Bole™ Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Vidi mi rodjaka Rahmanovica Imamo isto prezime hahahahah 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel32 Posted July 30, 2014 Author Share Posted July 30, 2014 Vidi mi rodjaka Rahmanovica Imamo isto prezime hahahahah Samo ti ovaj rođak dosta bolje igra predpostavljam.. hahahaha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Ma ja nisam htio poceti karijeru jbg 2 u porodici je previse da budu fudbaleri . Svaka cast za save i nemoj da ovaj ne igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAHMA Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Novi reporti Moze li ss Plakala Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel32 Posted July 30, 2014 Author Share Posted July 30, 2014 Ma ja nisam htio poceti karijeru jbg 2 u porodici je previse da budu fudbaleri . Svaka cast za save i nemoj da ovaj ne igra haha drug, ta ti je dobra ma igrat će on, za njega će uvijek biti mjesta dok ne dovedem kakvog kvalitetnijeg bosanca Novi reportiMoze li ss Plakala Samo klikni na ime od Plakala u ovom dijelu Najboljih 11, sva imena su linkana sa ss-ovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel32 Posted August 6, 2014 Author Share Posted August 6, 2014 (edited) Samo da vam javim da se ovaj save više neće nastavljati. Ukratko osvojio sam još jednu titulu BiH. Što se tiče Evrope ispao sam u play-offu za Ligu prvaka od Basela, završio u Euro Ligi u grupi sa Partizanom, Sportingom i Lokomotivom iz Moskve, završio kao 3. u grupi. Zadnje 3 sezone stvari se većinom odvijaju u istom smjeru ali nema značajnog napretka. Ne da mi se gurat do 2050 kad nijedan igrač neće da dođe u Bosnu igrati, a što se tiče mladih nada kroz naš intake neće doći niti jedan jer imamo užasne uslove, uprava stalno gradi ali nikad da nadogradi. Potrošio sam milione i milione u uslove za trening i mlade pa nikad ništa. Izgubio sam volju za igranjem, makar što se Jedinstva tiče. Možda ga nastavim "za svoju dušu" ali reporte neću pisati. Možda počnem sa nekim klubom iz lige petice što do sad niko nije vodio, možda vam se taj report svidi. Do sljedećeg tipkanja dragi prijatelji, uživajte! EDIT: Mislim da ima neki bug u ovom dodatku za bosanske lige jer u prve 2 sezone sam doveo 4 igrača na posudbe i normalno svaki se vratio u svoj klub, ali ja i dan danas ne mogu dovesti nikog na posudbu jer piše da je limit od 4 igrača popunjen a ja nemam niti jednog u svom timu. Edited August 6, 2014 by archangel32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 (edited) Šteta,a report koji sma pročitao natjerao me da se nadam dugoj karijeri. Čestitke za rezultate. Edited August 6, 2014 by ŽeljkoDelija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel32 Posted August 6, 2014 Author Share Posted August 6, 2014 Nikad ne reci nikad Možda i izbacim konkretan report danas ili sutra, šta znaš, možda me nešto pogura da nastavim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 (edited) Posto si zavrsio ovo ide pod lock i u arhivu. Ukoliko nastavljas samo javi i vracam je. Edited August 6, 2014 by Madrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts