prodo Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 File Name: BiH by FM-Balkan ReSearch TeamFile Submitter: prodoFile Submitted: 03 Nov 2013File Category: Nove lige i takmičenja BiH by FM-Balkan ReSearch Team http://i.imgur.com/l0LWWAS.png Sadržaj:Premier Liga BiHPrva Liga FBiHPrva Liga RSKup BiHJuniorske lige i kup Dodane nagrade za najboljeg strijelca, igrača, ekipu i sl. Točan popis klubova po pojedinim ligama kao i točne regionalne postavke klubova. Dodane rezervne ekipe (za višak igrača-ne igraju ligu) za sve klubove u BiH. Potpuno točna pravila u smislu formata natjecanja, kartona, ograničenja stranaca, mladih igrača, posudbi, zimskih pauza, transfer rokova i sl. preuzeta sa službenih stranica saveza.Baza je testirana dvije sezone na holidayu, a sve eventualne greške i moguće ispravke oko igrača, klubova i sl. pišite u ovu temu pa će biti ispravljene u budućnosti. Kako uključiti ovaj dodatak možete saznati ovdje. Ukoliko želite imati i BiH medije u igri kliknite ovdje. Screenshots: http://i.imgur.com/0KVwBds.png http://i.imgur.com/CbsZSbL.png http://i.imgur.com/1EHM5Hh.png http://i.imgur.com/cXrBwQa.png Click here to download this file 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Smanji reputaciju Gradini i Kozari, ne mogu se odmah oboje vratiti u Premier ligu.Inače svaka čast na trudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Svaka čast Prodo na kvalitetnom radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted November 2, 2013 Author Share Posted November 2, 2013 (edited) @dedouzmi u obzir da sam vrtio na holiday na small database pa i nije bio neki izbor igrača da se ostali klubovi pojačaju ali bez obzira na to da se zna za ubuduće ne ulazim u reputacije, cijene igrača, potencijale, ocjene, kreiranja igrača kojih nema u bazi i slične stvari gdje se može procijeniti ovako ili onako niti ću takve stvari ispravljati. prijavljivati se mogu igrači u krivim klubovima, krive pozicije igrača i krivi opći podaci (godine igrača, rivaliteti klubova i sl.) i to na način da se napiše gdje ti igrači igraju i pišu samo igrači koji postoje u bazi, a ne da se lijepe linkovi na cijele postave na transfermarktu edit:hvala dino Edited November 2, 2013 by prodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Ništa, čekam editor pa da krenem sa realizacijom nižih liga. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Bravo prodo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Svaka cast na trudu.Mogu li se uraditi ove ispravke: Igor Anicic ST, Mile Pehar ST/AMR/AMC, Ivan Crnov AML/AMC, Deni Simeunovic AMR/MR, Nebojsa Popovic ST, Hrvoje Milicevic DM/MC, Toni Pezo DM/DC, Vedran Kantar AML/AMC, Milan Muminovic AMR/AML/MC 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted November 3, 2013 Author Share Posted November 3, 2013 može. sutra navečer će biti prvi ispravak pa nastavite prijavljivati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Basten Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Skinuo sam i stavio u folder ''editor data'', ali kada kliknem new carrer game nedođe mi onaj prozorčić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAHMA Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 http://i.imgur.com/IszRIfB.png?1 Gojko Cimirot u Srbiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted November 3, 2013 Author Share Posted November 3, 2013 @van bastenkad skineš file klikni na njega pa accept pa extract i tek si ga onda postavio kako treba. onda pri ulasku u igru ćeš vidjeti onaj prozorčić @rahmaako hoćeš reći da je neka greška morat ćeš biti malo rječitiji. jer meni gojko cimirot znači isto što i škafiškafnjak s obzirom da nisam iz BiH sad ga gledam na transfermarktu, mjesto rođenja trebinje tako da ne znam ima li srpsko državljanstvo (po transfermarktu nema)...ako imaš kakvu informaciju da nema srpsko državljanstvo ili se deklarira za BiH ostavi link Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Srđan Grahovac također, najbolji igrač mlade repke BiH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Basten Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Jesam, ali neće Znači kad kilknem download dođemi odbaci/zadrži i nakon toga extract? Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Da, klikni zadrži kada ti izbaci da nije commonly downloaded.Onda klikneš na file, otvori ti ga u Winzipu/7zipu/Peazipu i tamo klikneš onaj exe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Basten Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Uspia san instalirat, hvala vam! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbetli Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Ognjen Todorovic Sarajevo treba biti AML,AMR.. tako igra u pravom zivotu.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Ako može nekoliko ispravki za Velež Mostar.Samir Merzić D©/D®/DMAnel Hebibović D®/WB®Bojan Letić D(L)/WB(L) Unaprijed hvala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted November 4, 2013 Author Share Posted November 4, 2013 ispravljene su sve dosad prijavljene greške i postavljena nova verzija filea. od sada će updateovi izlaziti petkom navečer ako u međuvremenu bude materijala za ispravak. nastavite prijavljivati greške 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbetli Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 (edited) dje se nalazi ta verzija ? i evo jos ispravki u FK.SARAJEVO..Anid Travancic AML,AMC,AMRMahir Karic AML,STCAmer Osmanagic AMC,AMR,AMLGojko Cimirot MC,DR.. to oni trenutno u SARAJEVU igraju Edited November 4, 2013 by Serbetli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hercegovina Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 (edited) mozes li napraviti NK Sloga Ljubuški u 2. ligi i napraviti ove igrace s tim da Serdarevic i Petrovic vec postoje, ali su bez kluba, napraviti jos ove ostale http://www.transferm...<br /><br />PS. i gdje trebam smjestiti ovaj file koji skinem? E izvini, nisam citao sta si gore pisao, i sve sam trazio ono sto si rekao da neces raditi haha Edited November 4, 2013 by Hercegovina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Ja radim druge lige fbih i rs, dobit ćeš ih do 15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Može SS Modriče Maksime? Staff i igrača? Ako ti treba tu pomoć ja sam iz Modriče pa ti mogu dati sve podatke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MureX Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Skinuo sam i sve radi jedino grafika grbova nije originalna dalije to tako ili sam nesto zeznuo Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Pošto još nemam FM, ako vam za Sarajevo bilo šta treba javite mi se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted November 6, 2013 Author Share Posted November 6, 2013 @Serbetlifile je na istom linku kao i prošli. ne brini ništa. ove ispravke ću ubaciti u petak @MureXgrafika nije u ovom fileu. ovo su logosi koje sam skinuo davno. mislim metallic logos pack 2012 @ŽeljkoDelijapiše ti u prethodnim postovima što možeš prijavljivati. ako može neko drugi sa foruma da ti da ss jer trenutno nisam pri fm-u? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts