da on tebe slusa. Na kraju krajeva uvijek postoji dovoljno kvalitetan regen koji ga moze zamjeniti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Naravno, ako ne bude više htio razgovarati, TL i doviđenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazim10 Posted December 5, 2013 Author Share Posted December 5, 2013 Zanimljivo, ali očekivano, opet dominacija od komentara je u režiji Big Pink Piga, hahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Najbolje šta sam ja ozbiljan Naravno ako mi je drag igrač onda ga ostavim do kraja ugovora ili dok ga ne prodam, ali to je jako rijetko. Nema kod mene zajebancije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazim10 Posted December 6, 2013 Author Share Posted December 6, 2013 Nema labavo, samo oštro, po pravilima "fetiša na mazohizam" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenzoBre Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Tako sam iz seville prodo Reyes-a jer je bio unhappy to je najbolje rješenje ako se situacija ne rjesi kroz neka 2 tjedna... Svatko je zamjenjiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zika93 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 (edited) Mozda nije direktno vezano za temu ali kako komentarisete to da sam osvojio seriju A,kup,ligu sampiona i da dan nakon osvajanja meni se jave Alex Sandro i Dumbia sa mislju da promene klub i da idu u veci klub da bi osvojili nesto.Dumbija je prodat,Sandra samo ubedio da cemo osvojiti Seriju A sl godine.. Edited January 11, 2014 by Zika93 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domina Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Ja se uvek potrudim da ih oraspolozim, ali ako vidim da tu nema smisla vise razgovarati i da ne dolaze na treninge, prodam ih ili cekam da istekne ugovor!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Ako mu ugovor ističe za više od godine, ne radim ništa, on normalno igra i na kraju se uvijek predomisli.Ako mu raspoloženje utiče na igru ide u U19. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goran Marković Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Ja imam problem da mi je jedan od najkvalitetnijih igraca unhapy i to dosta. Po karakteristikama jeste najkvalitetniji i bio mi je kapiten u predsezoni, ima 37 godina. I igrao je ocajno na tim utakmicama i skinuo sam mu kapitensku i kritikovao ga u private chat. I tako se on naljuti i pocne sezona i nece da se odljuti i ne mogu razgovarati s njim. A necu da ga ubacujem u ekipu zbog takvog morala. Sta da radim s njim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Ako ti je vazan igrac probaj mu dati bolji ugovor, ako nije otjeraj ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Prodaj Ili ga drži na klupi, u B timu dok se ne odljuti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Kome ce ga prodati Jedino Milanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goran Marković Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 A dje da ga prodam, ima 37 godina, pitanje ko bi ga hteo A ne znam dal je vazan, po karakteristikama je jedan od najboljih i bio je kapiten pre nego sto sam preuzeo klub, a ocajno je igrao tako da nisam ni stekao utisak da je neki vazan igrac. Ma stavicu ga u rezerve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Pa mislim da ga cak nije pametno niti drzati u rezervama jer vec je dosta star igrac neznam s kojim klubom igras al igrac od 37 godina mislim da ti vise nije potreban toliko !? Moje rijesenje bi bilo ukoliko nema neki dobar ugovor relase on free Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Ili mutual termination ili ga pitaj da otpusti agenta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goran Marković Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Drzao sam tog igraca citavu polu sezonu u rezervama. I zavrsi se polu sezona i on postane srecniji I sad mogu da razgovaram sa njim ( pre nije moglo zbog crvenog tog unhappy) i pohvalim ga za prethodne igre i sad je onako na normal happy. I vratio sam ga u senior squad, videcemo kako ce igrati. Ako bude los ode on... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 ja te unhappy kretene uredno prodam i mir u kući. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts