kademir Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Da li cete praviti 2.ligu centar u BiH Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Kao što sam već napisao, ja je pravim, strpi se najdalje do 15.11.Ili kupi igru preko foruma za raniji pristup 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted November 7, 2013 Author Share Posted November 7, 2013 (edited) ssovi za željkadeliju i stemakinga da mogu prijaviti nekakav ispravak ako ima, ako fali nekakav igrač da ga nađemo u bazi, ako neki ima krivu poziciju ili nešto...modriča:igračistaff1staff2staff3sarajevo:igrači1igrači2staff1staff2staff3 Edited November 7, 2013 by prodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Radulović višak igrač 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbetli Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Predsjednik Alen Hujic..Sportski Direktor Abdulah Ibrakovic.. Sarajevo Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted November 8, 2013 Author Share Posted November 8, 2013 ne postoji taj predsjednik u bazi. sve prijavljene promjene do ovog trenutka su ubačene u bazu i postavljena je nova verzija filea (nalazi se na istom linku). iduća verzija je planirana u idući petak ako bude prijavljenih ispravaka... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swifftz Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Gdje da nadjem ove grbove , prve lige rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Vusljanin Irfan, AM ®Anid Travančić, AM (RLC)Samir Radovac, M ©, AM©Dino Bisanovic, DM, M©Radulović Marko - višakDušan Jevtić, AM ®Amer Osmanagić, AM (RLC)Adnan Kovačević, D ©, DMGojko Cimirot, M©, D®Mahir Karić, AM ©, ST ©Alija Čulov, D ® Što se tiče ugovora (ako vam se da peglati) Komazec 2015Dupovac 2015Radovac 2015Karić 2014Trivunović 2014Puzigaća 2015Tadejević 2015Tatomirović 2015Bandović 2015Kovačević 2016Travančić 2016Osmanagić 2014Todorović 2014Bilbija 2015Džakmić 2015Vusljanin 2014Jevtic 2015Bišanović 2014Cimirot 2015 Predsjednik: Alen HujićDirektor: Dino SelimovićSportski direktor: Abdulah Ibraković Šef stručnog štaba: Husref MusemićPrvi asistent: Abdulah OručDrugi asistent: Dženis ĆosićTrener golmana: Ibro HodžićKondicioni: Almir SeferovićSkaut: Ermin AvdićYouth Development: Almir HurtićU-18: Admir Hasančić Šta god još da treba za FK Sarajevo, slobodno se javite bez ustručavanja da vam kažem. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted November 11, 2013 Author Share Posted November 11, 2013 @swifftznapisao sam gore da imam metallic logos pack 2012 @stemakingbit će odrađeno u petak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l360las Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Prvo svaka čast na sjajno odrađenom poslu, Kod ekipe Željezničara,Mladen Zeljković igra D (RLC),Benjamin Čolić igra DR, WB R,Sejo Bučan M (R,L) AM (R,L),Elvis Karić je sada trener golmana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
buble007 Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 ma bravo svaka cast uzivam uz vas trud svaka cast stvarno ADMIN TEAM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Hamzić Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Ako trebaju neki podaci o FK PODRINJE JANJA ja vam mogu poslati sve sto treba pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 (edited) ssovi za željkadeliju i stemakinga da mogu prijaviti nekakav ispravak ako ima, ako fali nekakav igrač da ga nađemo u bazi, ako neki ima krivu poziciju ili nešto...modriča:igračistaff1staff2staff3 Za Modriču je katastrofa. Od ovih igrača koji su ovde sada su u Modriči samo Đorđe Savić,Milan Petrović,Radić Dragan,Vujanić Jovan.Lukanović Miroslav je golman on je sada u Slogi iz Doboja. Predsjednik izvršnog odbora Petar Jelić (To je igrač Novog Pazara,njegov otac,pokojni, Milan Jelić bio je predsjednik kluba i njega treba staviti u Legende) (Upravni odbor)Ognjen Vidović Spasoje Joksimović Dejan Ilić Mićo Đurić Jovan Mišić Borislav Gvozden Momo Grahovac Aleksandar Borojević Fabrizio Besnati Duško Bjelanović Trener Marko StojićTrener mlađih selekcija Mitar Lukić Igrači:Limić Dejan (Olimpik)Spasoje Savkić (Napadač)Mihailo Šipovac (bek igrao u Borcu iz BL)Borislav Pavlović (bek 94 godište prošao omladinsku školu)Dejan Vidaković (96godište štoper isto)Zoran Rajović Ratko Buljić (lijevi bek omladinska škola 96god)Nikola LukićGoran LukićAleksandar DemonjićMarijan TripunovićTae Young MoonDejan Topić (rezervni golman 96 godište)Vladimir VukajlovićBorislav PopovićMilan Kojić Ima ih još dosta,al' njih 90% nema u FMu. Podebljao sam one koje mislim da moraju biti u FMu. Edited November 12, 2013 by ŽeljkoDelija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Prodo, hoces li praviti igrace kojih nema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Da,ako ćeš praviti što se tiče MD mogu ti tu pomoći i možda Šamca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hercegovina Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Mozes li promijeniti ime kluba HNK Ljubuški u NK Sloga Ljubuški? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garincha Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 (edited) za Zeljeznicar amar osim je sada director of football, bulend biscevic nije vise u klubu, a predsjednik kluba (chairman) je bivsi igrac zelje almir gredicmanager je dino dzurbuzovic (sadasnji assistant manager), u19 manager je edis mulalic, u 19 assistant manager fadil zeric, adnan guso nije vise u klubu, a trener golmana je elvis karic (trenutno golman), head of youth development mozete staviti haris alihodzic (on je koordinator za omladinske selekcije u Zelji) trener almir memic, fizioterapeut halim lojo, fitness coach anel hidic, scout (to nema kod nas , mi samo dovodimo slobodne igrace ko i cijela liga)tako da usput mozete i ukinut transfer budzete svima, jer ni to nema u BH ligi u mladjim kategorijama treneri su admir adzem, branislav berjan, bakir serbo, iso ahmetovic, adin mulaosmanovic, mehmed hamzic, ismet stilic, samir mekic... ubacite kao u19 coach ako ima neko od njih u bazi, a mislim da ima adzem i stilic sigurno... u19 goalkeeper coach je esad eso ibrahimovic (postoji u bazi takodje) igraci su ok, s par ovih izmjena gore sto je naveo I360Ias uz to da je rijad bajic vise AMR nego ST Edited November 12, 2013 by Garincha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kademir Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Eee nisam nigdje nasao temu gdje da pitam,imali neko link da skinem patch il tako nesto za fm 14 real name,stavarno ne mogu da igram sa pogresnim imenima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 (edited) Imaš PP. EDIT: Slobodno ako ne možete da nađete neku temu, napišite to nekom od moderatora u poruci, pomoći ćemo Vam. Edited November 13, 2013 by Sema^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haris Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 mozel pomoc sve sam uradio i kad idem new game uopste mi se ne otvori onaj mali prozor gdje idem change i ubacim ligu sta da radim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Onda Harise nisi nesto dobro uradio. Pretpostavljam da si citav folder koji si dobio ekstraktovanjem stavio u editor data. Otvori taj folder i prebaci fajl koji se nalazi u njemu u editor data. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zokora30 Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Znaci ista stvar....sve sam uradio kako je napisao extract file u editor data...udem u igru..custo,edit sve imam....otvorim strihiram fm balkan search stisnem confirm,otvore mi se odabir liga i nema lige Bosna i Hercegovina.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Mora ti moći Link to comment Share on other sites More sharing options...
zokora30 Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 a legendo ako ti tako kazes onda ok...jednostavan je proces instalacije al ocito da nesto nije u redu sve imam ko na slikama,sve radim al nema mi lige Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted November 14, 2013 Author Share Posted November 14, 2013 ling neću kreirati igrače kojih nema u bazi. hvala svima na ispravkama. sutra će bit nova verzija. prijavljujte i dalje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts