SlobaGrobar Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Nikola Mojovic,Adem Ljajic,Miroslav Stevanovic,Djordje Susnjar,Milos Reljic,Nemanja Bilbija Ljajića ne bi tu ubrajao pošto je on već sada jedan od najboljih mladih igrača na balkanu ako ne i najbolji i u igrici i u stvarnosti. Za ostale bi se složio. Roske onda sam čuo za Tićinovića nisam znao da mu je to nadimak. Delač naravno u budućnosti će biti jedan od najboljih golmana sa balkana a sada je sigurno najbolji mladi golman sa balkana. Mada ruku na srce i nema neku konkurenciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Ljajića ne bi tu ubrajao pošto je on već sada jedan od najboljih mladih igrača na balkanu ako ne i najbolji i u igrici i u stvarnosti. Stavio sam ga jer dobija u personal wonderkid. EDIT:Da dodam Danijel Aleksic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Ljajića ne bi tu ubrajao pošto je on već sada jedan od najboljih mladih igrača na balkanu ako ne i najbolji i u igrici i u stvarnosti. Delač naravno u budućnosti će biti jedan od najboljih golmana sa balkana a sada je sigurno najbolji mladi golman sa balkana. Mada ruku na srce i nema neku konkurenciju. Bože dragi prestani dizat Partizan i nj. igrače u nebesa jer mi to već pomalo ide na nerve. :: Napokon nešto pametno iz tvojih usta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Bože dragi prestani dizat Partizan i nj. igrače u nebesa jer mi to već pomalo ide na nerve. :: Napokon nešto pametno iz tvojih usta. A ne dižem. Video si moj skrin kad sam ga doveo u Bajern tj kada sam mu ugovorio prelazak kako je se razvio. Sa druge tačke gledišta bio je vođa u svim mlađim kategorijama Srbije. Zato mislim da to nije dizanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted October 4, 2010 Author Share Posted October 4, 2010 U prvom postu kad sam postavljao temu,nadam se da sam realno postavio nekolicinu igrača sa prostora Balkana koje će biti buduće zvezde a neke već i jesu.Oni jesu zvezde i u igrici,a bogami i u stvarnosti. Naravno,da sam neke izostavio,ali ste vi bili lepo dopunili temu nekim igračima. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 @ Slobo - Bolji je Kramarić od Ljajića u 2015 100%. :: Tako da ne dipr. I Delač brani u tim godinama u najboljim klubovima na svijetu, a Livaja u svakom mom sejvu igrau u Sevilji(ponekad i Inter(Milan)). A Ljajić je i dalje u Fiorentini sa jednom cojenom 15+. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 A gde ti igra Kramarić? Kod mene je čini mi se još uvek u Dinamu dok je Ljajić u Fiorentini baš dobijao priliku da igra. EDIT: Tačnije gde ti je te 2015 igrao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Samo da vam kazem, setite se sta sam rekao u nekoj navijackoj temi, i gledajte da ne zavrsite sa "Partizanova omladinska skola je bolja". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 inace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted October 4, 2010 Author Share Posted October 4, 2010 Pa hoćemo li u ovoj temi opet da počinjemo "Ko je bolji?"...Naravno da nećemo.Bilo je slučajeva,koliko se sećam i već rasprava na tu temu.Neki su igrači dobri u igrici a neki u stvarnosti.Neki igrač extra igra u nekom klubu,dok u drugom klubu igra katastrofalno(Tu mislim na FM).Zato,nemojte da odlutate od teme... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 A gde ti igra Kramarić? Kod mene je čini mi se još uvek u Dinamu dok je Ljajić u Fiorentini baš dobijao priliku da igra. EDIT: Tačnije gde ti je te 2015 igrao? Kod mene u Leverkusenu i sa Driblingom i Finišingom 18+. inace Ovo jesu buduće zvjezde balkana tako da nije off. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Ima target onaj sejv iz 2020 pa nek vam da ss pa da vidite koje bolji. off:cudno ventus nije lockovao temu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Tako je nije off. Kod mene moguće da se nije najbolje razvio jer je ostao u Dinamu. A razlog može da bude što su imali dobre uspehe u evropi (nisu ni jednom igrali 1/8 lš ali su par puta prezimeli u evropi) i totalno su dominirali u Hrvatskoj (četiri uzastopne titule za sada). Ja bi da preporučim pošto vidim da ih niko nije preporučio ili nisam dobro video uglavnom braću Šćepović. Marka i Stefana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja.gengsta Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Scepovici nisu ni za k....ali su se zato ova 2ojica razvila za sada fenomenalno http://img201.imageshack.us/img201/2036/19jovankrneta2.jpg Uploaded with ImageShack.us width=400 height=320http://img571.imageshack.us/img571/1227/22darkobrasanac.jpg[/img] Uploaded with ImageShack.us Znam da ih je Ventus kacio,al moji su bolji :: weee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts