igor00 Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Pozdrav svima, Imam problem sa Football Managerom 2014. Naime, igram Football manager od 2005, i ovaj football manager 2014 mi se čini dosta čudan, pa bih vas molio za Vaše savjete i mišljenja. Krenuo sam s Romom i jako teško mogu dobit utakmicu. Uvijek kad krećem s nekim klubom odigram 6-8 prijateljskih utakmica kako bi ih uveo u ritam. Nisam neki znalac tako da ne čačkam puno po onim naprednim mogućnostima, no obično igram taktiku 4-4-2 ili 4-2-3-1.No u ovom manageru jako teško mogu dobiti utakmicu, bilo je perioda gdje 6-7 utakmica u nizu pobijedim i neke remiziram, no bilo je perioda gdje po 6-7 utakmica gubim/remiziram i to sve u jednoj sezoni:S! I usto, ove utakmice koje pobijedim obicno moj posjed lopte bude manji i manje udaraca prema golu imam naspram suparnika iako je suparnik puno slabiji.do sada sam krenio sezonu sa romom - dobio otkaz u 11. mjesecukrenio sezonu sa man citijem - dobio otkaz isto.(za usporedbu, u 2013 nijednom nisam dobio otkaz kad sam igrao s nekim klubom) Igrao sam football manager 2013 i radio sam isto što i radim sada i u 2013 sam sasvim solidno znao izgurati sezonu s nekim klubom (nek bude jasno, ne očekujem da imam sve pobjede ili tako nešto, niti da osvojim u prvoj sezoni naslov kad igram s nekim klubom) no čini mi se da je ovaj novi manager čudan jako tj puno teži. Pa me zanima da li je ovo što me muči, problem u meni, jer ne koristim te napredne funkcije (ja obično postavim taktiku koju obično igram i znam player roles mijenjati) I ima li netko kakav savjet, odnosno da li je netko skuzio možda što je bitno u manageru, na što posebno obratiti pažnju da ipak malo poboljšam igru klubova s kojim igram? (da ne dobijem otkaz do pola prve sezone) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Sve ti je isto kao na FM 2013 što se tiče rola, dodane su neke nove, ali i stare će dobro funkcionisati.Stavi samo mentalitet i par instrukcija (kakav već imaš stil igre).To će ti biti dovoljno za cilj koji sebi postavljaš. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor00 Posted November 23, 2013 Author Share Posted November 23, 2013 Znači u pravilu ako stavim npr Attacking mentalitet i dodam neke instrukcije, rezultati bi mi se mogli popraviti, tj. trebali bi mi igrači igrati bolje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Da, održi neki team meeting, trudi se da svi igraju i tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Teško je ovako na slijepo davati savjete. Ali budem ti ipak dao dva.1. pročitaj sve bitne tutorijale u našem dijelu, i gledaj kako drugi članovi igraju, i polako sastavljaj sam, upaliti će, samo treba truda.2. Gledaj cijele utakmice, ili barem na extended, tako ćeš najviše uočiti gdje ti je ekipa najslabija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 I ja imam sličan problem, vodim Hoffenheim i recimo dobijem Schalkea na Veltins Areni a izgubim kod kuće od jednog Barunschweiga sa 0:4, uz korištenje iste taktike. A koristio sam dosta kako Team Instructions tako i PI, najgore je što imam i dobre igrače, ali ne ide.. Ispadnem iz kupa od nekog trećeligaša. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 ista stvar se dogada i meni, igrao sam s romom, demolirao sam juvera i lazio i onda izgubih 8 tekmi zaredom od klubova s donjeg dijela tablice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Pazite na MP, i Team talk, strašno bitne stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 I meni se to zna da desi. Jednostavno igraci odbijaju da igraju. A pazim na mikromenadzment. Kako to popraviti, ne znam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazim10 Posted December 6, 2013 Share Posted December 6, 2013 Prije svega pokušaj da zadržiš, koliko-toliko dobro raspoloženje u klubu te neki kontinuitet i uigranost taktike neke, pokušavaj razne stvari, imao sam isti problem pa sam neke razne taktike pokušavao, sve zavisi do sistema i načina kluba kako igra, i malo role podesiš, timske i igračke instrukcije, koristi često team talk, eto to su neki moji savjeti, vjerujem da će pomoći Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zatvor Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 pozdrav ljudi...poceo da igram fm14,13.nisam igrao,zadnji sto igrao je fm12..e sad me zanima da li na fm14 nema timske instrukcije,na primer kakav pas zelim,defanzivu visoko ili ne i tako..ima samo fluiditu i mentalitet.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 Evo ti izuči ovo:http://www.fm-balkan.com/forum/topic/15356-tut-team-instructions-fm14/http://www.fm-balkan.com/forum/topic/15357-tut-player-instructions-fm14/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts