Darko Strela Posted August 24, 2014 Author Share Posted August 24, 2014 Zavrsio sam i jubilarnu 10-u sezonu,i moram ti reci da sam ih,kao sto sam mnogo puta rekao da cu uraditi,nazalost napustio nakon zavrsetka 10-e sezone i preuzeo inostrani klub,koji takodje zelim vratiti na stare puteve slave do bolje ponude.U narednom reportu ces videti,ti,kao i mnogo drugi,koji je klub u pitanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Obrisani su postovi, i bez vrijeđanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Strela Posted August 24, 2014 Author Share Posted August 24, 2014 Hvala,i nece biti vredjanja u mojoj karijeri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Ne sme vise bi vredjana. Srecno dalje bratac, da vidimo koji klub je u pitanju. Ako uradis istu stvar kao sa Dinamom, za njih nema zime. Srecno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Strela Posted August 24, 2014 Author Share Posted August 24, 2014 Ne sme vise bi vredjana. Srecno dalje bratac, da vidimo koji klub je u pitanju. Ako uradis istu stvar kao sa Dinamom, za njih nema zime. Srecno. Hvala Madrac. Ujedno hvala svima sto cete nastaviti da me pratite,mnogo mi znaci pred nastavak pisanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts